Μέλος στην σειρά 100 της Mimaki, αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη στην γραμμή παραγωγής τους.
Ανάλυση εκτύπωσης :Y: 360 dpi, 720 dpi X: 600dpi, 900 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:70 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:1610 mm
Μέγιστο πάχος υλικού :1 mm
Τύπος μελανιών:Sublimation
Χρώματα:Bl M Y K
Συσκευασία μελανιών:1000 ml

Εξαιρετική σχέση απόδοσης/τιμής

...

Η σειρά 100 υποστηρίζει νέα δεδομένα στην εκτύπωση sublimation με χαμηλό κόστος κτήσης και παραγωγικότητα που φτάνει τα 70m2/ώρα.

 


Σταθερότητα & ποιότητα εκτύπωσης με τις τεχνολογίες αιχμής της Mimaki

Mimaki Advanced Pass System 4 (MAPS)

Μείωση του φαινομένου του banding μέσα από έναν μοναδικό αλγόριθμο ανάλογα με την ταχύτητα, τα χρώματα και το προφιλ εκτύπωσης που επιλέγονται.


Waveform Control (WFC)

Οι σταγόνες του μελανιού πέφτουν σε απόλυτα ευθείες γραμμές και με σχεδόν τέλειο κυκλικό σχηματισμό, αποδίδοντας έτσι απόλυτα καθαρές γραμματοσειρές & περιγράμματα στα θέματα της εκτύπωσης. Οι τυχόν αλλαγές στις παραμέτρους εκτύπωσης ή στις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η ανάλυση εκτύπωσης, η ταχύτητα εκτύπωσης, ο τύπος μελανιού η θερμοκρασία & υγρασία περιβάλλοντος απαιτούν και τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό σταγόνας, ο οποίος ελέγχεται διαρκώς από την λειτουργία WFC.


Variable Dots Technology (VDT)

Εκτύπωση μεταβλητών μεγεθών σταγόνας για ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και ομοιόμορφία στις μεγάλες ταχύτητες.


Mimaki Fine Diffusion (MFD)

Η λειτουργία MFD αποτελεί μια τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας μέσα από το λογισμικό RIP του εκτυπωτή, η οποία μετατρέπει τα στοιχεία του αρχείου εκτύπωσης σε στοιχεία, τα οποία ο εκτυπωτής αναγνωρίζει ως χρώμα, τοποθέτηση και μέγεθος σταγόνας. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται ο «θόρυβος» που δημιουργείται κατά την επεξεργασία της εικόνας και παράγονται ποιοτικά αποτελέσματα στην εκτύπωση με ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και ευκρίνεια στα γραφικά.


Dot Adjustment System (DAS)

Αυτόματη διόρθωση στην τοποθέτηση της κουκίδας σε συνδυασμό με την ταχύτητα τροφοδοσίας του υλικού, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς το φαινόμενο του “banding” σε εκτύπωση bi-directional & μειωμένη παρέμβαση του χειριστή για ρυθμίσεις κατά τις αλλαγές υλικού.


Nozzle Check Unit (NCU)

Αυτόματη ανίχνευση και καθαρισμός τυχόν φραγμένων ακροφύσιων μέσα από μια διαδικασία ελέγχου των σταγόνων του μελανιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικούς αισθητήρες.


Nozzle Recovery System (NRS)

Προσωρινή αντικατάσταση τυχόν αποφραγμένων ακροφύσιων με λειτουργικά για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία.


Automatic Cleaning Function

Για αξιόπιστη και απρόσκοπτη εκτυπωτική διαδικασία, η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού της κεφαλής εκτελείται μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης ή ανά προκαθορισμένα τακτά χρονικά διαστήματα.


Automatic Wiper Cleaner

Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει εύκολο και αποδοτικό καθαρισμό στην επιφάνεια των κεφαλών για αποφυγή τυχόν ανάμιξης των χρωμάτων μεταξύ τους και για μείωση του συνολικού χρόνου καθημερινής συντήρησης που απαιτείται από τον χειριστή.


Media take-up system

...

Ο εκτυπωτής διαθέτει μηχανισμό διαχείρισης ρολών βάρους έως 45Kg.

 

 


Μελάνια sublimation για υψηλή αντοχή και ένταση χρωμάτων

Το TS100-1600 ενσωματώνει τα μελάνια υψηλής ποιότητας sublimation Sb610 της Mimaki στην βασική τετραχρωμία και σε συσκευασία του 1 λίτρου,  γνωστά για την αντοχή τους σε τριβές καθώς και για την έντονη απόδοση των χρωμάτων.


Πιστοποίηση OEKO-TEX®

Η πιστοποίηση ECO PASSPORT της OEKO-TEX® αποτελεί έναν μηχανισμό, με τον οποίο οι επαγγελματίες αποδεικνύουν ότι παράγουν φιλικά προς το ανθρώπινο δέρμα τελικά προϊόντα.

Κεφαλή Εκτύπωσης2 πιεζοηλεκτρικές κεφαλές εκτύπωσης σε χιαστί διάταξη
Ανάλυση ΕκτύπωσηςY: 360 dpi, 720 dpi
X: 600dpi, 900 dpi
Μέγιστο Πλάτος Εκτύπωσης1,610mm
Μέγιστο Πλάτος Υλικού1,620mm
Βάρος Υλικού σε ρολό45 kg
Θέσεις Μελανιού8
Σετ Μελανιού4-colors
ΜελάνιΤύπος/ΧρώμαSb610 (Bl/M/Y/K)
Συσκευασία1L Μπουκάλι
ΠιστοποιήσειςVCCI class A, FCC Class A, CE Marking (EMC Directive, Machinery and Low Voltage Directive), CB Certification, RoHS, RCM, EAC
ΣύνδεσηUSB2.0 / Ethernet
Παροχή ΡεύματοςSingle phase (AC100~120/200~240V +/- 10%, 50/60Hz +/- 1Hz)
Κατανάλωση ΡεύματοςAC100V: 1.44kW / AC200V:1.92kW
Διαστάσεις (W × D × H)2775/700/1475mm
Βάρος168kg

Mimaki TS100-1600

TS100-1600-BROCHUREdownload filedownload

Share This