Η Mimaki παρούσα στην διαδικτυακό εκθεσιακό event Innovate Textile & Apparel

14 Οκτωβρίου 2020 | Νέα

H Mimaki Europe παρουσιάζει όλες τις τελευταίες της καινοτομίες στον τομέα του textile printing μέσα από το Innovate Textile & Apparel Trade Show (15-30 Οκτωβρίου 2020). Όπως σε μια παραδοσιακή επίσκεψη σε εκθεσιακό περίπτερο, οι επισκέπτες του διαδικτυακού show θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Mimaki, να δουν live τεχνολογίες σε δράση και να μιλήσουν με την ομάδα της Mimaki για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τις λύσεις που βοηθούν στο να καλύπτονται οι σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο καινοτόμος εκτυπωτής dye-sublimation, TS55-1800, και ο ολοκαίνουργιος υβριδικός εκτυπωτής, TX300P-1800 MkII, οι οποίοι θα βρίσκονται σε προσφορά μαζί με τον πλέον δημοφιλή εκτυπωτή dye sublimation TS300P-1800.

Η μέθοδος εκτύπωσης Dye sublimation αποτελεί την επανάσταση στην εκτύπωσης υφάσματος, καθώς επιτρέπει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα σε ποικιλία υφασμάτων, όπως ο πολυεστέρας, η ελαστάνη κ.α., όλα κατά παραγγελία. Το  Mimaki TS55-1800 συνδυάζει αυτήν την επαναστατική τεχνολογία με την καινοτομία της Mimaki για να προσφέρει παραγωγή βιομηχανικού επιπέδου. Ενσωματώνει της τεχνολογίες αιχμής της Mimaki, όπως το NCU (Nozzle Check System) και το NRS (Nozzle Recovery System), συστήματα ελέγχου και ανάκτησης τυχόν αποφραγμένων ακροφύσιων, τα οποία εξασφαλίζουν αυτόματη ανίχνευση και αντικατάσταση τους, χωρίς διακοπή της παραγωγής.

Επιπρόσθετα, η τεχνολογία MAPS (Mimaki Advanced Pass system), ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για την αποφυγή του φαινομένου των γραμμών στην εκτύπωση, χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο σε κάθε πάσο εκτύπωσης, ώστε να υπολογίσει τον βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης της κουκίδας ανάλογα με το χρώμα, την κάλυψη και την ταχύτητα εκτύπωσης.

Διαθέσιμο με τον μηχανισμό Mini Jumbo Roll που συμβάλει στην μείωση του κόστους χαρτιού θερμομεταφοράς κατά 25% και με το σύστημα τροφοδοσίας μελανιού από 10L, το Mimaki TS55-1800 προσφέρει τα χαμηλότερα λειτουργικά κόστη της αγοράς και είναι ιδανικό για μικρού-μεσαίου μεγέθους παραγωγές.

Το νέο μοντέλο Tx300P-1800 MkII δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας σε ύφασμα αλλά και σε χαρτί θερμομεταφοράς με μια υβριδική πλατφόρμα, όπου η εναλλαγή στις μεθόδους εκτύπωσης πραγματοποιείται πολύ εύκολα κι επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ τριών συνδυασμών μελανιού: textile pigment/direct sublimation, textile pigment/sublimation transfer, ή direct sublimation/sublimation transfer. Αυτό επιτρέπει την ποικιλλία εφαρμογών από μόδα και αθλητική ένδυση μέχρι υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες και σημάνσεις. Οικονομικό και ευέλικτο, το Mimaki Tx300P-1800 MkII απευθύνεται τόσο σε μικρού όσο και σε μεγάλου μεγέθους παραγωγές, αποδίδοντας γρήγορους χρόνους παράδοσης και οικονομικές εκτυπώσεις για παραγωγές μικρού τιράζ ή δειγμάτων.

Το διαδικτυακό show Innovate Textile & Apparel Trade Show αποτελεί την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματα των εκτυπωτών της Mimaki, ενώ ταυτόχρονα να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του event ώστε να προχωρήσετε σε μια επένδυση που θα σας βοηθήσει να είστε ανταγωνιστικοί. Επιπλέον θα έχετε την δυνατότητα για διαδικτυακή συνάντηση με κάποιο μέλος της ομάδας της Mimaki, προκειμένου να συζητήσετε live καθώς και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό για έναν Mimaki TS30-1300 entry-level sublimation εκτυπωτή.

Για την εγγραφή σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ita.wtin.com/login

 

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.