Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δίπλα σας!

23 Μαρτίου 2020 | Νέα

Λόγω της παρούσας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με τον ιό Covid-19 και σεβόμενοι τις οδηγίες από τις αρχές για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η εταιρία μας συμμορφώνεται με τα μέτρα της κυβέρνησης, παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία των εργαζομένων, των προμηθευτών αλλά και των πελατών της.

Συγκεκριμένα:

  • Εργασία από το σπίτι. Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται από την οικία τους, με εξαίρεση στις περιπτώσεις παραγγελίών κατά τις οποίες προσέρχεται το προσωπικό ασφαλείας, αποκλειστικά για την ήμερα παραλαβής και παράδοσης, κατόπιν συννενόησης.
  • Για την προστασία των εργαζομένων μας, σε εμφανή σημεία της εταιρίας έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά υγρά.
  • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές από τους συνεργάτες μας γίνονται με τη χρήση γαντιών και μάσκας.
  • Ενημερώνουμε πως δεν θα παραλαμβάνουμε προϊόντα σε περίπτωση που το προσωπικό των εταιρειών και οι οδηγοί που θα παραδίδουν εμπορεύματα στην αποθήκη μας, δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται για τη μη εξάπλωση του ιού Covid-19.
  • Οι εξελίξεις θα παρακολουθούνται καθημερινά και θα προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως τα παραπάνω μέτρα, δεν θα επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρίας 210-6640511, στo email [email protected] καθώς και στα κινητά τηλέφωνα: 6948 406944   & 6942 462401.  

Σε αυτή την δύσκολη στιγμή ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

#MenoumeSpiti

Σχετικά Άρθρα

4 Μαΐου 2021
H Epilog Laser προσθέτει το Fusion Edge στην δημοφιλή της σειρά μηχανών χάραξης/κοπής Laser
Το νέο Fusion Edge διαθέτει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς δυνατότητες τοποθέτησης γραφικών χάρης στην χρήση κάμερας και ταχύτητα χάραξης IPS 120 (3,05 m/s).
3 Απριλίου 2021
Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600
Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη...
19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...