Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600

3 Απριλίου 2021 | Νέα

Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη στην γραμμή παραγωγής τους.

Η βιομηχανία εκτύπωσης υφάσματος απαιτεί ποικιλία προϊόντων, χαμηλά stock και σύντομους χρόνους παράδοσης. Επιπλέον, με έμφαση στις οικονομικές δυσκολίες του 2020 η Mimaki αναγνωρίζει ότι η αγορά έχει ανάγκη από έναν ψηφιακό εκτυπωτή, ο οποίος θα συνδυάσει υψηλή ποιότητα, παραγωγή κατά παραγγελία, χαμηλό κόστος κτήσης και οικονομική παραγωγή.

Η επιτυχία της σειράς 100 στους άλλους τομείς δραστηριότητας της Mimaki (εκτύπωση με μελάνια solvent & UV), έδωσε την πεποίθηση ότι ένας νέος εκτυπωτής υφάσματος σε αυτήν την κατηγορία, θα δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να διευρύνουν το πεδίο της δραστηριότητάς τους και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες μέσα από μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων που θα προσφέρουν.

Διαθέσιμος στην Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2021, ο TS100-1600 τυπώνει σε πλάτος 1600mm και ταχύτητα έως 70m2/ώρα. Επιπρόσθετα, η χρήση μελανιών σε συσκευασία του 1 λίτρου συμβάλει στην μείωση των λειτουργικών εξόδων του εκτυπωτή και επιτρέπει σταθερή και συνεχή παραγωγή, χωρίς συχνές αλλαγές σε μελάνι. Τα μελάνια φέρουν την πιστοποίηση ECO Passport της OEKO-TEX® , η οποία δίνει το πράσινο φως για φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα τελικά προϊόντα.

Ο εκτυπωτής ενσωματώνει μια σειρά από τις ευρέως γνωστές λειτουργίες της Mimaki, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αυτόματου ελέγχου & ανάκτησης τυχόν απεφραγμένων ακροφύσιων (Nozzle Check Unit & Nozzle Recovery System) και του DAS (Dot Adjustment System), το οποίο αυτόματα διορθώνει την τοποθέτηση της κουκίδας σε συνδυασμό με την ταχύτητα τροφοδοσίας του υλικού, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με μειωμένη παρέμβαση του χειριστή.

Στο πακέτο του εκτυπωτή περιλαμβάνεται το ανανεωμένο RIP Software RasterLink 7, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης του λογισμικού TXLink, για χρήστες με περισσότερες ανάγκες στην οργάνωση και εκτέλεση της παραγωγής.

Αποτελώντας την πλέον οικονομική λύση για εκτύπωση μόδας, σημάνσεων, εσωτερικής διακόσμησης, αθλητικής ένδυσης καθώς και άκαμπτων προϊόντων, ο TS100-1600 θέτει νέες βάσεις στην αγορά και καθιστά την εκτύπωση με τεχνολογία sublimation ιδιαίτερα εύκολη και προσιτή στους επαγγελματίες εκτυπώσεων.

Ολοκληρώστε την εκτύπωση sublimation με την πλέον αξιόπιστη, entry-level καλάνδρα της Monti Antonio, 180CFE:

Διάμετρος κυλίνδρου: 2000mm

Πλάτος Εκτύπωσης: 1650mm

Σχετικά Άρθρα

4 Μαΐου 2021
H Epilog Laser προσθέτει το Fusion Edge στην δημοφιλή της σειρά μηχανών χάραξης/κοπής Laser
Το νέο Fusion Edge διαθέτει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς δυνατότητες τοποθέτησης γραφικών χάρης στην χρήση κάμερας και ταχύτητα χάραξης IPS 120 (3,05 m/s).
19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...
15 Δεκεμβρίου 2020
Βραβείο Καλύτερου Roll-to-Roll Εκτυπωτή για το Mimaki UJV100-160 από τον EDP
Η Mimaki Ευρώπης κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτικών συστημάτων wide-format inkjet και κοπτικών plotter ανακοινώνει την βράβευση του UV LED εκτυπωτή UJV100-160 ως «Καλύτερος Roll-to-Roll Εκτυπωτής έως 170cm» από τον οργανισμό European Digital Press Association (EDP).