Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3o σεμινάριο για Car Wrapping

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3o Σεμινάριο για car wrapping
15 Νοεμβρίου 2017 | Νέα

Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα παραβρέθηκαν στο 3ο σεμινάριο για ολική κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητες μεμβράνες της Orafol, το οποίο διοργάνωσε η Daltec και πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 στον Πειραιά.

Ο εισηγητής, καταξιωμένος επαγγελματίας του car wrapping,κύριος Manfred Hunold, μετέφερε τις τεχνικές γνώσεις του για την κατανόηση της αλληλεπίδρασης υλικού/κόλλας και πως αυτά συμπεριφέρονται  τόσο κατά την διάρκεια της επικόλλησης όσο και μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής.

orafol

 

Με τρία αυτοκίνητα διαθέσιμα για την πρακτική εξάσκηση του κάθε γκρουπ και ένα car wrapping kit με όλα τα απαραίτητα εργαλεία του επαγγελματία εφαρμοστή, όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο εξασκήθηκαν εκτεταμένα στις τεχνικές επικόλλησης των μεμβρανών με την καθοδήγηση και τις χρήσιμες πρακτικές συμβουλές του κυρίου Hunold, για την σωστή και εύκολη εφαρμογή τους.

Τα αυτοκόλλητα που διέθεσε η Daltec για την εφαρμογή, ανήκουν στις δημοφιλείς σειρές χυτών υλικών για ντύσιμο οχημάτων της Orafol:

  • Oracal 970 RA Premium Wrapping Cast – διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα γυαλιστερών, ματ & μεταλλικών χρωμάτων,αλλά και με τεχνολογία κόλλας RA(rapid air).
  • Orajet 3951– αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης τυπωμένο με εκτυπωτή Mimaki CJV150-160 Print & Cut και πλαστικοποιημένο με Oraguard 290
  • Oraguard 270 & 280 Stone Guard Films – αυτοκόλλητες μεμβράνες προστασίας του οχήματος από πετραδάκια, γρατζουνιές, UV ακτινοβολία

Στον τομέα των εργαλείων για τους car wrapping επαγγελματίες η Daltec παρουσίασε μια πλούσια γκάμα σε κοπίδια, slice cutter, σπάτουλες και μικρά βοηθήματα όπως στυλό απεγκλωβισμού φυσαλίδων αέρα, μαγνήτες, γάντια κ.α., ενώ ιδιαίτερη προσοχή τράβηξε η ταινία κοπής από ανθρακόνημα, η οποία δίνει τη δυνατότητα για άψογες κοπές αυτοκόλλητων χωρίς την χρήση κοπιδιού.

«Ο σκοπός ενός σεμιναρίου εφαρμογής αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα,είναι η εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων: Να πιάσουν και να εφαρμόσουν το αυτοκόλλητο σε καπό, προφυλακτήρα, φτερά, extreme 3D σημεία όπως αεραγωγοί και καθρέπτες, εξασκώντας την τεχνική τους σε όλα τα επίπεδα υπό την καθοδήγηση του εισηγητή», αναφέρει η Σοφία Βουλγαράκη, υπεύθυνη μάρκετινγκ της Daltec. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας αυτή για ενημέρωση και εκπαίδευση σ’ έναν κλάδο που τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη άνθιση στη χώρα μας και περισσότερο στο εξωτερικό. Κατα τη διάρκεια του σεμιναρίου ντύθηκαν τρία ολόκληρα αυτοκίνητα κι έτσι ο στόχος επετεύχθη! Πιστεύουμε στο carwrapping, στις δυνατότητες ανάπτυξης του στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση των επαγγελματιών μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε. Με σύμμαχο τα ποιοτικά υλικά της Orafol, προχωράμε δυναμικά και προσβλέπουμε στην δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών εφαρμοστών με στόχο την περεταίρω προβολή και εδραίωση του ντυσίματος οχημάτων σε όλη την χώρα».

Σχετικά Άρθρα

4 Μαΐου 2021
H Epilog Laser προσθέτει το Fusion Edge στην δημοφιλή της σειρά μηχανών χάραξης/κοπής Laser
Το νέο Fusion Edge διαθέτει γρήγορες, εύκολες και ακριβείς δυνατότητες τοποθέτησης γραφικών χάρης στην χρήση κάμερας και ταχύτητα χάραξης IPS 120 (3,05 m/s).
3 Απριλίου 2021
Ψηφιακή Εκτύπωση Υφάσματος: Εύκολα & Προσιτά με το νέο TS100-1600
Την νέα προσθήκη στην σειρά 100 της Mimaki αποτελεί ο εκτυπωτής sublimation transfer TS100-1600,  ιδανικός για τους επαγγελματίες που αναζητούν την είσοδο στην ψηφιακή εκτύπωση sublimation  ή μια νέα προσθήκη...
19 Ιανουαρίου 2021
Νέο Eco Router από την Comagrav
Η Comagrav είναι μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες μηχανών CNC router & επίπεδων κοπτικών plotter για βιομηχανικές κατασκευές στους τομείς της διαφήμισης & συσκευασίας καθώς και επεξεργασίας ξύλου, υλικών...