Νέο Eco Router από την Comagrav

19 Ιανουαρίου 2021 | Νέα

Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών foam, πλαστικών, μετάλλων κ.α.

Με πάνω από 20 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στην αγορά η Comagrav, σχεδιάζει και κατασκευάζει στιβαρές και αξιόπιστες μηχανές από υψηλής ποιότητας υλικά, οι οποίες «χτίζονται» ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία ενσωματώνοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα CNC.

Την νέα προσθήκη στον κατάλογο της Comagrav αποτελεί το Eco Router:

Γιατί Eco?

Η Comagrav  είναι γνωστή για τις στιβαρές, ποιοτικές κατασκευές της που απευθύνονται κυρίως σε μεσαίες/μεγάλες παραγωγές. Το κενό του μηχανήματος entry level καλύπτει το νέο Eco Router, το οποίο κατασκευάζεται από ατσάλι με έναν έξυπνο μηχανικό σχεδιασμό που απαιτεί λιγότερη χρήση υλικού κατασκευής και εξασφαλίζει λιγότερους κραδασμούς.

Με ιδανική διάσταση 1500 x 2500mm, επαγγελματικό μοτέρ 2kW, άψογα λειτουργικό τραπέζι vacuum, εύκολη λειτουργία μέσω Windows και σύστημα αναγνώρισης σημείων με camera για εκτυπωμένα υλικά, το νέο αυτό μοντέλο προσφέρει την απόλυτη λύση εκκίνησης στις κοπές επίπεδων υλικών για τους επαγγελματίες της επιγραφοποιίας.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Comagrav, το Eco Router είναι εξοπλισμένο με άριστης ποιότητας μοτέρ και συστήματα κίνησης στους άξονες ΧΥΖ, που εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση και ακρίβεια τοποθέτησης. Επιπλέον, για την μέτρηση του μήκους του εκάστοτε εργαλείου, το Eco Router ενσωματώνει αυτόματο αισθητήρα στον άξονα Ζ.

Το σύστημα ελέγχου PILOT είναι συμβατό με HP-GL & G-Code, ενώ υποστηρίζει πολλά RIP λογισμικά όπως Caldera, Onyx, Colorgate, Flexi κ.α.

Τα υλικά που μπορεί να διαχειριστεί είναι ακρυλικό, αλουμίνιο, Di-Bond, PVC, MDF, κόντρα πλακέ, ξύλο κ.α.

Η τεχνική υποστήριξη και η ποιότητα στο service αποτελούν το Α και το Ω για την Comagrav και την Daltec, ως εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο: σας προσφέρουμε συμβουλές για την οργάνωση της παραγωγής σας, καταρτισμένους τεχνικούς για την εγκατάσταση και το μετέπειτα service καθώς και μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον χειρισμό των μηχανών και την λειτουργία του λογισμικού τους.

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.