Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3o σεμινάριο για Car Wrapping

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3o Σεμινάριο για car wrapping
15 Νοεμβρίου 2017 | Νέα

Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα παραβρέθηκαν στο 3ο σεμινάριο για ολική κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητες μεμβράνες της Orafol, το οποίο διοργάνωσε η Daltec και πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 στον Πειραιά.

Ο εισηγητής, καταξιωμένος επαγγελματίας του car wrapping,κύριος Manfred Hunold, μετέφερε τις τεχνικές γνώσεις του για την κατανόηση της αλληλεπίδρασης υλικού/κόλλας και πως αυτά συμπεριφέρονται  τόσο κατά την διάρκεια της επικόλλησης όσο και μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής.

orafol

 

Με τρία αυτοκίνητα διαθέσιμα για την πρακτική εξάσκηση του κάθε γκρουπ και ένα car wrapping kit με όλα τα απαραίτητα εργαλεία του επαγγελματία εφαρμοστή, όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο εξασκήθηκαν εκτεταμένα στις τεχνικές επικόλλησης των μεμβρανών με την καθοδήγηση και τις χρήσιμες πρακτικές συμβουλές του κυρίου Hunold, για την σωστή και εύκολη εφαρμογή τους.

Τα αυτοκόλλητα που διέθεσε η Daltec για την εφαρμογή, ανήκουν στις δημοφιλείς σειρές χυτών υλικών για ντύσιμο οχημάτων της Orafol:

  • Oracal 970 RA Premium Wrapping Cast – διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα γυαλιστερών, ματ & μεταλλικών χρωμάτων,αλλά και με τεχνολογία κόλλας RA(rapid air).
  • Orajet 3951– αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης τυπωμένο με εκτυπωτή Mimaki CJV150-160 Print & Cut και πλαστικοποιημένο με Oraguard 290
  • Oraguard 270 & 280 Stone Guard Films – αυτοκόλλητες μεμβράνες προστασίας του οχήματος από πετραδάκια, γρατζουνιές, UV ακτινοβολία

Στον τομέα των εργαλείων για τους car wrapping επαγγελματίες η Daltec παρουσίασε μια πλούσια γκάμα σε κοπίδια, slice cutter, σπάτουλες και μικρά βοηθήματα όπως στυλό απεγκλωβισμού φυσαλίδων αέρα, μαγνήτες, γάντια κ.α., ενώ ιδιαίτερη προσοχή τράβηξε η ταινία κοπής από ανθρακόνημα, η οποία δίνει τη δυνατότητα για άψογες κοπές αυτοκόλλητων χωρίς την χρήση κοπιδιού.

«Ο σκοπός ενός σεμιναρίου εφαρμογής αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα,είναι η εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων: Να πιάσουν και να εφαρμόσουν το αυτοκόλλητο σε καπό, προφυλακτήρα, φτερά, extreme 3D σημεία όπως αεραγωγοί και καθρέπτες, εξασκώντας την τεχνική τους σε όλα τα επίπεδα υπό την καθοδήγηση του εισηγητή», αναφέρει η Σοφία Βουλγαράκη, υπεύθυνη μάρκετινγκ της Daltec. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας αυτή για ενημέρωση και εκπαίδευση σ’ έναν κλάδο που τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη άνθιση στη χώρα μας και περισσότερο στο εξωτερικό. Κατα τη διάρκεια του σεμιναρίου ντύθηκαν τρία ολόκληρα αυτοκίνητα κι έτσι ο στόχος επετεύχθη! Πιστεύουμε στο carwrapping, στις δυνατότητες ανάπτυξης του στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των επαγγελματιών μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε. Με σύμμαχο τα ποιοτικά υλικά της Orafol, προχωράμε δυναμικά και προσβλέπουμε στην δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών εφαρμοστών με στόχο την περεταίρω προβολή και εδραίωση του ντυσίματος οχημάτων σε όλη την χώρα».

Σχετικά Άρθρα

25 Οκτωβρίου 2023
Create Color – Ανοιχτή εκδήλωση της Daltec A.E.!
Εξερευνήστε έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες και μοναδικές ιδέες γεμάτες χρώμα σε 2D & 3D Printing στην ανοιχτή εκδήλωση της εταιρείας μας 18/11/2023!
12 Οκτωβρίου 2023
Η Daltec διοργανώνει Σεμινάριο Wrapping Επαγγελματικού Οχήματος!
Η Daltec σε συνεργασία με την Image Perfect διοργανώνει σεμινάριο ντυσίματος επαγγελματικού οχήματος στις 10 & 11 /11/2023.
3 Οκτωβρίου 2023
Νέα συνεργασία με τα υλικά PVC-Free της Kavalan !
Με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα η νέα συνεργασία της Daltec, έχει στο επίκεντρό της υλικά ψηφιακής εκτύπωσης PVC-Free.