Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δίπλα σας!

23 Μαρτίου 2020 | Νέα

Λόγω της παρούσας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με τον ιό Covid-19 και σεβόμενοι τις οδηγίες από τις αρχές για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα μέτρα της κυβέρνησης, παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία των εργαζομένων, των προμηθευτών αλλά και των πελατών της.

Συγκεκριμένα:

  • Εργασία από το σπίτι. Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται από την οικία τους, με εξαίρεση στις περιπτώσεις παραγγελίών κατά τις οποίες προσέρχεται το προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την ήμερα παραλαβής και παράδοσης, κατόπιν συννενόησης.
  • Για την προστασία των εργαζομένων μας, σε εμφανή σημεία της εταιρίας έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά υγρά.
  • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές από τους συνεργάτες μας γίνονται με τη χρήση γαντιών και μάσκας.
  • Ενημερώνουμε πως δεν θα παραλαμβάνουμε προϊόντα σε περίπτωση που το προσωπικό των εταιρειών και οι οδηγοί που θα παραδίδουν εμπορεύματα στην αποθήκη μας, δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται για τη μη εξάπλωση του ιού Covid-19.
  • Οι εξελίξεις θα παρακολουθούνται καθημερινά και θα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως τα παραπάνω μέτρα, δεν θα επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρίας 210-6640511, στo email [email protected] καθώς και στα κινητά τηλέφωνα: 6948 406944   & 6942 462401.  

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

#MenoumeSpiti

Σχετικά Άρθρα

14 Οκτωβρίου 2020
Η Mimaki παρούσα στην διαδικτυακό εκθεσιακό event Innovate Textile & Apparel
H Mimaki Europe παρουσιάζει όλες τις τελευταίες της καινοτομίες στον τομέα του textile printing μέσα από το Innovate Textile & Apparel Trade Show (15-30 Οκτωβρίου 2020). Όπως σε μια παραδοσιακή επίσκεψη...
13 Σεπτεμβρίου 2020
H Mimaki περνάει στην «υβριδική» εποχή & καινοτομεί με τον TX300P-1800 MkII
Το Mimaki Tx300P-1800 MkII είναι ιδανικό για μικρού/μεσαίου μεγέθους παραγωγές με απαιτήσεις για ευελιξία. Πώς μπορεί κανείς να διαφοροποιηθεί στον σημερινό κόσμο της ψηφιακής εκτύπωσης υφάσματος? Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε,...
30 Ιουλίου 2020
Συντήρηση των εκτυπωτών κατά τη διάρκεια των διακοπών
Οι εκτυπωτές της Mimaki ενσωματώνουν μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν στην συντήρηση  και κατ'επέκταση στην ομαλή λειτουργία τους. Για το διάστμα των καλοκαιρινών διακοπών, όπου συνήθως οι μηχανές τίθενται...