Σας παρουσιάζουμε τον νέο DTG entry-level εκτυπωτή RICOH Ri-100!

1 Ιουνίου 2020 | Νέα

Ιδανικό για τους επαγγελματίες που επιθυμούν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εκτύπωση DTG ή για εκείνους που θα ήθελαν να προσθέσουν μια σειρά προϊόντων στην ήδη υπάρχουσα εκτυπωτική τους δραστηριότητα, το νέο RICOH Ri 100 συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή, απευθυνόμενο σε χαμηλού όγκου παραγωγές.

Το Ri 100 στοχεύει σε εκτυπώσεις κατά παραγγελία (print on demand) διαφημιστικών και προσωποποιημένων προϊόντων όπως T-shirts, πάνινες τσάντες, καλύμματα μαξιλαριών, φούτερ κ.α. Τυπώνει σε μεγάλη γκάμα υλικών 100% βαμβακερά έως και μίξεις με τουλάχιστον 50% περιεκτικότητα σε βαμβάκι.

Το Ri 100 προσφέρει την ευελιξία ανταπόκρισης στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των τελικών καταναλωτών. Αποδίδει άψογα γραφικά ψηφιακής εκτύπωσης, εύκολα, γρήγορα και χωρίς ανάγκη για ελάχιστες ποσότητες. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε εύρος εφαρμογών στον χώρο της μόδας, σε καταστήματα με τουριστικά & διαφημιστικά αντικείμενα και είδη διακόσμησης, εταιρικά event, πανεπιστήμια, στην αθλητική ένδυση καθώς και σε καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες ψηφιακών εκτυπώσεων.

Ο εκτυπωτής υποστηρίζει την ασύρματη εκτύπωση από οποιοδήποτε υπολογιστή με την χρήση ενός απλού print driver, ενώ οι αυτόματες λειτουργίες συντήρησης, η ευκολία του μενού χρήσης, το πρακτικό μέγεθος και το απλό σχεδιαστικό λογισμικό που το συνοδεύει το καθιστούν μια συμφέρουσα entry level λύση.

Το Rι100 συνοδεύεται από το σύστημα σταθεροποίησης Ricoh Rh 100, το οποίο και εξαλείφει την ανάγκη για αγορά χωριστής πρέσσας θερμομεταφοράς για την σταθεροποίηση του μελανιού μετά την εκτύπωση.

Ο εκτυπωτής φέρει την καταξιωμένη πιεζοηλεκτική τεχνολογία κεφαλών της Ricoh αποδίδοντας υψηλής ποιότητας εικόνες και γραφικά. Η ενσωματωμένη τεχνολογία μεταβλητής κουκίδας αποδίδει λεπτομέρειες και ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις σε φωτογραφίες και σχέδια σε ανάλυση που φτάνει τα 1200 x 1200 dpi.

«Η ευκολία χρήσης και  η προσιτή τιμή προσελκύουν ένα εντελώς νέο κοινό στην εκτύπωση υφάσματος και ταυτόχρονα επιτρέπει σε επαγγελματίες που ήδη δραστηριοποιούνται σε εκτυπώσεις να διευρύνουν την δραστηριότητά τους με την πλήρη υποστήριξη της Ricoh και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, οι οποίοι προσφέρουν τεχνογνωσία κι άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους», δηλώνει ο κύριος Graham Kennedy, Head of Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe. « Η έναρξη μιας δραστηριότητας DTG, δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη».

Σχετικά Άρθρα

4 Μαΐου 2021
H Epilog Laser προσθέτει το Fusion Edge στην δημοφιλή της σειρά μηχανών χάραξης/κοπής Laser
Το νέο Fusion Edge διαθέτει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς δυνατότητες τοποθέτησης γραφικών χάρης στην χρήση κάμερας και ταχύτητα χάραξης IPS 120 (3,05 m/s).
3 Απριλίου 2021
Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600
Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη...
19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...