Η Mimaki αποκαλύπτει την νέα της καινοτομία στην παραγωγή απευθείας εκτύπωσης αντικειμένων

14 Οκτωβρίου 2015 | Νέα

Η Mimaki τηρώντας την δέσμευση της να αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις εκτυπώσεων, εξαιρετικής σχέσης ποιότητας-τιμής παρουσιάζει τον ολοκαίνουργιο βιομηχανικό επίπεδο εκτυπωτή UV μικρών διαστάσεων UJF-7151 plus.

Η πρόκληση της μεταξοτυπίας απαντάται

Εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εκτύπωση και μέγιστη παραγωγικότητα με απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση της κουκίδας, το UJF-7151 plus διαθέτει μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης στα 710 x 510 mm. Αποτελεί την καλύτερη λύση για ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού φορμάτ βιομηχανικού τύπου κατά παραγγελία, εισχωρώντας δυναμικά στην αγορά της μεταξοτυπίας καθώς βελτιώνει την ακρίβεια, την συνοχή και την αξιοπιστία της εκτύπωσης χάρης στην ενισχυμένη μηχανική δομή του τραπεζιού. Λεπτές γραμμές, άκρες και μικρές γραμματοσειρές εκτυπώνονται πεντακάθαρα, ενώ υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διπλής στρώσης καθώς και εκτύπωσης χρωμάτων πάνω σε επίστρωση με λευκό μελάνι.

Η καθημερινή του λειτουργία ενισχύεται χάρης την πατενταρισμένη τεχνολογία MFD1 (Mimaki Fine Diffusion 1) χρωματικής εξισορρόπησης, η οποία επεξεργάζεται δεδομένα της εικόνας ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αρχική ποιότητά της και χάρης στην βελτιωμένη λειτουργία ελέγχου της ποιότητας εκτύπωσης MAPS4, η οποία μειώνει το φαινόμενο του banding και της ανομοιομορφίας στην εκτύπωση. Η συνεχής εκτύπωση και η μειωμένη ποσότητα απόβλητου μελανιού ενισχύεται χάρης στις νέες κεφαλές εκτύπωσης, οι οποίες ενσωματώνουν ένα συνεχές σύστημα ανακύκλωσης του μελανιού εμποδίζοντας έτσι τυχόν καθίζηση του μελανιού ή φραγμένα ακροφύσια. Επιπλέον, το σύστημα nozzle check unit (NCU) ανιχνεύει αυτόματα και καθαρίζει τυχόν φραγμένα ακροφύσια.

Κατευθείαν σε οποιοδήποτε σχήμα/μέγεθος

“Η Mimaki ήταν πάντα κορυφαία εταιρία στην ανάπτυξη εκτυπωτών inkjet,” αναφέρει ο Mike Horsten, Γενικός Διευθυντής Marketing στην Mimaki Ευρώπης. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακή εκτύπωση κατά παραγγελία χωρίς την χρήση τελάρων για την γρήγορη εκτύπωση λίγων κομματιών με διάφορα θέματα. Ο UV inkjet εκτυπωτής UJF-7151 plus επιτρέπει υψηλής ακρίβειας τοποθέτηση της κουκίδας και υψηλή παραγωγικότητα μέσα από την εξελιγμένη τεχνολογία της Mimaki. Η αγορά διευρύνεται και εμείς κρατάμε τον σφυγμό δίνοντας ακριβώς τις λύσεις που χρειάζονται.”

Στα βασικά χαρακτηριστικά του εκτυπωτή περιλαμβάνονται:

  •          Λεπτομερής μηχανική κατασκευή για υψηλής ακρίβειας εκτύπωση
  •          Εξελιγμένη τεχνολογία ελέγχου της ποιότητας της εικόνας
  •          Σύστημα Mimaki Advanced pass System 4 (MAPS4) που μειώνει το φαινόμενο του banding, την ανομοιομορφία χρωματικών τόνων και την θολή αποτύπωση των εικόνων
  •          Λειτουργία Mimaki Fine Diffusion 1 (MFD1), η οποία μειώνει τον «θόρυβο» χάρης στην χρωματική εξισορρόπηση που επιτυγχάνεται μέσα από επεξεργασία των δεδομένων της εικόνας.
  •          Μέγιστη παραγωγικότητα στα 3.3 m2/ώρα μέσα από τις έξι κεφαλές εκτύπωσης σε χιαστί διάταξη, οι οποίες αυξάνουν την ταχύτητα.
  •          Συνεχής εκτύπωση χάρης στον μηχανισμό ανακύκλωσης μελανιού μέσα στην κεφαλή.
  •          Σύστημα NCU, το οποίο αυτόματα ανιχνεύει και ανακτά τυχόν φραγμένα ακροφύσια, μειώνοντας έτσι την φύρα στο μελάνι
  •          Αξιόπιστο πακέτο υποστήριξης λειτουργίας (NRS), το οποίο εξασφαλίζει την μέγιστη αποδοτικότητα του εκτυπωτή

Το Mimaki UJF-7151 plus θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο του 2015 και θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στις εκθέσεις Viscom Italia, Viscom Düsseldorf & Inprint 2015.

 Τηλεφωνήστε τώρα στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...
15 Δεκεμβρίου 2020
Βραβείο Καλύτερου Roll-to-Roll Εκτυπωτή για το Mimaki UJV100-160 από τον EDP
Η Mimaki Ευρώπης κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτικών συστημάτων wide-format inkjet και κοπτικών plotter ανακοινώνει την βράβευση του UV LED εκτυπωτή UJV100-160 ως «Καλύτερος Roll-to-Roll Εκτυπωτής έως 170cm» από τον οργανισμό European Digital Press Association (EDP).
15 Νοεμβρίου 2020
Νέα σειρά εκτυπωτών roll-to-roll ‘100 Series’: Υψηλή Ποιότητα, Υψηλή Παραγωγικότητα, Χαμηλό Κόστος
Η Mimaki Ευρώπης παρουσιάζει την νέα σειρά οικονομικών roll-to-roll inkjet εκτυπωτικών “100 Series”, – τον UV LED εκτυπωτή UJV100-160 και τον solvent JV100-160. Οι δύο εκτυπωτές επιτυγχάνουν υψηλή ποιότητα και...