TS500-1800-Εκτύπωση sublimation150m2/ώρα

3 Φεβρουαρίου 2014 | Νέα

Η Mimaki παρουσιάζει τον γρηγορότερο sublimation inkjet εκτυπωτή στον κόσμο μαζί με ένα νέο μελάνι, ειδικά ανεπτυγμένο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας στην ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος για τις αγορές της ένδυσης και της σήμανσης.

  ts500logo

 

Ο εκτυπωτής TS500-1800 και το νέο sublimation μελάνι Sb300 παρουσιάστηκαν στην έκθεση FESPA Digital 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη 21-24 Φεβρουαρίου, και θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2012.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι παρουσιάσαμε τον γρηγορότερο εκτυπωτή sublimation στον κόσμο, ο οποίος τυπώνει έως και 150m²/ώρα σε χαρτί θερμομεταφοράς”, δήλωσε ο κύριος Sakae Sagane, διευθύνων σύμβουλος της Mimaki Ευρώπης. “Ο εκτυπωτής είναι ιδανικός για την παραγωγή υφασμάτων ένδυσης και σήμανσης, δύο κλάδοι οι οποίοι γνωρίζουν σημαντική ανάπτυξη στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης. Πιστεύουμε ότι το TS500-1800 θα δώσει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να αναπτυχθούν πάνω στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για μικρότερου μεγέθους παραγωγές και ειδικά ή προσωποποιημένα προϊόντα σε αυτές τις δύο ανερχόμενες αγορές. Το νέο μελάνι μας, αποδίδει λαμπερά χρώματα και σε συνδυασμό με την τελευταία, έκτη έκδοση του RIP λογισμικού Rasterlink, οι χειριστές μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ειδικά χρώματα σε συγκεκριμένα Pantone, εξασφαλίζοντας έτσι χρωματική ακεραιότητα.”

Το TS500-1800 διαθέτει μια σειρά από νέες λειτουργίες που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό στην αγορά:

Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης στα 150m²/ώρα 

Το TS500-1800 ενσωματώνει έξι, νέου τύπου κεφαλές εκτύπωσης, οι οποίες επιτυγχάνουν την μέγιστη ταχύτητα τόσο στην τετραχρωμία όσο και στην εξαχρωμία.

Φίλτρο απομάκρυνσης του σπρέι από το μελάνι (Mist removal filter)

Το φίλτρο αυτό αποτρέπειτα προβλήματα που δημιουργούνται από το σπρέι του μελανιού και ενισχύει την σταθερότητα της διαδικασίας εκτύπωσης απορροφώντας το σπρέι μέσα στον εκτυπωτή.

Λειτουργία απομάκρυνσης αέρα (Mimaki Degassing Module)

Η λειτουργία αυτή (MDM-20) απομακρύνει τα αέρια ή τις φυσαλίδες που τυχόν δημιουργούνται μέσα στα μελάνια κατά την εκτύπωση, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα απόφραξης των ακροφύσιων και βελτιώνοντας την ακρίβεια τοποθέτησης της κουκίδας στην εκτύπωση. Επίσης με αυτήν την λειτουργία ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει μελάνια συσκευασμένα σε μπουκάλι αντί για τις συνηθισμένες συσκευασίες με κενό αέρα, μειώνοντας έτσι το κόστος του μελανιού.

Νέο μελάνι dye sublimation

Η Mimaki ανέπτυξε ένα νέο μελάνι, εδικά σχεδιασμένο για εκτύπωση dye sublimation και χρήση με το TS500-1800. Το μελάνι Sb300 έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, στεγνώνει γρήγορα, αποδίδει λαμπερά χρώματακαι διατίθεται σε έξι χρώματα (K,Bl,M,Y,Lbl,Lm).

Αυτόματος μηχανισμός τροφοδοσίας υλικού (Auto Media Feeder AMF)

Ο μηχανισμός αυτός εξασφαλίζει την σταθερή τροφοδοσία και ανατύλιξη των υλικών, μειώνοντας σημαντικά την ανάγκη για την παρεμβολή του χειριστή κατά την διάρκεια της εκτύπωσης.

Μεγάλου μεγέθους υλικά σε ρολό

Το TS500-1800 μπορεί να δεχτεί ρολά βάρους έως 60kg και διαμέτρου έως 300mm, ενισχύοντας περεταίρω την παραγωγικότητα καθώς δεν απαιτείται συχνή αλλαγή υλικού κατά την εκτύπωση. Έτσι, οι μεγαλύτερες παραγγελίες τυπώνονται χωρίς διακοπή ενώ οι μικρότερες εκτελούνται εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το ίδιο ρολό υλικού.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6640511 ή στείλτε μας email στο info@daltec.gr.

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.