UV & Laser Event @ Daltec

9 Ιανουαρίου 2020 | Νέα

Πρώτο σεμινάριο της χρονιάς 2020: UV Print / Laser Cut

H Daltec Α.Ε. σε συνεργασία με την FESPA Hellas με χαρά διοργανώνει το πρώτο ενημερωτικό σεμινάριο της χρονιάς, με θέμα την ψηφιακή εκτύπωση UV LED και την χάραξη με laser CO2/Fiber σε άκαμπτα υλικά και αντικείμενα για εφαρμογές σημάνσεων, διαφημιστικών/τουριστικών αντικειμένων, διακοσμήσεων κ.α.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία εκτύπωσης UV LED & χάραξης CO2/Fiber σε ποικίλα υλικά & αντικείμενα, προσφέροντας φρέσκες ιδέες & λύσεις εφαρμογών για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Σε επίπεδο εκτύπωσης θα παρουσιαστεί ο επιτραπέζιος επίπεδος UV LED εκτυπωτής Mimaki UJF-3042ΜΚΙΙ με επιφάνεια εργασίας από 30x42cm καθώς και τον επίπεδο UV LED εκτυπωτή Mimaki JFX200-2513 με επιφάνεια εργασίας 2,50x 1,30m , για απ’ ευθείας εκτύπωση σε άκαμπτα υλικά & αντικείμενα. Τα μελάνια τους είναι 100% άοσμα και φέρουν την πιστοποίηση ασφαλούς χρήσης Greenguard Gold. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι CMYK, Lc, Lm, White & διαφανές βερνίκι. Για την εκτύπωση κυλινδρικών αντικειμένων διατίθεται ο μηχανισμός Kebab, ο οποίος υποστηρίζει την εκτύπωση 360°.

Στην χάραξη θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Epilog Fusion Pro 32 Dual Source 80/30, το οποίο διαθέτει διπλή πηγή χάραξης υποστηρίζοντας εκτός από την χάραξη ξύλου, ακρυλικού γυαλιού κτλ και την χάραξη μετάλλων. Στα πλεονεκτήματα του μηχανήματος συγκαταλέγεται το σύστημα IRIS ™ Camera Positioning, το οποίο επιτρέπει την ακριβή τοποθέτηση του έργου στην οθόνη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καθώς και η ταχύτητα των 4,2 μέτρων /δευτερόλεπτο.

Η Mimaki, κορυφαία Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία ψηφιακών εκτυπωτών και κοπτικών plotter έχει αναπτύξει καινοτόμα, ανταγωνιστικά προϊόντα, διασφαλίζοντας ότι η παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για μικρά τιράζ, προσωποποιημένα γραφικά και ποικιλία υλικών/αντικειμένων. Οι επαγγελματίες εκτυπώσεων μπορούν να είναι ευέλικτοι στα προϊόντα που προσφέρουν και στις ποσότητες που παράγουν από αυτά.

Η Epilog δραστηριοποιείται στην αγορά των laser χαρακτικών από το 1988 και διαθέτει μηχανήματα άριστης ποιότητας CO2 & Fiber. Αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρία κατασκευής laser για “εκτύπωση” κατευθείαν από το CorelDraw, σχεδιασμού του πρώτου μηχανισμού χάραξης κυλινδρικών αντικειμένων, του πρώτου τραπεζιού large-format, καθώς και του πρώτου laser 100 Watt. Η Epilog είναι γνωστή για την ενσωμάτωση πρακτικών λειτουργιών για την ενίσχυση της αποδοτικότητας και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας των πελατών της.

Η Daltec A.E. είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mimaki και της Epilog στην ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται από το 1987 προμηθεύοντας με υλικά και μηχανήματα τον χώρο των γραφικών εφαρμογών. Ο κατάλογος των προϊόντων της ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην επιγραφοποιία, ψηφιακή εκτύπωση, χάραξη και κοπή, στοχεύοντας σε λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας σε ανταγωνιστικές τιμές. Εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια διοργανώνονται από την εταιρία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπου δίδεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βρουν τις καταλληλότερες λύσεις ανάλογα με την εφαρμογή τους.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Daltec Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00 και το πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

  • 10:00-10:30 Άφιξη συμμετεχόντων
  • 10:30-12:00 Παρουσίαση εκτυπωτών Mimaki, κύριος Bert Benckhuysen, Senior Product Manager EMEA Mimaki Europe
  • 12:00-12:30 Διάλλειμα
  • 12:30-13:15 Παρουσίαση laser Epilog, κυρία Αλίκη Καραφλόγκα, Διευθύνων Σύμβουλος, Daltec A.E.
  • 13:15-14:00 Διάλειμμα
  • 14:00-16:00 Live demos μηχανημάτων

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η δήλωση συμμετοχής σας στο σεμινάριο είναι απολύτως απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Φόρμα Συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την κυρία Βουλγαράκη Σοφία στο 210-6640511-3 ή στο info@daltec.gr.

 

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.