Ο νέος μεγάλου μεγέθους εκτυπωτής UJV55-320 της Mimaki προσφέρει υψηλή απόδοση & ευελιξία μέσα από μια σειρά ανανεωμένων χαρακτηριστικών, προσφέροντας στους επαγγελματίες των εκτυπώσεων ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.
Ανάλυση εκτύπωσης:έως 1200 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:110 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:3200 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:1.0 mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W Lc Lm
Συσκευασία μελανιών:1000 ml

Ποιότητα εκτύπωσης

Τέσσερις κεφαλές εκτύπωσης σε κλιμακωτή διάταξη.

Κάθε μια κεφαλή: 1.280 ακροφύσια (320 ακροφύσια x 4 γραμμές C,M,Y,K), οι 4 κεφαλές συνολικά 5.120 ακροφύσια.Αποτελεσματικό και Ευέλικτο Twin-Roll για ταυτόχρονη εκτύπωση

Εκμεταλλευόμενοι το πλάτος εκτύπωσης του μηχανήματος στα 3.200 χιλιοστά, μπορούμε να τοποθετήσουμε δύο ρολά σ’αυτό για ταυτόχρονη εκτύπωση.

Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να εκτυπώσουμε σε δύο χωριστά ρολά είτε διαφορετικές εργασίες εκτύπωσης είτε την ίδια εργασία, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο.

Ο χρήστης του μπορεί να επιλέξει το προτιμώμενο πλάτος ξεχωριστά για κάθε ρολό, το οποίο κυμαίνεται από 210 έως 1.524mm.


Σύστημα MAPS3 (Mimaki Advanced Pass System 3)

Γενικά, τα όρια μεταξύ των περασμάτων της εκτύπωσης είναι ευθείες γραμμές κι έτσι, και η παραμικρή απόκλιση από την ευθυγράμμιση τους δημιουργεί τις λεγόμενες «γραμμές» στην εκτύπωση και ανομοιομορφία στην εκτύπωση του εκάστοτε θέματος. Με την λειτουργία MAPS3 το φαινόμενο των «γραμμών» σχεδόν εξαλείφεται καθώς οι σταγόνες του μελανιού διασκορπόνται ανάμεσα στα πάσα της εκτύπωσης κι έτσι η αποτύπωση του θέματος είναι πολύ πιο ποιοτική.

maps31


Τεχνολογία Waveform Control

Η τεχνολογία waveform control εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στην ανάλυση, καθώς ορίζει οι σταγόνες του μελανιού να πέφτουν σε ευθείες γραμμές με σχεδόν τέλειο κυκλικό σχηματισμό, αποδίδοντας έτσι απόλυτα καθαρές γραμματοσειρές & γραμμές στα θέματα της εκτύπωσης.

waveform-control-technology1

Παραγωγική Συντήρηση – Λειτουργία NRS

Παλαιότερα , όταν το πρόβλημα φραγμένων ακροφυσίων παρέμενε μετά από καθαρισμό κεφαλής, η κεφαλή χρειαζόταν να επισκευαστεί από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό του διανομέα και η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει μέχρι να τελειώσει η διαδικασία επισκευής. Η λειτουργία NRS (Nozzle Recovery System) επιτρέπει τη συνέχιση της χρήσης του εκτυπωτή χωρίς διακοπή, χρησιμοποιώντας καλής κατάστασης ακροφύσια να τυπώνουν στις θέσεις των φραγμένων έως ότου να λύσει το πρόβλημα ο εξουσιοδοτημένο τεχνικός του διανομέα.

Productivity-maintenance


Αποτροπή προβλημάτων στην ποιότητα εκτύπωσης – Σύστημα NCU

Η μονάδα ελέγχου των ακροφύσιων (Nozzle CheckUnit) ανιχνεύει αυτόματα τυχόν φραγμένα ακροφύσια μέσα από μια διαδικασία ελέγχου των σταγόνων του μελανιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικούς αισθητήρες. Στην περίπτωση που πραγματικά ανιχνευτούν φραγμένα ακροφύσια, αυτά καθαρίζονται αυτόματα κι έτσι η λειτουργία NCU συμβάλει δραστικά στην μείωση της φύρας και στην απόδοση ποιοτικών εκτυπώσεων.


Βελτιωμένη απόδοση για εφαρμογές οπίσθιου φωτισμού

Βελτιωμένη εκτύπωση με λευκό μελάνι:

Εκτύπωση σε διαφανή υλικά γίνεται δυνατή με την εφαρμογή λευκού μελανιού ως κάτω ή πάνω επίστρωση.

