Η σειρά εκτυπωτών JV150 προσφέρει υψηλή απόδοση & ποίκιλλες δημιουργικές δυνατότητες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή για τις αγορές της επιγραφοποιίας & των ψηφιακών εκτυπώσεων, με μελάνια που αποδίδουν ζωντανά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων χρωμάτων Orange & Light Black.  
Ανάλυση εκτύπωσης :έως 1440 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:56.2 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:1610 mm
Μέγιστο πάχος υλικού :1 mm
Τύπος μελανιών:Solvent / Eco-Solvent
Χρώματα:C M Y K Lc Lm Lk Or
Συσκευασία μελανιών:440 & 2000 ml

Υψηλές Ταχύτητες

  


Σύστημα Συνεχούς Τροφοδοσίας Μελανιού (UISS)

Tο σύστημα συνεχούς τροφοδοσίας μελανιού χρησιμοποιεί 2 κασέτες/χρώμα στην τετραχρωμία.Όταν η πρώτη αδειάσει από μελάνι το σύστημα αλλάζει αυτόματα στην δεύτερη του ίδιου χρώματος, επιτρέποντας έτσι την συνεχή εκτύπωση.


USISS


Έξυπνος Τριπλός Μηχανισμός Θέρμανσης

Ο τριπλός μηχανισμός θέρμανσης σταθεροποίει την σταγόνα πάνω στο υλικό. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της Mimaki θερμαίνει το υλικό σε μια ελεγχόμενη θερμοκρασία κι έτσι το μελάνι σταθεροποιείται, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η υψηλή απόδοση των χρωμάτων και η υψηλή ποιότητα της εκτύπωσης.

  • Πριν: Θέρμανση του υλικού στην κατάλληλη θερμοκρασία πριν την εκτύπωση.
  • Κατά την διάρκεια: Στέγνωμα του μελανιού πάνω στο υλικό πριν προλάβει να διαχυθεί,ενισχύοντας την χρωματική απόδοση του θέματος.
  • Μετά: Ενίσχυση του στεγνώματος του μελανιού & εξασφάλιση της απροβλημάτιστης ανατύλιξης με το σύστημα take-up του εκτυπωτή.
  • Επιπρόσθετος ανεμιστήρας στην κορυφή: Γρηγορότερο στέγνωμα του μελανιού σε υψηλές ταχύτητες

intelligent-heater


Σύστημα MAPS3 (Mimaki Advanced Pass System 3)

Γενικά, τα όρια μεταξύ των περασμάτων της εκτύπωσης είναι ευθείες γραμμές κι έτσι, και η παραμικρή απόκλιση από την ευθυγράμμιση τους δημιουργεί τις λεγόμενες «γραμμές» στην εκτύπωση και ανομοιομορφία στην εκτύπωση του εκάστοτε θέματος.

Με την λειτουργία MAPS3 το φαινόμενο των «γραμμών» σχεδόν εξαλείφεται καθώς οι σταγόνες του μελανιού κατανέμονται ομοιόμορφα ανάμεσα στα πάσα της εκτύπωσης κι έτσι η αποτύπωση του θέματος είναι πολύ πιο ποιοτική.
maps31


Τεχνολογία Wave form Control

Η τεχνολογία wave form control εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στην ανάλυση, καθώς ορίζει τις σταγόνες του μελανιού να πέφτουν σε ευθείες γραμμές με σχεδόν τέλειο κυκλικό σχηματισμό, αποδίδοντας έτσι απόλυτα καθαρές γραμματοσειρές & γραμμές στα θέματα της εκτύπωσης.

waveform-control-technology1


Τεχνολογία Μεταβλητής Κουκίδας

Το σύστημα μεταβλητής κουκίδας τοποθετεί με ακρίβεια σταγόνες από ελάχιστο μέγεθος 4pL έως μέγιστο στα 35pL.Οι μικρές σταγόνες δημιουργούν υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας ενώ οι μεγαλύτερες χρησιμεύουν για τις εκτυπώσεις στις μεγάλες ταχύτητες κι έτσι καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

large-ink-dot-size

Ασημί Μελάνι (Για λαμπερά μεταλλικά εφέ)

Με το νέο ασημί μελάνι SS21 δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας μεταλλικών εικόνων σε 648 διαφορετικούς τόνους με ασημί φόντο, ενώ η απόδοση του είναι 1.67 φορές πιο λαμπερή από τα κοινά ασημί μελάνια, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εκτύπωση.

silver-ink


Πορτοκαλί Μελάνι (Πιστή απόδοση των χρωμάτων)

Χρησιμοποιώντας το νέο πορτοκαλί μελάνι της σειράς SS21 επιτυγχάνεται ταύτιση με την χρωματική σκάλα PANTONE έως και 94.8%. Έτσι διευρύνεται η χρωματική γκάμα και ιδιαίτερες εκτυπώσεις, όπως εταιρικά λογότυπα ή έντονα χρώματα, αποδίδονται με πολύ καλή χρωματική ακρίβεια.

orange-ink1


Μελάνι Light Black (Μεγαλύτερη ακρίβεια)

