Τέλος στο vacuum. Τέλος στους σφιγκτήρες. Τέλος στις ταινίες διπλής όψεως: Το table mat Seklema από την Rowmark αποτελείται από πλαστικό πάχους 2mm περίπου, το οποίο διαθέτει μια ειδική επίστρωση από καουτσούκ και στις δύο πλευρές και λειτουργεί ως επιφάνεια σταθεροποίησης των υλικών προς χάραξη / κοπή με laser ή router.
Seklema

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η μια του πλευρά κολλάει στην επιφάνεια εργασίας του laser/router ενώ η άλλη σταθεροποιεί άψογα σχεδόν κάθε τύπο υλικού, το οποίο και ελευθερώνει εύκολα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.Όταν για παράδειγμα ένα φύλλο χαρακτικής τοποθετηθεί με λίγη πίεση στην κατάλληλη θέση πάνω στο Seklema, δεν θα μετακινηθεί καθόλου από την θέση του, ενώ θα σηκωθεί εύκολα μετά την επεξεργασία, με ελαφριά πίεση στην κάτω πλευρά.Το Seklema αποτελεί την ιδανική λύση για την αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του χρόνου & κόστους εργασίας για τους επαγγελματίες χαράκτες και επιγραφοποιούς.

 

Χαρακτηριστικά

 

Διπλής όψεως υλικό, χρησιμοποιείται κι από τις δύο πλευρές σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα υλικά.
Δεν απαιτείται η χρήση σφιγκτήρων, vacuum, ταινιών διπλής όψεως ή ειδικών sprayεπικόλλησης.
Εύκολος καθαρισμός με νερό κι ένα μαλακό σφουγγάρι, χωρίς χρήση χημικών.
Γρήγορο κι εύκολο στην χρήση, με απλή πίεση στην κατάλληλη θέση της επιφάνειας εργασίας του μηχανήματος.
Αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται πολλές φορές για διάφορες εργασίες.
Μικρές κοπές στην επιφάνεια του δεν επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα του, καθώς κλείνουν με τον καιρό. Μόνο συνεχείς κοπές για μεγάλο χρονικό διάστημα οδηγούν σε μειωμένη απόδοση.
Απόσβεση της αγοράς του σε μικρό χρονικό διάστημα, χάρης στην ευκολία που προσφέρει, την αύξηση της παραγωγικότητας & την μείωση του κόστους παραγωγής.

 

Διαθέσιμες διαστάσεις

  • 305 x 305 mm
  • 305 x 610 mm
  • 406,5 x 610 mm
  • 610 x 610 mm
  • 610 x 1220 mm

 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κοπής στο ακριβές μέγεθος της επιφάνειας εργασίας σας με ένα συνηθισμένο πλαστικό κοπίδι ή παραγγελίας ειδικού μεγέθους.

Share This