Σας παρουσιάζουμε τον νέο DTG entry-level εκτυπωτή RICOH Ri-100!

1 Ιουνίου 2020 | Νέα

Ιδανικό για τους επαγγελματίες που επιθυμούν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εκτύπωση DTG ή για εκείνους που θα ήθελαν να προσθέσουν μια σειρά προϊόντων στην ήδη υπάρχουσα εκτυπωτική τους δραστηριότητα, το νέο RICOH Ri 100 συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή, απευθυνόμενο σε χαμηλού όγκου παραγωγές.

Το Ri 100 στοχεύει σε εκτυπώσεις κατά παραγγελία (print on demand) διαφημιστικών και προσωποποιημένων προϊόντων όπως T-shirts, πάνινες τσάντες, καλύμματα μαξιλαριών, φούτερ κ.α. Τυπώνει σε μεγάλη γκάμα υλικών 100% βαμβακερά έως και μίξεις με τουλάχιστον 50% περιεκτικότητα σε βαμβάκι.

Το Ri 100 προσφέρει την ευελιξία ανταπόκρισης στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των τελικών καταναλωτών. Αποδίδει άψογα γραφικά ψηφιακής εκτύπωσης, εύκολα, γρήγορα και χωρίς ανάγκη για ελάχιστες ποσότητες. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε εύρος εφαρμογών στον χώρο της μόδας, σε καταστήματα με τουριστικά & διαφημιστικά αντικείμενα και είδη διακόσμησης, εταιρικά event, πανεπιστήμια, στην αθλητική ένδυση καθώς και σε καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες ψηφιακών εκτυπώσεων.

Ο εκτυπωτής υποστηρίζει την ασύρματη εκτύπωση από οποιοδήποτε υπολογιστή με την χρήση ενός απλού print driver, ενώ οι αυτόματες λειτουργίες συντήρησης, η ευκολία του μενού χρήσης, το πρακτικό μέγεθος και το απλό σχεδιαστικό λογισμικό που το συνοδεύει το καθιστούν μια συμφέρουσα entry level λύση.

Το Rι100 συνοδεύεται από το σύστημα σταθεροποίησης Ricoh Rh 100, το οποίο και εξαλείφει την ανάγκη για αγορά χωριστής πρέσσας θερμομεταφοράς για την σταθεροποίηση του μελανιού μετά την εκτύπωση.

Ο εκτυπωτής φέρει την καταξιωμένη πιεζοηλεκτική τεχνολογία κεφαλών της Ricoh αποδίδοντας υψηλής ποιότητας εικόνες και γραφικά. Η ενσωματωμένη τεχνολογία μεταβλητής κουκίδας αποδίδει λεπτομέρειες και ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις σε φωτογραφίες και σχέδια σε ανάλυση που φτάνει τα 1200 x 1200 dpi.

«Η ευκολία χρήσης και  η προσιτή τιμή προσελκύουν ένα εντελώς νέο κοινό στην εκτύπωση υφάσματος και ταυτόχρονα επιτρέπει σε επαγγελματίες που ήδη δραστηριοποιούνται σε εκτυπώσεις να διευρύνουν την δραστηριότητά τους με την πλήρη υποστήριξη της Ricoh και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, οι οποίοι προσφέρουν τεχνογνωσία κι άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους», δηλώνει ο κύριος Graham Kennedy, Head of Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe. « Η έναρξη μιας δραστηριότητας DTG, δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη».

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
9 Ιουλίου 2022
Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free
H ORAFOL ανταποκρινεται στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών με PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά.