Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600

3 Απριλίου 2021 | Νέα

Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη στην γραμμή παραγωγής τους.

Η βιομηχανία εκτύπωσης υφάσματος απαιτεί ποικιλία προϊόντων, χαμηλά stock και σύντομους χρόνους παράδοσης. Επιπλέον, με έμφαση στις οικονομικές δυσκολίες του 2020 η Mimaki αναγνωρίζει ότι η αγορά έχει ανάγκη από έναν ψηφιακό εκτυπωτή, ο οποίος θα συνδυάσει υψηλή ποιότητα, παραγωγή κατά παραγγελία, χαμηλό κόστος κτήσης και οικονομική παραγωγή.

Η επιτυχία της σειράς 100 στους άλλους τομείς δραστηριότητας της Mimaki (εκτύπωση με μελάνια solvent & UV), έδωσε την πεποίθηση ότι ένας νέος εκτυπωτής υφάσματος σε αυτήν την κατηγορία, θα δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να διευρύνουν το πεδίο της δραστηριότητάς τους και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες μέσα από μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων που θα προσφέρουν.

Διαθέσιμος στην Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2021, ο TS100-1600 τυπώνει σε πλάτος 1600mm και ταχύτητα έως 70m2/ώρα. Επιπρόσθετα, η χρήση μελανιών σε συσκευασία του 1 λίτρου συμβάλει στην μείωση των λειτουργικών εξόδων του εκτυπωτή και επιτρέπει σταθερή και συνεχή παραγωγή, χωρίς συχνές αλλαγές σε μελάνι. Τα μελάνια φέρουν την πιστοποίηση ECO Passport της OEKO-TEX® , η οποία δίνει το πράσινο φως για φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα τελικά προϊόντα.

Ο εκτυπωτής ενσωματώνει μια σειρά από τις ευρέως γνωστές λειτουργίες της Mimaki, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αυτόματου ελέγχου & ανάκτησης τυχόν απεφραγμένων ακροφύσιων (Nozzle Check Unit & Nozzle Recovery System) και του DAS (Dot Adjustment System), το οποίο αυτόματα διορθώνει την τοποθέτηση της κουκίδας σε συνδυασμό με την ταχύτητα τροφοδοσίας του υλικού, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μειωμένη παρέμβαση του χειριστή.

Στο πακέτο του εκτυπωτή περιλαμβάνεται το ανανεωμένο RIP Software RasterLink 7, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης του λογισμικού TXLink, για χρήστες με περισσότερες ανάγκες στην οργάνωση και εκτέλεση της παραγωγής.

Αποτελώντας την πλέον οικονομική λύση για εκτύπωση μόδας, σημάνσεων, εσωτερικής διακόσμησης, αθλητικής ένδυσης καθώς και άκαμπτων προϊόντων, ο TS100-1600 θέτει νέες βάσεις στην αγορά και καθιστά την εκτύπωση με τεχνολογία sublimation ιδιαίτερα εύκολη και προσιτή στους επαγγελματίες εκτυπώσεων.

Ολοκληρώστε την εκτύπωση sublimation με την πλέον αξιόπιστη, entry-level καλάνδρα της Monti Antonio, 180CFE:

Διάμετρος κυλίνδρου: 2000mm

Πλάτος Εκτύπωσης: 1650mm

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.