H Mimaki παρουσιάζει την νέα γενιά εκτυπωτών & κοπτικών large format JV300/CJV300/CG-FX PLUS

31 Οκτωβρίου 2019 | Νέα

H Mimaki παρουσιάζει την νέα γενιά εκτυπωτών & κοπτικών large format JV300/CJV300/CG-FX PLUS

Οδηγώντας τις εξελίξεις στην εκτύπωση wide format σε πορεία αποδοτικότητας με χαμηλά κόστη η Mimaki παρουσιάζει την νέα σειρά εκτυπωτών και κοπτικών PLUS, η οποία αποτελεί την νέα γενιά μηχανημάτων της ήδη καταξιωμένης σειράς JV300/CJV300 &CG-FX.

Χτίζοντας πάνω στις καινοτόμες λειτουργίες της Mimaki , η νέα σειρά αποτελείται από τα μοντέλα CJV300 Plus solvent εκτυπωτής με ενσωματωμένο κοπτικό, JV300 Plus solvent εκτυπωτής και το κοπτικό CG-FXII Plus. Σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, η σειρά Plus αυξάνει την παραγωγικότητα και αποδίδει υψηλότερης ποιότητας γραφικά στις μεγάλες ταχύτητες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρης στην λειτουργία MAPS4, η οποία εξαλείφει το φαινόμενο του banding κατά την εκτύπωση ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες. Με κάθε πάσο το MAPS4 χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο, ο οποίος υπολογίζει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τοποθέτησης της σταγόνας για αποφυγή του ορατού banding. Αυτό διαρκώς αλλάζει, ανάλογα με τα χρώματα του μελανιού που χρησιμοποιούνται, την ποσοστιαία κάλυψη σε μελάνι του θέματος εκτύπωσης και την επιλεγμένη ταχύτητα. Η αξιοπιστία στην παραγωγή εξασφαλίζεται με τις καινοτόμες λειτουργίες της Mimaki NCU (Nozzle Check Unit) &NRS (Nozzle Recovery System), οι οποίες ανιχνεύουν και  αντικαθιστούν τυχόν αποφραγμένα ακροφύσια χωρίς διακοπή της παραγωγής.

Το ολοκαίνουργιο σύστημα ανατύλιξης επιτρέπει την διαχείριση ρολών βάρους έως 45Kg, αποτρέποντας τυχόν «σηκώματα» στο υλικό και διασφαλίζοντας έτσι μια ομαλή και πιο αποδοτική παραγωγική διαδικασία.

Η σειρά Plus επίσης ενσωματώνει την νέα πρωτοποριακή λειτουργία κοπής ID Cut, η οποία προσφέρει συνεχή κοπή σε πολλαπλά αρχεία με ελάχιστη παρεμβολή του χειριστή, εξοικονόμηση χρόνου καθώς και σημαντικά λιγότερη φύρα υλικού. Η λειτουργία περιλαμβάνει την εκτύπωση ID barcode στην διάταξη των αρχείων προς εκτύπωση και κοπή, μέσα από το ενσωματωμένο RIP πρόγραμμα της Mimaki’s RasterLink6 Plus, τα οποία περιλαμβάνουν την ακριβή πληροφορία κοπής. Ο αισθητήρας αναγνώρισης σημείων κοπής, ανιχνεύει το κάθε ξεχωριστό barcode και αυτόματα δίνει εντολή για εκτέλεση της εργασίας κοπής, εξασφαλίζοντας όλες τις απατήσεις για ευθυγράμμιση και περιστροφή των αρχείων.

“Για άλλη μια φορά η Mimaki ξεπερνά τα όρια της καινοτομίας στην εκτύπωση wide format θέτοντας νέα στάνταρντ,” δηλώνει ο κύριος Bert Benckhuysen, Senior Product Manager EMEA, της Mimaki Europe. “Κάθε καινοτομία που παρουσιάζουμε στην αγορά πηγάζει από την στενή παρακολούθησή των τάσεων της αγοράς και των αναγκών των πελατών σε συνδυασμό με την εκτεταμένη επένδυση μας σε έρευνα και ανάπτυξη. Η απαράμιλλη ποιότητα και παραγωγικότητα που προσφέρει η νέα σειρά Plus σε συνδυασμό με την φιλική προς το περιβάλλον κατεύθυνση μας, καθιστά κάθε νέο μοντέλο μια πολύ ελκυστική πρόταση για τους επαγγελματίες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε συνδυασμό με την βελτίωση της παραγωγικότητάς τους.

Ως κομμάτι του σχεδίου “Mimaki Green Technology” η σειρά Plus ενσωματώνει νέες συσκευασίες μελανιού των 600ml σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποιούμενες eco κασετίνες. Σχεδιασμένες για πιο πρακτικές και οικολογικές διαδικασίες εκτύπωσης, οι νέες συσκευασίες προσφέρουν ενισχυμένη δυνατότητα απρόσκοπτης παραγωγής και 15% εξοικονόμηση στην κατανάλωση του μελανιού σε σχέση με τις μέχρι τώρα συσκευασίες σε κασέτα των 440ml, αποτελώντας την πλέον οικονομική λύση για τους επαγγελματίες εκτυπώσεων large format.

Μάθετε περισσότερα για την νέα σειρά Plus στο event κεντρικής Ελλάδας της Daltec, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, 23 & 24 Νομεβρίου 2019 ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

4 Μαΐου 2021
H Epilog Laser προσθέτει το Fusion Edge στην δημοφιλή της σειρά μηχανών χάραξης/κοπής Laser
Το νέο Fusion Edge διαθέτει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς δυνατότητες τοποθέτησης γραφικών χάρης στην χρήση κάμερας και ταχύτητα χάραξης IPS 120 (3,05 m/s).
3 Απριλίου 2021
Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600
Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη...
19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...