Η σειρά CJV300-130/160 inkjet εκτυπωτικών-κοπτικών της Mimaki  αποδίδει εντυπωσιακά γραφικά με μελάνια που περιλαμβάνουν τα νεα Ασημί, Πορτοκαλί & Light Black. Επιτυγχάνουν τις υψηλότερες ταχύτητες στην κατηγορία τους, που φτάνουν τα 105.9 m2/ώρα και ενσωματώνουν καινοτόμες λειτουργίες που εξασφαλίζουν άψογη ποιότητα και παραγωγικότητα στους επαγγελματίες των επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων.
Ανάλυση εκτύπωσης:έως 1440 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:105.9 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:1610 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:1 mm
Τύπος μελανιών:Solvent & Eco-Solvent
Χρώματα:C M Y K Lc Lm Lk Or W Si
Συσκευασία Μελανιών:440 & 2000 ml

Υψηλές Ταχύτητες

   


Σύστημα Συνεχούς Τροφοδοσίας Μελανιού (UISS)

Tο σύστημα συνεχούς τροφοδοσίας μελανιού χρησιμοποιεί 2 κασέτες/χρώμα στην τετραχρωμία. Όταν η πρώτη αδειάσει από μελάνι το σύστημα αλλάζει αυτόματα στην δεύτερη του ίδιου χρώματος, επιτρέποντας έτσι την συνεχή εκτύπωση.


USISS


Έξυπνος Τριπλός Μηχανισμός Θέρμανσης

Ο τριπλός μηχανισμός θέρμανσης σταθεροποίει την σταγόνα πάνω στο υλικό. Η πατενταρισμένη τεχνολογία της Mimaki θερμαίνει το υλικό σε μια ελεγχόμενη θερμοκρασία κι έτσι το μελάνι σταθεροποιείται, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η υψηλή απόδοση των χρωμάτων και η υψηλή ποιότητα της εκτύπωσης.

  • Πριν: Θέρμανση του υλικού στην κατάλληλη θερμοκρασία πριν την εκτύπωση.
  • Κατά την διάρκεια: Στέγνωμα του μελανιού πάνω στο υλικό πριν προλάβει να διαχυθεί,ενισχύοντας την χρωματική απόδοση του θέματος.
  • Μετά: Ενίσχυση του στεγνώματος του μελανιού & εξασφάλιση της απροβλημάτιστης ανατύλιξης με το σύστημα take-up του εκτυπωτή.
  • Επιπρόσθετος ανεμιστήρας στην κορυφή: Γρηγορότερο στέγνωμα του μελανιού σε υψηλές ταχύτητες

intelligent-heater


Σύστημα MAPS3 (Mimaki Advanced Pass System 3)

Γενικά, τα όρια μεταξύ των περασμάτων της εκτύπωσης είναι ευθείες γραμμές κι έτσι, και η παραμικρή απόκλιση από την ευθυγράμμιση τους δημιουργεί τις λεγόμενες «γραμμές» στην εκτύπωση και ανομοιομορφία στην εκτύπωση του εκάστοτε θέματος.

Με την λειτουργία MAPS3 το φαινόμενο των «γραμμών» σχεδόν εξαλείφεται καθώς οι σταγόνες του μελανιού κατανέμονται ομοιόμορφα ανάμεσα στα πάσα της εκτύπωσης κι έτσι η αποτύπωση του θέματος είναι πολύ πιο ποιοτική.
maps31


Τεχνολογία Wave form Control

Η τεχνολογία wave form control εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στην ανάλυση, καθώς ορίζει τις σταγόνες του μελανιού να πέφτουν σε ευθείες γραμμές με σχεδόν τέλειο κυκλικό σχηματισμό, αποδίδοντας έτσι απόλυτα καθαρές γραμματοσειρές & γραμμές στα θέματα της εκτύπωσης.

waveform-control-technology1


Τεχνολογία Μεταβλητής Κουκίδας

Το σύστημα μεταβλητής κουκίδας τοποθετεί με ακρίβεια σταγόνες από ελάχιστο μέγεθος 4pL έως μέγιστο στα 35pL.Οι μικρές σταγόνες δημιουργούν υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας ενώ οι μεγαλύτερες χρησιμεύουν για τις εκτυπώσεις στις μεγάλες ταχύτητες κι έτσι καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

large-ink-dot-size

Ασημί Μελάνι (Για λαμπερά μεταλλικά εφέ)

Με το νέο ασημί μελάνι SS21 δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας μεταλλικών εικόνων σε 648 διαφορετικούς τόνους με ασημί φόντο, ενώ η απόδοση του είναι 1.67 φορές πιο λαμπερή από τα κοινά ασημί μελάνια, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εκτύπωση.

