Ματιά στο μέλλον με την Mimaki – Drupa 2016

3D-PRINTING
1 Ιουνίου 2016 | Νέα

Η διεθνής έκθεση DRUPA 2016 ξεκίνησε μόλις χθες και με χαρά σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες καινοτομίες της Mimaki, οι οποίες θα παρουσιαστούν στο περίπτερο 9A04  (31 Μαΐου – 10 Ιουνίου) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ 3D

 

Η έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, ήταν και παραμένει το δυνατό στοιχείο της Mimaki. Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για τρισδιάστατες εκτυπώσεις, αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής Mimaki, χρησιμοποιώντας υψηλής ακρίβειας τεχνολογία μοντελισμού, η οποία διαθέτει πάνω από 10 εκατομμύρια λαμπερά χρώματα. Στο περίπτερο της Mimaki θα παρουσιαστούν δείγματα από τον νέο αυτό εκτυπωτή, ο οποίος φέρνει την επανάσταση στον χώρο της επιγραφής.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

ROBOT-OPERATIONS

Κατά την διάρκεια της DRUPA, η Mimaki επίσης θα παρουσιάσει την δομή ενός συστήματος, το οποίο θα επιτρέπει στους εκτυπωτές να συνδέονται με γραμμές παραγωγής μέσω δικτύων σε διάφορα περιβάλλοντα. Οι εκτυπωτές της Mimaki, βιομηχανικά ρομπότ, συσκευές ελέγχου και συστήματα ελέγχου προϊόντων θα συνδέονται μέσω δικτύου σε όλες τις γραμμές παραγωγής από τον σχεδιασμό μέχρι την επεξεργασία μετά την εκτύπωση, καθιστώντας δυνατές τις                     αυτόματες, ρομποτικές λειτουργίες.

 

UJV55-320: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

 

UJV55-320

Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, θα παρουσιαστεί ο νέος εκτυπωτής UV LED μεγάλου μεγέθους UJV55-320. Με πλάτος 3.2 m, αξιόπιστη λειτουργία και πολύ χαμηλή τιμή, ο εκτυπωτής αποτελεί ορόσημο στην αγορά super wide format.“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στην drupa τον νέο εκτυπωτή UJV55-320 με ταχύτητα έως 110m2/ώρα και πλάτος 3.2m,” αναφέρει ο κύριος    Mike Horsten, γενικός Διευθυντής Marketing της Mimaki Ευρώπης.

UJF-7151plus LO

Ο εκτυπωτής πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση FESPA Digital μόλις τον Μάρτιο και τουλάχιστον 30 μηχανές πουλήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Πιστεύουμε πως οι επισκέπτες της drupa θα εντυπωσιαστούν εξίσου με τον νέο αυτό προϊόν. Επιπλέον, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα είναι εκεί για να παρουσιάσει όλα αυτά τα προϊόντα που απαρτίζουν τον κατάλογο της Mimaki και μπορούν να συμβάλουν στην μεγιστοποίηση της παραγωγής του επαγγελματία.  Υπάρχει κάτι για τον καθένα στο περίπτερο της Mimaki!

 

ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ SOLVENT & UV ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Ο UJF-7151plus επίπεδος εκτυπωτής για απευθείας εκτύπωση σε ποικίλες επιφάνειες στην μέγιστη, βιομηχανικού επιπέδου ποιότητα;

Ο UJF-6042 επίπεδος UV-LED εκτυπωτής επιφάνειας  60 x 42cm καθώς και τα μικρότερα επιτραπέζια μοντέλα επιφάνειας 30 x 42cm UJF-3042HG & UJF-3042FX;

Οι υψηλής απόδοσης επίπεδοι εκτυπωτές JFX500-2131 & JFX200-2513, καθώς και ο βιομηχανικός roll to roll εκτυπωτής UV UJV500-160;

Οι παραγωγικοί εκτυπωτές solvent JV150-160 & JV300-160 και οι print & cut λύσεις CJV300-160 & CJV150-75;

Το επίπεδο κοπτικό μηχάνημα CFL-605RT, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση με τον επίπεδο εκτυπωτή UJF-6042, ως print-and-cut λύση για την δημιουργία δειγμάτων συσκευασίας, πρωτοτύπων αλά και για μικρές παραγωγές προσωποποιημένων προϊόντων.

JFX200 WITHPRINTΗ απλή, πρακτική λύση του μηχανισμού Kebab που χρησιμοποιείται με τους εκτυπωτές UJF-3042HG & UJF-6042 για εκτύπωση 360 μοιρών σε κυλινδρικά αντικείμενα μήκους 30mm έως 330mm και διαμέτρου 10mm έως 110mm, προσφέροντας προσωποποιημένες εκτυπώσεις και προστιθέμενη αξία σε κυλινδρικά προϊόντα.

Τέλος μια πολύ μεγάλη γκάμα εκτυπωμένων εφαρμογών από σημάνσεις μέχρι διαφημιστικά προϊόντα θα βρίσκεται προς επίδειξη στο περίπτερο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η μεγάλη γκάμα μελανιών της Mimaki ανάλογα με τις εφαρμογές τους, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων Πορτοκαλί, Light Black & Ασημί για ευρεία χρωματική κάλυψη και μεταλλικά εφέ.

Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να μιλήσουν προσωπικά με τους ανθρώπους μας στο περίπτερο,” ολοκληρώνει ο κύριος Horsten. “Το εξειδικευμένο προσωπικό της Mimaki εστιάζει στις ειδικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία και προσφέρει στρατηγικές συμβουλές για ανάπτυξη με την καταλληλότερη επένδυση.

Όλα τα παραπάνω μηχανήματα θα βρίσκονται στο περίπτερο της Mimaki στην έκθεση DRUPA (Αίθουσα 1 / Περίπτερο A04), η οποία πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ Γερμανίας από 31 Μαΐου έως και 10 Ιουνίου 2016.

 

Για περισσότερες πληροφορίες & δείγματα ή για ένα ραντεβού στο περίπτερο της Mimaki κατά την διάρκεια της έκθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.