Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Textile

Textile

Εκτυπωτές για την ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος, τόσο sublimation όσο και DTG (Dierct-to-Garment) από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες Mimaki & Epson.

Mimaki ΤS300P-1800

mimaki  TS300-LOGO

Η Mimaki παρουσιάζει τον νέο εκτυπωτή sublimation transfer TS300P-1800 με πλάτος 1,8m προσφέροντας ένα νέο επίπεδο ποιότητας και παραγωγικότητας στην ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος.

 

Mimaki JV150 Sublimation

 

mimaki JV150 Logo

 

Η νέα σειρά εκτυπωτών JV150 προσφέρει υψηλή απόδοση & ποίκιλλες δημιουργικές δυνατότητες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή για τις αγορές της εκτύπωσης sublimation για ρούχα, διακόμσηση εσωτερικού χώρου, σημάνσεις κ.α.

 

Mimaki JV300 Sublimation

 

mimaki   JV300 logo

 

Η νέα γενιά εκτυπωτών JV300 θέτει νέα στάνταρντ στην αγορά των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, αποδίδοντας εξαιρετικής ποιότητας γραφικά σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η επιλογή μεταξύ ποικίλλων μελανιών και οι λειτουργίες εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας αναδεικνύουν την σειρά ως την καλύτερη στην κατηγορία της. 

 

Mimaki ΤS500-1800

mimaki  ts500logo

Η Mimaki παρουσιάζει τον γρηγορότερο sublimation inkjet εκτυπωτή στον κόσμο μαζί με ένα νέο μελάνι, ειδικά ανεπτυγμένο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας στην ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος για τις αγορές της ένδυσης και της σήμανσης.

Mimaki ΤX500-1800DS

mimaki  

Με την υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης στην κατηγορία του στα 150 m2/h το TX500-1800DS εκτυπώνει απευθείας σε πολυεστερικά υφάσματα εξαλείφοντας την ανάγκη για χαρτί θερμομεταφοράς όταν η εφαρμογή το επιτρέπει. Είναι ιδανικό για μεγάλες παραγωγές σε υφάσματα για επιγραφές, σημαίες, light boxes, δίχτυ κ.α.

Mimaki TS500P-3200

mimaki 

Ο νέος super-wide inkjet εκτυπωτής TS500P-3200 με πλάτος 3.2m και μελάνια sublimation  αποτελεί μια εξειδικευμένη λύση εκτύπωσης σε χαρτί θεμομεταφοράς για την βιομηχανία των υφασμάτων και είναι ιδανικό για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, που περιλαμβάνουν τα υφάσματα επιπλώσεων και τις σημάνσεις εσωτερικών χώρων. 

Mimaki JV5-320DS

mimaki 

Ο εκτυπωτής JV5-320DS προσφέρει εξαιρετική ποιότητα απευθείας εκτύπωσης sublimation σε μεγάλες ταχύτητες και είναι σχεδιασμένος για να καλύψει τις ανάγκες sublimation print on demand παραγωγής όπως είδη ένδυσης, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, σημάνσεις, σημαίες κ.α.

Mimaki ΤS34-1800A

mimaki  ts341800a logo

Ο εκτυπωτής TS34-1800A σχεδιάστηκε ειδικά για την αγορά των εκτυπώσεων sublimation, προσφέροντας υψηλή ταχύτητα και εξαιρετική ποιότητα. Η εκτύπωση με μελάνια dye sublimation χρησιμοποιείται ευρέως για εφαρμογές όπως η σπορ ένδυση καθώς και στην ανερχόμενη αγορά εκτύπωσης υφασμάτων για εφαρμογές όπως σημαίες, banner καταστημάτων, διακόμσηση εσωτερικών χώρων κ.α.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία