TS300P-1800: H Mimaki εντυπωσιάζει στην αγορά του υφάσματος

3 Ιουλίου 2015 | Νέα

Η Mimaki,ανακοινώνει τον νέο εκτυπωτή sublimation transfer TS300P-1800 με πλάτος 1,8m προσφέροντας ένα νέο επίπεδο ποιότητας και παραγωγικότητας στην ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος.

“Με την ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς του υφάσματος, η Mimaki δίνει ιδιαίτερη αξία στο να παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις στην αγορά και το αποτέλεσμα της προσπάθεια μας είναι ο νέος εκτυπωτής TS300P-1800,” σημειώνει ο κύριος Mike Horsten, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Mimaki Ευρώπης. “Οι επισκέπτες στο περίπτερο μας στην FESPA 2015 είχαν την ευκαιρία να δουν πραγματικά παραδείγματα τυπωμένων υφασμάτων, τα οποία αναδεικνύουν τις μοναδικές εφαρμογές της ψηφιακής εκτύπωσης σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ταχύτητα και την ποιότητα που επιτυγχάνονται με το TS300P-1800 και πιστεύουμε ότι είναι το κατάλληλο μηχάνημα για τους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας και άλλων εφαρμογών με υφάσματα.”

Τεχνικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Το νέο TS300P-1800 φέρνει μια σειρά από νέες δυνατότητες στην εκτύπωση υφάσματος:

  • Δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ ελαφρύ χαρτί χάρης στο δυνατό σύστημα τροφοδοσίας με vacuum που μειώνει το ζάρωμα, εξασφαλίζοντας χαμηλότερο παραγωγικό κόστος.
  • Υψηλή παραγωγικότητα 115 m2/ώρα στην τετραχρωμία (62 m2/ώρα στην εξαχρωμία)
  • Τέσσερις κεφαλές εκτύπωσης με συνολικά 3200 ακροφύσια και τρία διαφορετικά μεγέθη σταγόνας, τα οποία καθορίζονται αυτόματα από τον τύπο μελανιού και την ανάλυση της εκτύπωσης; Ακριβής τοποθέτηση της κουκίδας ακόμα και σε εκτύπωση με μεγάλο κενό μεταξύ κεφαλής και υλικού (ρυθμιζόμενο από 2 έως 7 mm).
  • Συνεχής ποιοτική εκτύπωση εξασφαλίζεται από το σύστημα αυτόματης ανάκτησης των ακροφύσιων σε περίπτωση που υπάρξει φραγμένο ακροφύσιο, το οποίο δεν επανέλθει με το αυτόματο σύστημα καθαρισμού.
  • Νέο, εξελιγμένο μελάνι sublimation transfer, Sb410, διαθέσιμο σε συσκευασίες bulk, οι οποίες σε συνδυασμό με το σύστημα συνεχούς τροφοδοσίας μελανιού εξασφαλίζουν ροή στην εκτύπωση χωρίς διακοπές.
  • Εξωτερική μονάδα στεγνώματος, η οποία αποδίδει 30% γρηγορότερο στέγνωμα.
  • Εξαιρετική διαχείριση χρώματος, όπως αντικατάσταση χρωμάτων, ακριβής δημιουργία προφίλ και γρήγορη επεξεργασία των αρχείων χάρης στο RIP, Tx3Link. Ο εκτυπωτής και το RIP μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία κι έτσι η διαχείριση και λειτουργία του συστήματος γίνεται πολύ εύκολα. Η κατάσταση περισσοτέρων από έναν εκτυπωτών μπορεί να παρακολουθείται απομακρυσμένα, είτε από desktop είτε κι από φορητές συσκευές. Το Tx3Link RIP δίνει επίσης την δυνατότητα ακριβούς υπολογισμού του κόστους μελανιού, την απαιτούμενη ώρα εκτύπωσης, ενώ ενσωματώνει την λειτουργία αυτόματης ομαδοποίησης των αρχείων.

 

“Αυτός ο εκτυπωτής φέρνει τόσες καινοτομίες στην αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης υφάσματος που είναι δύσκολο να τις συνοψίσω όλες μαζί,” προσθέτει ο Horsten. “Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την ποιότητά του και γι αυτό κατά την διάρκεια της FESPA βρίσκονταν στο περίπτερο μας μοντέλα, ντυμένα με λαμπερά εκτυπωμένα υφάσματα. Η ψηφιακή εκτύπωση υφάσματος κατακλύζει πλέον την αγορά λιανικού εμπορίου στα υφάσματα και η Mimaki είναι απολύτως έτοιμη για αυτήν την επανάσταση με τον νέο εκτυπωτή TS300P-1800.”

  Τηλεφωνήστε τώρα στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.