Η Mimaki παρουσιάζει το νέο επίπεδο κοπτικό CFL-605RT μικρών διαστάσεων

28 Μαΐου 2015 | Νέα

Η Mimaki παρουσιάζει το νέο επίπεδο κοπτικό μικρών διαστάσεων CFL-605RT, το οποίο προσφέρει δυνατότητες τόσο εκτύπωσης όσο και κοπής για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, εύκολα και γρήγορα. Το μηχάνημα ενσωματώνει την ανεπτυγμένη τεχνολογία της Mimaki στα συστήματα κοπής και υποστηρίζει πλήρως εφαρμογές  συσκευασίας πρωτοτύπων και μικρού τιράζ με πολλαπλές πρακτικές λειτουργίες.

“Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για παραγωγές κατά παραγγελία είτε για πρωτότυπα είτε για μικρού τιράζ σε διάφορα προϊόντα και στη συσκευασία τους,” εξηγεί ο κύριος Mike Horsten, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Mimaki Ευρώπης. “Αυτό περιλαμβάνει γρήγορη, αποδοτική παραγωγή πρωτοτύπων και δειγμάτων καθώς και προϊόντων & συσκευασιών σε μικρό τιράζ, τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής ή και γεωγραφικής ζώνης που πωλείται το προϊόν. Επιπλέον, υπάρχουν και προωθητικέ ενέργειες ή ειδικές προσφορές που πρέπει να αποτυπωθούν. Συγκεκριμένα πιστεύουμε ότι αγορές όπως τα καλλυντικά ή τα αντικείμενα πολυτελείας θα επωφεληθούν πολύ από την δυνατότητα παραγωγής ιδιαίτερων design στην συσκευασία με μικρούς χρόνους παραγωγής. Οι λύσεις μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να πληρούν αυτήν την ανάγκη και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επιρροή που θα έχουν στην αγορά καθώς οι υπηρεσίες εκτυπώσεων αλλά και οι παραγωγοί προϊόντων θα ανακαλύψουν τις νέες δυνατότητες & πλεονεκτήματα που τους προσφέρει μια τέτοια λύση.”

Ο κύριος Horsten προσθέτει, “Αναπτύξαμε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία όχι μόνο θα μειώσει τον απαιτούμενο χρόνο παραγωγής αλλά θα μειώσει σημαντικά και τα κόστη. Σε πολλές περιπτώσεις οι επαγγελματίες θα μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνοι τους σε πρωτότυπα και μικρές παραγωγές, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για μεταφορά της παραγωγής σε τρίτους και μειώνοντας τον χρόνο ανταπόκρισης προς τον πελάτη τους.”

Το CFL-605RT αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των κοπτικών της Mimaki, ένα πολύ-λειτουργικό επίπεδο κοπτικό για υλικά μεγέθους έως A2 extra και ποικιλία λειτουργιών όπως η πίκμανση και  η παλινδρομική, έκκεντρη και εφαπτόμενη κοπή. Σε χρήση με συνδυασμό με τον επίπεδο εκτυπωτή UV LED UJF-6042, το κοπτικό συμπληρώνει μια ολόκληρη παραγωγή εκτύπωσης & κοπής.

  • Το έκκεντρο κοπίδι φτάνει μέγιστο πάχος κοπής στο 1 mm και κάθετη πίεση μεταξύ 30 and 1,000 g.
  • Το εφαπτόμενο κοπίδι φτάνει μέγιστο πάχος κοπής στα 2 mm και υψηλή κάθετη πίεση, για υλικά όπως αντανακλαστικό βινύλιο και φύλλα καουτσούκ.
  • Το παλινδρομικό κοπίδι  φτάνει μέγιστο πάχος κοπής στα 10 mm για υλικά όπως αφρώδη φύλλα, και χαρτόνια.
  • Ο δίσκος πίκμανσης είναι ιδιαίτερα πρακτικός για την παραγωγή συσκευασιών και διαθέτει κάθετη πίεση μεταξύ 500 και 1,000 g.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

9 Ιανουαρίου 2020
UV & Laser Event @ Daltec
H Daltec Α.Ε. σε συνεργασία με την FESPA Hellas με χαρά διοργανώνει το πρώτο ενημερωτικό σεμινάριο της χρονιάς, με θέμα την ψηφιακή εκτύπωση UV LED και την χάραξη με laser...
31 Οκτωβρίου 2019
H Mimaki παρουσιάζει την νέα γενιά εκτυπωτών & κοπτικών large format JV300/CJV300/CG-FX PLUS
Οδηγώντας τις εξελίξεις στην εκτύπωση wide format σε πορεία αποδοτικότητας με χαμηλά κόστη η Mimaki παρουσιάζει την νέα σειρά εκτυπωτών και κοπτικών PLUS...
31 Οκτωβρίου 2019
H Mimaki οδηγεί το superwide format στην οικονομική λύση του καινοτόμου solvent εκτυπωτή SWJ-320EA
Απευθυνόμενη στην απαιτητική αγορά για χαμηλά κόστη του superwide format, ο νέος παραγωγικός εκτυπωτής πλάτους 3,2 μέτρων προσφέρει ...