Εναλλακτικές λύσεις στην βασική σειρά: Η ORAFOL παρουσιάζει νέες λύσεις PVC-free

9 Ιουλίου 2022 | Νέα

H ORAFOL ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις PVC-free στην αγορά των γραφικών τεχνών παρουσίασε στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, PVC-free αυτοκόλλητα & πλαστικοποιήσεις, ως εναλλακτικές προτάσεις στη βασική της σειρά. Τα καινοτόμα αυτά προϊόντα αναπτύχθηκαν ειδικά για την υψηλή ζήτηση στους τομείς της διαφήμισης και της κάλυψης οχημάτων.

ORAJET® 3971RA+ ProSlide
Αποτελεί μια ειδική σύνθεση cast thermoplastic polyurethane (TPU) και αναπτύχθηκε PVC-free εναλλακτική για το ντύσιμο οχημάτων και άλλου είδους εφαρμογές μεγάλης χρονικής διάρκειας. Το ORAJET® 3971RA+ ProSlide διαθέτει άψογη εφαρμογή. Χάρης στις τεχνολογίες ORAFOL RapidAir® & ProSlide, το προϊόν μπορεί εύκολα και γρήγορα να εφαρμοστεί σε απαιτητικές επιφάνειες με βαθιές πτυχές και καμπύλες. Τυπώνεται εξαιρετικά σε όλες τις τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης και αποδίδει ιδιαίτερα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Για περεταίρω επιμήκυνση της διάρκειας ζωής το αυτοκόλλητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το διάφανο, PVC-free φιλμ πλαστικοποίησης Oraguard® 279.

Περισσότερες πληροφορίες:
ORAJET® 3971RA+ ProSlide™
ORAGUARD® 279

ORAGUARD® 2815 Stone Guard
Το υλικό ORAGUARD® 2815 Stone Guard είναι ένα διάφανο, thermoplastic polyurethane φιλμ, ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία της επιφάνειας των οχημάτων από πετραδάκια, σκόνη/λάσπες έντομα, μικρο-γρατζουνιές, χημικά καθώς και από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, χωρίς να αλλοιώνει το χρώμα του οχήματος. Επιπρόσθετα, το υλικό διαθέτει μια ειδική επίστρωση, που το βοηθά να ανακτά την ομοιομορφία στην επιφάνειά του από τυχόν μηχανικές φθορές. Οι μικρές γρατζουνιές εξαλείφονται σύντομα σε θερμοκρασία δωματίου, ενώ οι λίγο πιο έντονες με ένα ελαφρύ ζέσταμα του υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες:
ORAGUARD® 2815GF

ORAJET® 3720 / 3740
Τα φιλμ πολυπροπυλενίου (PP) ORAJET® 3720 / 3740 προσφέρουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών για προσωρινές διαφημιστικές καμπάνιες PVC-free. Ενώ τυπώνονται με όλες τις μεθόδους ψηφιακής εκτύπωσης, τα φιλμ είναι ειδικά ανεπτυγμένα για μελάνια UV-curable & latex. Τα ORAJET® 3720 / 3740 είναι εύκολα στην χρήση, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Για περεταίρω επιμήκυνση της διάρκειας ζωής το αυτοκόλλητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το διάφανο, PVC-free φιλμ πλαστικοποίησης  ORAGUARD® 236 από τη βασική λίστα προϊόντων πλαστικοποίησης της ORAFOL.

Περισσότερες πληροφορίες:
ORAJET® 3720 / 3740

Σχετικά Άρθρα

12 Οκτωβρίου 2022
Υπεροχή με Image Perfect!
H Daltec, πιστή στην ποιότητα, παρουσιάζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα αυτοκόλλητα Image Perfect για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!
9 Σεπτεμβρίου 2022
H Daltec ντύνει το Skoda Fabia Rally2 Evo μας για το EKO Acropolis Rally
Ο Σεπτέμβριος μπαίνει πολύ δυναμικά και με ανανεωμένη διάθεση για την Daltec: Oλικό ντύσιμο του οχήματος Skoda Fabia Rally2 Evo στα πλαίσια του αγώνα Ράλλυ Ακρόπολις!
5 Οκτωβρίου 2021
Οι τελευταίες καινοτομίες της Mimaki για τις αγορές sign, 3D & textile παρουσιάζονται στην FESPA 2021
H Mimaki Ευρώπης θα παρουσιάσει τον εκτενή κατάλογο της στα προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης στη FESPA Global Print Expo 2021 (12-15 Οκτωβρίου 2021, RAI Amsterdam, Ολλανδία, Περίπτερο: 1-F45).