Day & Night Εκτύπωση σε Backlit Υλικά:

  • Εικόνα 1: Χρώμα & White & Χρώμα (3 στρώματα).

Εκτύπωση με μια επίστρωση λευκού μελανιού ανάμεσα σε δύο επιστρώσεις του θέματος, εξασφαλίζει ένα ομοίμορφο αποτέλεσμα, είτε το θέμα φωτίζεται είτε όχι.

  • Εικόνα 2: Χρώμα & Χρώμα (2 στρώσεις).

Εάν εφαρμόζονται μόνο 2 επιστρώσεις του θέματος χωρίς λευκό, το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι πολύ σκοτεινό στο φως της ημέρας.

daynight-printing w

 Σταθερή Εκτύπωση με το Σύστημα Ανακύκλωσης Μελανιού – MCT

Η τεχνολογία ανακύκλωσης μελανιού (Mimaki Circulation Technology) δρα αποτελεσματικά στην αποφυγή δημιουργίας ιζημάτων στα χρώματα λευκό & ασημί, πραγματοποιώντας τακτική ανακύκλωση του μελανιού στο σύστημα τροφοδοσίας. Έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα της εκτύπωσης καθώς και μειώνεται η φύρα στο μελάνι.

White-ink-Circulation-technology-graphic


Inline LED lightbox για οπίσθιο φωτισμό ελέγχου εκτύπωσης

  • Άμεσος έλεγχος της ποιότητας εκτύπωσης με τη χρήση οπίσθιου φωτισμού LED.
  • Έγκαιρη διόρθωση σφαλμάτων.
  • Εξοικονόμηση  χρόνου, μελανιών και υλικού.
  • Εύκολη προσαρμογή φωτεινότητας.


Υψηλή απόδοση «Blockout» για φωτοδιαπερατή σήμανση

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του UV μελανιού είναι το πάχος της επίστρωσης του πάνω στο υλικό, το οποίο βοηθά στην καλύτερη απόδοση “blockout” εκτυπώσεων συγκριτικά με άλλες μεθόδους εκτύπωσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εφαρμογές σήμανσης οπίσθιου φωτισμού, όπου υπάρχει η δυνατότητα να μπλοκαριστεί ο φωτισμός σε ορισμένες περιοχές του θέματος, βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση και ζωντάνια των χρωμάτων της υπόλοιπης εκτύπωσης.


Τεχνολογία Μεταβλητής Κουκίδας

Το σύστημα μεταβλητής κουκίδας τοποθετεί με ακρίβεια σταγόνες από ελάχιστο μέγεθος 7pL έως μέγιστο στα 36pL. Οι μικρές σταγόνες δημιουργούν υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας ενώ οι μεγαλύτερες χρησιμεύουν για τις εκτυπώσεις στις μεγάλες ταχύτητες κι έτσι καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εξελιγμένο πρόγραμμα RIP για ενισχυμένη απόδοση

  • Εκτύπωση τριών στρώσεων

Ταυτόχρονη εκτύπωση σε 3 στρώσεις μελανιού, Χρώμα – Λευκό – Χρώμα

  • Λειτουργία ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

Αναβαθμίσεις του προγράμματος και προφίλ εκτύπωσης παρέχονται μέσω διαδικτύου εύκολα & γρήγορα.

  • Λειτουργία φιλική προς τον χρηστή

Αναλυτικά εικονίδια, αποθήκευση «αγαπημένων» παραμέτρων & παρακολούθηση της εξέλιξης της εκτύπωσης από την κεντρική οθόνη.

  • Νέα τεχνική επεξεργασίας εικόνας

Mimaki Fine Diffusion 1 (MFD1) έχει πρόσφατα προστεθεί στο παρεχόμενο λογισμικό RasterLink6 RIP. Το MFD1 μειώνει το θόρυβο που δημιουργείται στα δεδομένα εικόνας κατά την επεξεργασία της εικόνας και επιτρέπει την παραγωγή καλύτερων αποτελεσμάτων στην εκτύπωση χωρίς διαφορές στους τόνους των χρωμάτων.

Rasterlink-6

Μοντέλο:UJV55-320
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:3200mm
Ανάλυση εκτύπωσης:1.200 dpi
Τύπος:UV
Επιλογές:1000 ml μπουκάλι
Χρώματα:C/M/Y/K/Lc/Lm/W
Μέγιστο πλάτος:3.250mm
Βάρος:μέχρι 100 Kg
Πάχος:μέχρι 1.00 mm
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):5.714mm×1.136mm×1.203mm
Βάρος:910 kg

UJV55-320 BROCHUREdownload filedownload

Share This