Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Εταιρεία

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1987 στις γραφικές εφαρμογές της οπτικής επικοινωνίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες, καινοτόμες λύσεις και άρτια τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες της επιγραφοποιίας, της ψηφιακής εκτύπωσης και των γραφικών τεχνών.

Αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζουμε διαρκώς τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις σε υλικά και μηχανήματα, εξελίσσοντας τον κατάλογο των προϊόντων μας.

Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την πολύχρονη γνώση μας, ανταποκρινόμενοι στους επιχειρηματικούς σας στόχους με λύσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Η φιλοσοφία μας έχει ως επίκεντρο την πλήρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του πελάτη: μετά χαράς θα σκεφτούμε για εσάς, θα σας στηρίξουμε στις εργασίες σας και θα σας παρουσιάσουμε νέες προοπτικές εξέλιξης.

Καλώς ήλθατε στην Daltec.

Δραστηριότητες

activities

 

Πάντα ένα βήμα μπροστά. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας στηρίζεται σε οράματα και αντίστροφα. Σας προσφέρουμε την ανταγωνιστικότητα μας, την στήριξη μας και την γνώση μας μαζί με τα υλικά, τα μηχανήματα και τα πακέτα λογισμικού που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

Προβολή...
Υπηρεσίες

Σε όλη την Ελλάδα η Daltec στηρίζει τους επαγγελματίες στην παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων, τρισδιάστατων επιγραφών, σημάνσεων, διαφημίσεων εξωτερικού χώρου, διακοσμητικών γραφικών και γενικά κάθε μορφής επικοινωνίας μέσα από τις γραφικές τέχνες.

Προϊόντα

H Daltec αντιπροσωπεύει κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες του χώρου και αποθηκεύει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για άμεση παράδοση. Με δυναμισμό και ενθουσιασμό διαμορφώνουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας, έτσι ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, οδηγούμενοι πάντα από τις δικές σας ανάγκες.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις μας.

Daltec@Facebook