Εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εκτύπωση και μέγιστη παραγωγικότητα με απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση της κουκίδας, το UJF-7151 plus διαθέτει μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης στα 710 x 510 mm. Αποτελεί την καλύτερη λύση για ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού φορμάτ βιομηχανικού τύπου κατά παραγγελία, εισχωρώντας δυναμικά στην αγορά της μεταξοτυπίας καθώς βελτιώνει την ακρίβεια, την συνοχή και την αξιοπιστία της εκτύπωσης χάρης στην ενισχυμένη μηχανική δομή του τραπεζιού.
Ανάλυση εκτύπωσης:έως 1200 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:45.31 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:710 x 510 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:έως 153 mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W Cl
Συσκευασία Μελανιών:1000 ml

Τρεις διαφορετικοί τύποι μελανιών UV

 

Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους παρακάτω τρεις διαφορετικούς τύπους μελανιού ανάλογα με την εφαρμογή. Και οι τρεις τύποι διατίθενται σε οικονομικές συσκευασίες του 1 λίτρου.

LH-100LUS-120LUS-350
ΧαρακτηριστικάΥψηλή αντοχή σε διαλύτες και χημικά χάρης στην υψηλή του πυκνότητα. Εξαιρετική χρωματική απόδοση. Ιδανικό για άκαμπτα υλικά, ή για περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται αναδίπλωση ή κάμψη του υλικού μετά την εκτύπωση.Εύκαμπτες ιδιότητες και δεν «σπάει» ακόμα κι όταν το εκτυπωμένο υλικό εφαρμόζεται σε καμπύλες επιφάνειες Ιδανικό για POP, εύκαμπτες συσκευασίες κ.α.Εύκαμπτες ιδιότητες έως και 350%, ιδανικό για εφαρμογές θερμοδιαμόρφωσης, όπου διατηρεί τις ιδιότητές και την αντοχή του.
Διαθέσιμα χρώματαC MY Y K W CL C M Y K W CLC M Y K CL

C = Cyan, M = Magenta, Y = Yellow, K = Black, Lc = Light Cyan, Lm = Light Magenta, W = White, Cl = Clear

 

Κίνηση Υψηλής Ακρίβειας

 

7151-precision

 

Για να επιτευχθεί η μείωση των δονήσεων κατά την εκτύπωση, το μηχάνημα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να κινείται το τραπέζι αντί για τον άξονα Y κατά την εκτύπωση. Δύο ατέρμονες βρίσκονται εκατέρωθεν του τραπεζιού για να υποστηρίξουν την κίνησή του. Επιπλέον τέσσερις άξονες με μοτέρ υποστηρίζουν το τραπέζι από την κάτω πλευρά ώστε να διατηρεί την οριζόντια θέση του όταν κινείται στον άξονα Υ. Έτσι επιτυγχάνεται ακριβής τοποθέτηση της κουκίδας και η καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης.

 

 

Υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας

 

Η λειτουργία nozzle check unit (NCU) ανιχνεύει αυτόματα και καθαρίζει τυχόν φραγμένα ακροφύσια.

Σύστημα ανακύκλωσης μελανιού

Η συνεχής εκτύπωση και η μειωμένη ποσότητα απόβλητου μελανιού ενισχύεται χάρης στις νέες κεφαλές εκτύπωσης, οι οποίες ενσωματώνουν ένα συνεχές σύστημα ανακύκλωσης του μελανιού εμποδίζοντας έτσι τυχόν καθίζηση του μελανιού ή φραγμένα ακροφύσια.

 


MAPS4 Advanced Pass System
Λειτουργίες Συνεχούς Εκτύπωσης

 

 

Χάρις στην βελτιωμένη λειτουργία ελέγχου της ποιότητας εκτύπωσης, MAPS4, μειώνεται το φαινόμενο του banding και της ανομοιομορφίας στην εκτύπωση.

 

 

MFD1—Mimaki Fine Diffusion 1

 

MFD1

 

Η καθημερινή λειτουργία ενισχύεται χάρης την πατενταρισμένη τεχνολογία χρωματικής εξισορρόπησης MFD1 (Mimaki Fine Diffusion 1), η οποία επεξεργάζεται δεδομένα της εικόνας και μειώνει τον «θόρυβο» που μπορεί να δημιουργηθεί στους χρωματικούς τόνους κατά την μετατροπή της σε αρχείο προς εκτύπωση.

 

 

 

Λευκό μελάνι για εκτύπωση σε διαφανή ή χρωματιστά υλικά

 

 

Το μοναδικό σύστημα της Mimaki επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτύπωση του λευκού και των άλλων χρωμάτων. Επιπλέον, επιστρώνοντας το υλικό με λευκό, επιτυγχάνονται πιο ζωηρά χρώματα, ειδικά στα διάφανα υλικά. 

 

 

 

 

 

Διαφανές βερνίκι

 

ClearInk

 

 

Για ματ/ γυαλιστερά ή ανάγλυφα εφέ και επιπρόσθετη προστασία των γραφικών.

 

 

 

 

Τοπική εφαρμογή primer

 

primer

 

Η λειτουργία της αυτόματης επίστρωσης primer επιτρέπει την εφαρμογή του σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες περιοχές του θέματος. Έτσι, το primer εφαρμόζεται μόνο όπου είναι απαραίτητο κι όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του υλικού προς εκτύπωση.

 

 


Εκτύπωση κυλινδρικών αντικειμένων

 

kebab

 

Με την επιλογή του μηχανισμού “KEBAB” εκτυπώνονται κυλινδρικά αντικείμενα μήκους 30mm έως 330mm και διαμέτρου 10mm έως 110mm. Ο μηχανισμός περιστρέφει το κυλινδρικό αντικείμενο  έτσι ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωση σε ολόκληρη την επιφάνειά του.

Περισσότερα

 

 

 

Φιλική προς το Περιβάλλον Τεχνολογία

 

  • Οι λυχνίες UV LED έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τις κοινές λυχνίες.
  • Εκτύπωση κατά παραγγελία χωρίς φύρες
  • Άοσμα μελάνια & αθόρυβη λειτουργία

 

Μοντέλο:UJF-7151 plus
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:710x510mm
Ανάλυση εκτύπωσης:1.200 dpi
Τύπος μελανιών:UV
Συσκευασίες μελανιών:1000 ml μπουκάλι
Χρώματα:LH-100 (C/M/Y/K/W/Cl)

LUS-120 (C/M/Y/K/W/Cl)

Τύπος υλικών:Έυκαμπτα / άκαμπτα
Βάρος υλικών:μέχρι 10 Kg
Πάχος υλικών:μέχρι 153 mm
Τύπος λυχνιών:UV LED
Σύνδεση:USB 2.0 Hi-speed / Ethernet 1000 BASE-T
Τροφοδοσία:Single-phase AC100 – 120V/AC200-240V
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):2.198×1.572×1.273 mm
Βάρος:317 kg

UJF-7151 BROCHUREdownload filedownload

Share This