Συμμετέχουμε στην έκθεση Graphica 2019

9 Φεβρουαρίου 2019 | Νέα

Η Daltec A.E. συμμετέχει στην διοργάνωση Graphica 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας στις 22-24 Φεβρουαρίου 2019. Η παρουσία της εταιρίας στο περίπτερο, Νο.308, στοχεύει στην παρουσίαση ποιοτικών λύσεων σε μηχανήματα και υλικά που αφορούν τις αγορές της επιγραφοποιίας και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος της κορυφαίας ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρίας Mimaki για την πλήρη γκάμα ψηφιακών εκτυπωτών και κοπτικών plotter,η Daltec παρουσιάζει μια σειρά μηχανημάτων, τα οποία καλύπτουν ευρύ φάσμα εφαρμογών:

Στην κατηγορία Sign Graphics θα παρουσιαστεί ο solvent Roll-to-Roll εκτυπωτής/κοπτικό CJV150-160, ο οποίος διαθέτει τις υψηλότερες ταχύτητες της αγοράς και χρωματικό φάσμα, το οποίο καλύπτει 95% της σκάλας PANTONE με τα χρώματα CMYK, Light Cyan. Light Magenta, Light Black, Orange, White & Silver. Στην ίδια κατηγορία παρουσιάζεται και ο πρωτοποριακός UV Roll-to-Roll εκτυπωτής UCJV300-160, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην κατηγορία του που ενσωματώνει δυνατότητα αυτόματης περιγραμμικής κοπής και προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης ποικίλων  υλικών, άμεσο στέγνωμα του υλικού και εκτυπώσεις οικολογικού χαρακτήρα με πιστοποιημένα μελάνια.

Στην κατηγορία επίπεδων UV εκτυπωτών, η Daltec παρουσιάζει τον επιτραπέζιο UV LED εκτυπωτή UJF-3042MkII με επιφάνεια εκτύπωσης 30 x 42cm και μέγιστο ύψος υλικού στα 15cm, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, τουριστικών αντικειμένων, συσκευασιών κ.α. με επιπλέον δυνατότητα διαχείρισης κυλινδρικών αντικειμένων για εκτύπωση 360°. Για εκτυπώσεις μεγαλύτερου μεγέθους οι επισκέπτες θα δουν σε λειτουργία τον JFX200-2513, επιφάνειας εκτύπωσης 2,5 x 1,3m, ο οποίος τυπώνει σε άκαμπτα υλικά όπως ξύλο, γυαλί, χαρτόνι, αφρώδη φύλλα, ακρυλικό και προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην κατηγορία του.

Στην κατηγορία εκτυπωτών υφάσματος, η Daltec παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο εκτυπωτή sublimation transfer TS55-1800, ο οποίος ενσωματώνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν ιδιαίτερα ποιοτικό και ταυτόχρονα παραγωγικό για εφαρμογές σημάνσεων με υφάσματα, αθλητικής ένδυσης, μόδας, εσωτερικής διακόσμησης κ.α. Πλέον, οι επαγγελματίες της ψηφιακής εκτύπωσης υφάσματος μπορούν να οργανώσουν με τέτοιον τρόπο την παραγωγή τους, ώστε χρησιμοποιώντας έναν οικονομικό εκτυπωτή να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις για ποιότητα και γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Και οι τρεις παραπάνω κατηγορίες εκτυπωτικών μηχανημάτων θα πλαισιώνονται από υλικά ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτει η Daltec στην αγορά, όπως αυτοκόλλητες μεμβράνες, υφάσματα σήμανσης, καμβάς, ταπετσαρία, display films, μεμβράνες θερμομεταφοράς για στάμπες κ.α., τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικές συνθήκες εφαρμογής.

Παράλληλα θα υπάρχουν εφαρμογές των αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας / διακόσμησης / car wrapping της γερμανικής εταιρίας Orafol, τις οποίες διανέμει η Daltec στην ελληνική αγορά από το 1990, ενώ θα παρουσιαστεί και ο ανανεωμένος κατάλογος των ταινιών διπλής όψης της ίδιας εταιρίας για εφαρμογές στην επιγραφοποιία και την βιομηχανία.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε λειτουργία το laser Zing16 της εταιρίας Epilog με κοπή και χάραξη σε ξύλο, γυαλί, ακρυλικό, ύφασμα κ.α., καθώς και να εμπνευστούν από εφαρμογές σήμανσης και διακόσμησης με τα ακρυλικά και ξύλινα φύλλα κοπής – χάραξης της εταιρίας Rowmark.

«Οι εξελίξεις στις τεχνολογίες μηχανημάτων ψηφιακής εκτύπωσης είναι συνεχής και γρήγορες, τα υλικά τόσο για εκτύπωση όσο και για κοπή/χάραξη ανανεώνονται διαρκώς και η Daltec πάντα στοχεύει να ενημερώνει τους επαγγελματίες για τις δυνατότητες που έχουν να διευρύνουν την δραστηριότητά τους», δηλώνει η κυρία Σοφία Βουλγαράκη, υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρίας. «Με γνώμονα αυτόν μας τον στόχο αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην φετινή διοργάνωση της Graphica και με χαρά θα εμπνεύσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης για νέες δημιουργικές εφαρμογές».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6640511-13 ή στείλτε email στο info@daltec.gr

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.