Νέα υλικά χαρακτικής από την Rowmark

27 Φεβρουαρίου 2011 | Νέα

Νέες σειρές φύλλων χαρακτικής, προσθήκες χρωμάτων & το νέο σύστημα σταθεροποίησης Seklema Table Mat.

Συστημα σταθεροποίησης Seklema table mat

Το νέο table mat Seklema από την Rowmark αποτελείται από πλαστικό πάχους 2mm περίπου, το οποίο διαθέτει μια ειδική επίστρωση από καουτσούκ και στις δύο πλευρές και λειτουργεί ως επιφάνεια σταθεροποίησης των υλικών προς χάραξη / κοπή με laser ή router.Η μια του πλευρά κολλάει στην επιφάνεια εργασίας του laser/router ενώ η άλλη σταθεροποιεί άψογα σχεδόν κάθε τύπο υλικού, το οποίο και ελευθερώνει εύκολα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Όταν για παράδειγμα ένα φύλλο χαρακτικής τοποθετηθεί με λίγη πίεση στην κατάλληλη θέση πάνω στο Seklema, δεν θα μετακινηθεί καθόλου από την θέση του, ενώ θα σηκωθεί εύκολα μετά την επεξεργασία, με ελαφριά πίεση στην κάτω πλευρά.Το Seklema αποτελεί την ιδανική λύση για την αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του χρόνου & κόστους εργασίας για τους επαγγελματίες χαράκτες και επιγραφοποιούς.

Περισσότερα για το Seklema table mat

Νέα σειρά υλικών χαρακτικής ColorHues™ για laser & router

Η σειρά ColorHues™ αποτελείται από ακρυλικά φύλλα μιας επίστρωσης σε 17 φωτοδιαπερατά και 2 opaque χρώματα, αποδίδοντας λαμπερές αποχρώσεις με την λεία, καθαρή οπτική υαλοπίνακα. Το κάθε φύλλο είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, γι’αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε κατασκευές με αποστάτες ή άλλου είδους τεχνικές στερέωσης. Επιπλέον είναι πολύ ανθεκτικό σε γρατζουνιές, ρωγμές και την UV ακτινοβολία.Διατίθεται σε φύλλα διάστασης 610 x 1245 mm και πάχους 3 mm, σχεδιασμένα για εφαρμογές τόσο στην επιγραφοποιία όσο και την διακόσμηση και την αρχιτεκτονική, όπως POP displays, διαφημιστικά πάνελ, σημάνσεις, διακοσμητικά αντικείμενα κ.α.

Περισσότερα για τα Color Hues

Laser Glow: Φωσφορίζοντα φύλλα χάραξης για laser & router

Η σειρά LaserGlow™ της Rowmark αποτελείται από εύκαμπτα πλαστικά φύλλα, ειδικά κατασκευασμένα με μια χημική, μη ραδιενεργή πηγή φωτός ώστε μετά από έκθεση στο φως να φωσφορίζουν στο απόλυτο σκοτάδι. Η σειρά πληρεί τις προδιαγραφές πολλών διεθνών οργανισμών για το βαθμό φωταύγειας σε ειδικές εφαρμογές, όπως σημάνσεις εξόδων κινδύνου, προειδοποιητικά σήματα, ενδείξεις ασφαλείας στην ναυσιπλοΐα, πάνελ ελέγχου, σημάνσεις προσανατολισμού κ.α.Στην μονή επίστρωση διατίθενται δύο φύλλα:
Glow with Adhesive – φύλλο με κόλλα, στο οποίο μπορεί να επικολληθεί αυτοκόλλητο βινύλιο.
ADA Compliant Glow – φύλλο, το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές του αμερικάνικου οργανισμού για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες ADA.Στην διπλή επίστρωση διατίθενται τα παρακάτω:
Reverse Eng Glow – φύλλο χάραξης στην πίσω πλευρά, όπου φωσφορίζει το φόντο ενώ στην διάφανη χαραγμένη περιοχή μπορεί να εφαρμοστεί βαφή ή αυτοκόλλητο βινύλιο.
Glow/Safety Colors – φύλλο χάραξης στην μπροστινή πλευρά στις ειδικές αποχρώσεις μπλε, κόκκινο, πράσινο και μαύρο.

Περισσότερα για τα LaserGlow™

Νέες προσθήκες χρωμάτων στις σειρές LaserMax & FlexiBrass/FlexiColor

lasermaxlogo
flexilogo lasermax xromatologioflexibrass xromatologio
Οι ανάγκες των πελατών και η διαρκής αναζήτηση συγκεκριμένων χρωματικών συνδυασμών οδήγησε την Rowmark στον εμπλουτισμό της σειράς Laser Max με χρώματα μεγάλης ζήτησης, τα οποία μέχρι πρόσφατα παράγονταν μόνο κατόπιν παραγγελίας.
Καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, η σειρά LaserMax αποτελείται από ανθεκτικά φύλλα με ματ τελείωμα. Η εξαιρετική τους αντοχή στην θερμοκρασία και την ακτινοβολία UV, καθιστούν τα υλικά Νο. 1 στις επιλογές των χαρακτών.Λόγω της μεγάλης ζήτησης των πελατών για ένα προϊόν που ταιριάζει χρωματικά με έπαθλα και βραβεία από χρυσό/ασήμι, η Rowmark διευρύνει τα χρώματα των σειρών FlexiBrass & FlexiColor με τα νέα Trophy Silver/Black και Trophy Gold/Black.
Με τα νέα χρώματα μπορούν να δημιουργηθούν ξεχωριστά βραβεία & έπαθλα, τα οποία μοιάζουν εκπληκτικά με πραγματικό ασήμι & χρυσό αντίστοιχα.
Η σειρά FlexiBrass συνδυάζει την κλασσική οπτική του πραγματικού μπρούτζου με όλα τα πλεονεκτήματα του ακρυλικού: Ελαφρύ, ελαστικό & ανθεκτικό. Η σειρά FlexiColor αποτελεί την διεύρυνση της σειράς FlexiBrass με χρώματα και διατίθεται με ή χωρίς κόλλα.

Περισσότερα για την σειρά LaserMax

Περισσότερα για την σειρά FlexiBrass / Flexicolor

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6640511 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

 

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.