Νέα πρωτοποριακή σειρά CJV300 Print & Cut στα 105.9m2/ώρα από την Mimaki

15 Δεκεμβρίου 2014 | Νέα

Η νέα σειρά CJV300-130/160 inkjet εκτυπωτικών-κοπτικών παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Viscom Paris 2014, τα οποία αποτελούν τα πρώτα στην κατηγορία τους που επιτυγχάνουν εκτύπωση & κοπή σε ταχύτητα που φτάνει 105.9 m2/ώρα.

Οι δύο νέες κεφαλές εκτύπωσης αποδίδουν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με σταγόνες μεγέθους από 4 pl έως 35 pl σε ανάλυση έως 1440 x1440dpi. Η αυτόματη λειτουργία αναγνώρισης σημείων κοπής επιτρέπει την αυτόματη περιγραμμική κοπή αμέσως μετά την εκτύπωση, ενώ παράλληλα τα σημεία καταχώρησης του σημείου μηδέν δεν αφήνουν περιθώριο μεταξύ των σημείων κοπής, μειώνοντας έτσι την φύρα στο εκάστοτε υλικό.

“Το 2014 ήταν μια μεγάλη χρονιά για την Mimaki,” αναφέρει ο κύριος Mike Horsten, υπεύθυνος μάρκετινγκ για την Mimaki Ευρώπης. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση του νέου εκτυπωτικού/κοπτικού, με το οποίο πέρα από τα μελάνια Orange & Light Black προσφέρουμε και το νέο ασημί μελάνι για να δώσουμε περισσότερες δυνατότητες στους επαγγελματίες εκτυπώσεων ετικέτας, αυτοκόλλητων sticker και συσκευασίας. Με το μελάνι δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας μεταλλικών εικόνων σε 648 διαφορετικούς τόνους με ασημί υπόβαθρο, ενώ η απόδοση του είναι 1.67 φορές πιο λαμπερή από τα κοινά ασημί μελάνια, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Επίσης νέα στην τεχνολογικά εξελιγμένη οικογένεια προϊόντων της Mimaki είναι η σειρά εκτυπωτικών/κοπτικών CJV150 με ταχύτητα που φτάνει τα 56.2 m2/ώρα καθώς και η σειρά εκτυπωτών JV150 με επιλογή μελανιών solvent ή sublimation για ποίκιλλες εφαρμογές όπως εσωτερική διακόσμηση, πόστερ, διακόσμηση καταστημάτων, ντύσιμο αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Και οι δύο σειρές εξοπλίζονται με τα μελάνια solvent γρήγορου στεγνώματος SS21, στα οποία περιλαμβάνονται και τα χρώματα Orange & Light Black και θα διατεθούν στην αγορά την Άνοιξη του 2015.

“Οι δύο αυτοί εκτυπωτές πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Viscom Ιταλίας και είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό,” συμπληρώνει ο κύριος Horsten. “Αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη της αφοσίωσης της Mimaki για την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων για τις αγορές της σήμανσης και των εκτυπώσεων large format γενικότερα. Επιπλέον αντικατοπτρίζουν την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις που ενισχύουν την δημιουργικότητα των πελατών μας και κατ’ επέκταση την δική τους ικανότητα να παράγουν εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα από παραγωγικά μηχανήματα που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εκτυπώσεων.”

Η Mimaki συνεργάτης της ομάδας Φορμουλα 1 Caterham

 Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των νέων μηχανημάτων η Mimaki ξεκίνησε μια συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Caterham F1® της Φόρμουλα 1, ως επίσημος προμηθευτής γραφικών. Αυτό σημαίνει πως όλα τα προωθητικά γραφικά για την Caterham F1® εκτυπώνονται και κόβονται με μηχανήματα της Mimaki.

Στις ραγδαίες εξελίξεις του αγωνιστικού κόσμου της Φόρμουλα 1 απαιτούνται γραφικά, τα οποία θα ξεχωρίζουν και ο Christijan Albers, αρχηγός της ομάδας Caterham, γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει ξεχωρίζω από το πλήθος. Χρειάστηκε έναν συνεργάτη που να μπορεί να αποτυπώσει τα ιδανικά και τους στόχους της ομάδας σε εικόνες.

“Είτε βρισκόμαστε στην πίστα, είτε προβάλουμε την εικόνα μας, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Για αυτόν τον λόγο θέλαμε να βρούμε έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να μας προσφέρει ποιότητα εφάμιλλη με το υψηλό τεχνολογικό μας επίπεδο. Η Mimaki μας εντυπωσίασε με την δημιουργική ποικιλομορφία των λύσεων που προσφέρει και μας κέρδισε αμέσως.”

“Η ομάδα μας βρίσκεται διαρκώς κάτω από χρονική πίεση όπως και οι προωθητικές μας ενέργειες. Χρειαζόμαστε άμεση αποτύπωση της ταχύτητας, της ευελιξίας και της ποιότητας που αντιπροσωπεύουν την Caterham F1. Για να το πετύχουμε αυτό επιλέξαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον οποίο βασιζόμαστε απόλυτα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία με την Mimaki μας προσφέρει τις σωστές λύσεις και την δουλειά μας.”

“Η Φόρμουλα 1 σχετίζεται με την ακρίβεια, την ποιότητα και την επιτυχία, ότι ακριβώς χαρακτηρίζει και τα μηχανήματα της Mimaki συμπληρώνει ο κύριος Horsten. “Αυτή η νέα συνεργασία μας επιτρέπει να προβάλουμε τις δυνατότητες της Mimaki: Οι λύσεις μας είναι ευέλικτες, δημιουργικές και ποιοτικές, όπως ακριβώς και οι απαιτήσεις του management της αγωνιστικής ομάδας. Είναι τιμή μας να προμηθεύουμε την ομάδα με τις τελευταίες λύσεις εκτύπωσης & κοπής για τα γραφικά τους σε παγκόσμιο επίπεδο.”


Τηλεφωνήστε τώρα στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

30 Ιουλίου 2020
Συντήρηση των εκτυπωτών κατά τη διάρκεια των διακοπών
Οι εκτυπωτές της Mimaki ενσωματώνουν μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν στην συντήρηση  και κατ'επέκταση στην ομαλή λειτουργία τους. Για το διάστμα των καλοκαιρινών διακοπών, όπου συνήθως οι μηχανές τίθενται...
1 Ιουνίου 2020
Σας παρουσιάζουμε τον νέο DTG entry-level εκτυπωτή RICOH Ri-100!
Ιδανικό για τους επαγγελματίες που επιθυμούν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εκτύπωση DTG ή για εκείνους που θα ήθελαν να προσθέσουν μια σειρά προϊόντων στην ήδη υπάρχουσα εκτυπωτική τους δραστηριότητα, το...
2 Απριλίου 2020
Συντήρηση των εκτυπωτών κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πάυσης λειτουργίας
Οι εκτυπωτές της Mimaki ενσωματώνουν μια σειρά από λειτουργίες που βοηθούν στην συντήρηση  και κατ'επέκταση στην ομαλή λειτουργία τους. Για τις συνθήκες που αντμετωπίζουμε αυτή την περίοδο, όπου πολλοί επαγγελματίες...