Μετά από την επιτυχημένη σειρά επιτραπέζιων εκτυπωτών UJF-3042 & UJF-6042, η Mimaki παρουσιάζει την νέα γενιά UJF-3042-MKII & UJF-6042-MKII που προσδίδουν υψηλής ποιότητας εκτύπωση και μέγιστη παραγωγικότητα.Τα νέα αυτά μοντέλα διατίθενται σε μεγέθη Α3 και Α2, προσφέροντας στους επαγγελματίες των εκτυπώσεων απεριόριστες δυνατότητες εκτυπώνοντας απευθείας σε επίπεδα υλικά & αντικείμενα.  
Ανάλυση εκτύπωσης:1200 dpi
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:300 x 420 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:153 mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W Cl
Συσκευασία μελανιών:250 & 1000 ml

Τρεις διαφορετικοί τύποι μελανιών UV

Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους παρακάτω τρεις διαφορετικούς τύπους μελανιού ανάλογα με την εφαρμογή. Και οι τρεις τύποι διατίθενται σε συσκευασίες των 250ml & 1.000ml.

LH-100

Μελάνι με υψηλή αντοχή σε διαλύτες και χημικά χάρης στην υψηλή του πυκνότητα. Διαθέτει εξαιρετική χρωματική απόδοση και είναι ιδανικό για άκαμπτα υλικά ή για περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται αναδίπλωση ή κάμψη του υλικού μετά την εκτύπωση. Διατίθεται στα χρώματα C M Y K W CL & Primer.

LUS-120

Μελάνι με εύκαμπτες ιδιότητες και δυνατότητα εξέλασης έως 170%, το οποίο δεν «σπάει» ακόμα κι όταν το εκτυπωμένο υλικό εφαρμόζεται σε καμπύλες επιφάνειες. Διαθέτει ευρύ χρωματικό φάσμα και είναι ιδανικό για POP, εύκαμπτες συσκευασίες κ.α. Διατίθεται στα χρώματα C M Y K W CL & Primer.

LUS-150

Μελάνι με εύκαμπτες ιδιότητες και δυνατότητα εξέλασης έως 150%, το οποίο αποδίδει ιδιαίτερα ζωντανά χρώματα. Κατάλληλο για εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά, διαθέσιμο σε C Μ Υ Κ W.

C = Cyan, M = Magenta, Y = Yellow, K = Black, Lc = Light Cyan, Lm = Light Magenta, W = White, Cl = Clear, Primer

little-circles-300x24

 


Υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας

Λειτουργίες Συνεχούς Εκτύπωσης

Η λειτουργία nozzle check unit (NCU) ανιχνεύει αυτόματα και καθαρίζει τυχόν φραγμένα ακροφύσια.

 

Σύστημα ανακύκλωσης μελανιού

Η συνεχής εκτύπωση και η μειωμένη ποσότητα απόβλητου μελανιού ενισχύεται χάρης στις νέες κεφαλές εκτύπωσης, οι οποίες ενσωματώνουν ένα συνεχές σύστημα ανακύκλωσης του μελανιού εμποδίζοντας έτσι τυχόν καθίζηση του μελανιού ή φραγμένα ακροφύσια.


MAPS4 Advanced Pass System

Χάρης στην λειτουργία βελτίωσης της ποιότητας εκτύπωσης,MAPS4, μειώνεται το φαινόμενο του banding και της ανομοιομορφίας στην εκτύπωση.

 

 

 

 MFD1—Mimaki Fine Diffusion 1

Η καθημερινή λειτουργία ενισχύεται χάρης την πατενταρισμένη τεχνολογία χρωματικής εξισορρόπησης MFD1 (Mimaki Fine Diffusion 1), η οποία επεξεργάζεται δεδομένα της εικόνας και μειώνει τον «θόρυβο» που μπορεί να δημιουργηθεί στους χρωματικούς τόνους κατά την μετατροπή της σε αρχείο προς εκτύπωση.

MFD1


Λευκό μελάνι για εκτύπωση σε διαφανή ή χρωματιστά υλικά

Το μοναδικό σύστημα της Mimaki επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτύπωση της 4χρωμία και του λευκού.Επιπλέον με τη χρήση του λευκού μελανιού, επιτυγχάνονται πιο ζωηρά χρώματα,ειδικά στα διάφανα υλικά και τις σκουρόχρωμες επιφάνειες.


Διαφανές βερνίκι

Το διαφανές βερνίκι χρησιμοποιείται για ματ, γυαλιστερά ή ανάγλυφα εφέ και επιπρόσθετη προστασία των γραφικών.

ClearInk


Τοπική εφαρμογή primer

Η λειτουργία της αυτόματης επίστρωσης primer επιτρέπει την εφαρμογή του σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες περιοχές του θέματος. Έτσι, το primer εφαρμόζεται μόνο όπου είναι απαραίτητο κι όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του υλικού προς εκτύπωση.

primer


Εκτύπωση κυλινδρικών αντικειμένων

Με την επιλογή του μηχανισμού “KEBAB” εκτυπώνονται κυλινδρικά αντικείμενα μήκους 30mm έως 330mm και διαμέτρου 10mm έως 110mm. Ο μηχανισμός περιστρέφει το κυλινδρικό αντικείμενο  έτσι ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωση σε ολόκληρη την επιφάνειά του.


Φιλικό προς τον χρήστη RIP Raster Link 6

Εκτύπωση τριών στρώσεων

Ταυτόχρονη εκτύπωση σε 3 στρώσεις μελανιού, Χρώμα – Λευκό – Χρώμα.


Λειτουργία ενημέρωσης μέσω διαδικτύoυ

Αναβαθμίσεις του προγράμματος και προφίλ εκτύπωσης παρέχονται   μέσω διαδικτύου εύκολα & γρήγορα.


Λειτουργία φιλική προς τον χρηστή

Αναλυτικά εικονίδια, αποθήκευση «αγαπημένων» παραμέτρων & παρακολούθηση της εξέλιξης της εκτύπωσης από την κεντρική οθόνη.

Rasterlink-6
Μοντέλο:UJF-3042MKII
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:300 × 420mm
Ανάλυση εκτύπωσης:1.200 dpi
Τύπος μελανιών:UV
Συσκευασίες μελανιών:250ml & 1000 ml μπουκάλι
Χρώματα:LH-100 (C, M, Y, K, W, Cl)
LUS-120 (C, M, Y, K, W, Cl)
PR-200 (Primer)
Τύπος υλικού:Έυκαμπτο / άκαμπτο
Βάρος υλικού:μέχρι 5kg
Πάχος υλικού:μέχρι 15,3 cm
Τύπος λυχνιών:UV LED
Σύνδεση:USB 2.0 Hi-speed / Ethernet 1000 BASE-T
Τροφοδοσία:Single-phase AC200 – 240V, ±10%, 50/60Hz ±1Hz
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):1.355×1.290×856 mm
Βάρος:145 kg

UJF-3042MKII & UJF-6042MKIII BROCHUREdownload filedownload

Share This