Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Μελάνια

Μελάνια

H Daltec, ως επίσημος αντιπρόσωπος της Mimaki στην Ελλάδα, κρατά σε stock μια μεγάλη γκάμα μελανιών & αναλωσίμων, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών στον χώρο των εκτυπώσεων Solvent / UV / Sublimation / Pigment, εξασφαλίζοντας απόλυτα σωστή λειτουργία και κάλυψη μέσω εγγύησης για κάθε εκτυπωτή Mimaki.

 

Solvent / Eco-Solvent

 

 

 

Τα μελάνια solvent / eco-solvent της Mimaki αποδίδουν πολύ ζωηρά χρώματα πάνω σε μια μεγάλη γκάμα υλικών και έχουν εξαιρετική αντοχή στα γδαρσίματα, στην μηχανική επεξεργασία του υλικού εκτύπωσης (π.χ. τέντωμα ή κάμψη) και στα χημικά.

UV / UV LED

 

 

 

Τα μελάνια UV της Mimaki προσφέρουν ένα ευρύ χρωματικό φάσμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκτύπωση σε ένα μεγάλο εύρος υλικών. Διατίθενται σε Cyan, Magenta, Yellow, Black, Light Cyan, Light Magenta, λευκό καθώς και clear gloss για ένα γυαλιστερό τελείωμα στις εκτυπώσεις.

Textile

 

 

 

Τα μελάνια sublimation της Mimaki είναι απόλυτα σταθερά με πολύ χαμηλό βαθμό ιζηματοποίησης, ενώ αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα με ζωντανά, έντονα χρώματα. Με επιλογές μαύρου μελανιού ανάλογα με την πυκνότητα χρώματος που θέλει να φτάσει ο κάθε επαγγελματίας, με ευρύ χρωματικό φάσμα και με την καλύτερη απόδοση κυανού χρώματος της αγοράς, αποτελούν την πιο συμφέρουσα λύση για την εκτύπωση sublimation.

 

Αναζήτηση ανά Κατηγορία