Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δίπλα σας!

23 Μαρτίου 2020 | Νέα

Λόγω της παρούσας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με τον ιό Covid-19 και σεβόμενοι τις οδηγίες από τις αρχές για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα μέτρα της κυβέρνησης, παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία των εργαζομένων, των προμηθευτών αλλά και των πελατών της.

Συγκεκριμένα:

  • Εργασία από το σπίτι. Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται από την οικία τους, με εξαίρεση στις περιπτώσεις παραγγελίών κατά τις οποίες προσέρχεται το προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την ήμερα παραλαβής και παράδοσης, κατόπιν συννενόησης.
  • Για την προστασία των εργαζομένων μας, σε εμφανή σημεία της εταιρίας έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά υγρά.
  • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές από τους συνεργάτες μας γίνονται με τη χρήση γαντιών και μάσκας.
  • Ενημερώνουμε πως δεν θα παραλαμβάνουμε προϊόντα σε περίπτωση που το προσωπικό των εταιρειών και οι οδηγοί που θα παραδίδουν εμπορεύματα στην αποθήκη μας, δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται για τη μη εξάπλωση του ιού Covid-19.
  • Οι εξελίξεις θα παρακολουθούνται καθημερινά και θα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως τα παραπάνω μέτρα, δεν θα επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρίας 210-6640511, στo email info@daltec.gr καθώς και στα κινητά τηλέφωνα: 6948 406944   & 6942 462401.  

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

#MenoumeSpiti

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.