Το νέο μελάνι light black ink αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στις γκρι διαβαθμίσεις ασπρόμαυρων αρχείων χωρίς απότομες αλλαγές τόνων, ενώ παίζει ταυτόχρονα σημαντικό ρόλο στην ομαλή απόδοση των τόνων του δέρματος χωρίς κόκκο.

light-black-ink1


Παραγωγική Συντήρηση – Λειτουργία NRS

Παλαιότερα , όταν το πρόβλημα φραγμένων ακροφυσίων παρέμενε μετά από καθαρισμό κεφαλής, η κεφαλή χρειαζόταν να επισκευαστεί από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό του διανομέα και η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει μέχρι να τελειώσει η διαδικασία επισκευής. Η λειτουργία NRS (Nozzle Recovery System) επιτρέπει τη συνέχιση της χρήσης του εκτυπωτή χωρίς διακοπή, χρησιμοποιώντας καλής κατάστασης ακροφύσια να τυπώνουν στις θέσεις των φραγμένων έως ότου να λύσει το πρόβλημα ο εξουσιοδοτημένο τεχνικός του διανομέα.

Productivity-maintenance


Αποτροπή προβλημάτων στην ποιότητα εκτύπωσης – Σύστημα NCU

Η μονάδα ελέγχου των ακροφύσιων (Nozzle Check Unit) ανιχνεύει αυτόματα τυχόν φραγμένα ακροφύσια μέσα από μια διαδικασία ελέγχου των σταγόνων του μελανιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικούς αισθητήρες. Στην περίπτωση που πραγματικά ανιχνευτούν φραγμένα ακροφύσια, αυτά καθαρίζονται αυτόματα κι έτσι η λειτουργία NCU συμβάλει δραστικά στην μείωση της φύρας και στην απόδοση ποιοτικών εκτυπώσεων.

Prevention-print-quality-problems


Σταθερή Εκτύπωση με το Σύστημα Ανακύκλωσης Μελανιού – MCT

Η τεχνολογία ανακύκλωσης μελανιού (Mimaki Circulation Technology) δρα αποτελεσματικά στην αποφυγή καθίζησης των ιζημάτων στα χρώματα λευκό & ασημί, πραγματοποιώντας τακτική ανακύκλωση του μελανιού στο σύστημα τροφοδοσίας. Έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα της εκτύπωσης καθώς και λιγότερη φύρα στο μελάνι.
stable-printing


Εξελιγμένο πρόγραμμα RIP ενισχύει την απόδοση

Εκτύπωση τριών στρώσεων

Ταυτόχρονη εκτύπωση σε 3 στρώσεις μελανιού, Χρώμα – Λευκό – Χρώμα

Λειτουργία ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

Αναβαθμίσεις του προγράμματος και προφίλ εκτύπωσης παρέχονται μέσω διαδικτύου εύκολα & γρήγορα

Λειτουργία φιλική προς τον χρηστή

Αναλυτικά εικονίδια, αποθήκευση «αγαπημένων» παραμέτρων & παρακολούθηση της εξέλιξης της εκτύπωσης από την κεντρική οθόνη

rasterlink6-31

Κεφαλή ΕκτύπωσηςOn-demand piezo head
Ανάλυση Εκτύπωσης360dpi, 540dpi, 720dpi, 1,080dpi, 1,440dpi
Μέγιστο Πλάτος ΕκτύπωσηςJV150-130: 1,361mm
JV150-160: 1,610mm
Μέγιστο Πλάτος ΥλικούJV150-130: 1,371mm
JV150-160: 1,620mm
Τύπος Μελανιού / ΧρώματαEco-solvent ink
SS21 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or)
BS3 (C, M, Y, K)
BS4 (C, M, Y, K)
ES3 (C, M, Y, K, Lc, Lm)
Συσκευασία ΜελανιούSS21: 440ml cartridge/2L Ink pack*2
ES3: 440ml cartridge
BS3: 600ml Ink pack/2L Ink pack*2
BS4: 600ml Ink pack/2L Ink pack*2
Πάχος Υλικού1.0mm ή λιγότερο
Βάρος Υλικού σε ρολό40kg ή λιγότερο
ΠιστοποιήσειςVCCI class A / FCC class A / ETL UL 60950
CE Marking (EMC, Low voltage, and Machinery directive) / CB
RoHS / REACH and Energy Star / RCM
ΣύνδεσηUSB 2.0, LAN for E-mail notification function
Παροχή ΡεύματοςSingle-phase (AC 100–120V / AC 220–240V±10%) 50/60Hz±1Hz
Κατανάλωση Ρεύματος100V: 1.44kW × 1 or less, 200V: 1.92kW × 1 or less
Συνθήκες ΛειτουργίαςTemperature: 20–30 ºC (68–86 ºF), Humidity: 35–65% Rh (Non condensing)
Διαστάσεις (W × D × H)JV150-130: 2,525mm × 700mm × 1,392mm
JV150-160: 2,775mm × 700mm × 1,392mm
ΒάροςJV150-130: 160kg
JV150-160: 185kg