silver-ink


Πορτοκαλί Μελάνι (Πιστή απόδοση των χρωμάτων)

Χρησιμοποιώντας το νέο πορτοκαλί μελάνι της σειράς SS21 επιτυγχάνεται ταύτιση με την χρωματική σκάλα PANTONE έως και 94.8%. Έτσι διευρύνεται η χρωματική γκάμα και ιδιαίτερες εκτυπώσεις, όπως εταιρικά λογότυπα ή έντονα χρώματα, αποδίδονται με πολύ καλή χρωματική ακρίβεια.

orange-ink1


Μελάνι Light Black (Μεγαλύτερη ακρίβεια)

Το νέο μελάνι light black ink αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στις γκρι διαβαθμίσεις ασπρόμαυρων αρχείων χωρίς απότομες αλλαγές τόνων, ενώ παίζει ταυτόχρονα σημαντικό ρόλο στην ομαλή απόδοση των τόνων του δέρματος χωρίς κόκκο.

light-black-ink1


Παραγωγική Συντήρηση – Λειτουργία NRS

Παλαιότερα , όταν το πρόβλημα φραγμένων ακροφυσίων παρέμενε μετά από καθαρισμό κεφαλής, η κεφαλή χρειαζόταν να επισκευαστεί από τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό του διανομέα και η παραγωγή έπρεπε να σταματήσει μέχρι να τελειώσει η διαδικασία επισκευής. Η λειτουργία NRS (Nozzle Recovery System) επιτρέπει τη συνέχιση της χρήσης του εκτυπωτή χωρίς διακοπή, χρησιμοποιώντας καλής κατάστασης ακροφύσια να τυπώνουν στις θέσεις των φραγμένων έως ότου να λύσει το πρόβλημα ο εξουσιοδοτημένο τεχνικός του διανομέα.

Productivity-maintenance


Αποτροπή προβλημάτων στην ποιότητα εκτύπωσης – Σύστημα NCU

Η μονάδα ελέγχου των ακροφύσιων (Nozzle Check Unit) ανιχνεύει αυτόματα τυχόν φραγμένα ακροφύσια μέσα από μια διαδικασία ελέγχου των σταγόνων του μελανιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ειδικούς αισθητήρες. Στην περίπτωση που πραγματικά ανιχνευτούν φραγμένα ακροφύσια, αυτά καθαρίζονται αυτόματα κι έτσι η λειτουργία NCU συμβάλει δραστικά στην μείωση της φύρας και στην απόδοση ποιοτικών εκτυπώσεων.

Prevention-print-quality-problems


Σταθερή Εκτύπωση με το Σύστημα Ανακύκλωσης Μελανιού – MCT

Η τεχνολογία ανακύκλωσης μελανιού (Mimaki Circulation Technology) δρα αποτελεσματικά στην αποφυγή καθίζησης των ιζημάτων στα χρώματα λευκό & ασημί, πραγματοποιώντας τακτική ανακύκλωση του μελανιού στο σύστημα τροφοδοσίας. Έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα της εκτύπωσης καθώς και λιγότερη φύρα στο μελάνι.
stable-printing


Εξελιγμένο πρόγραμμα RIP ενισχύει την απόδοση

Εκτύπωση τριών στρώσεων

Ταυτόχρονη εκτύπωση σε 3 στρώσεις μελανιού, Χρώμα – Λευκό – Χρώμα

Λειτουργία ενημέρωσης μέσω διαδικτύου

Αναβαθμίσεις του προγράμματος και προφίλ εκτύπωσης παρέχονται μέσω διαδικτύου εύκολα & γρήγορα

Λειτουργία φιλική προς τον χρηστή

Αναλυτικά εικονίδια, αποθήκευση «αγαπημένων» παραμέτρων & παρακολούθηση της εξέλιξης της εκτύπωσης από την κεντρική οθόνη

rasterlink6-31

Κεφαλή ΕκτύπωσηςOn-demand piezo head (διπλή κεφαλή σε χιατί διάταξη)
Ανάλυση360 dpi, 540 dpi, 720 dpi, 1,080dpi, 1,440 dpi
Τύπος Μελανιού / ΧρώματαEco-solvent
SS21 (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or, W, Si)
BS3 (C, M, Y, K)
BS4 (C, M, Y, K)
ES3 (C, M, Y, K, Lc, Lm)
Water-based sublimation
Sb53 (Bl, M, Y, K, DK, Lbl, Lm)
Sb54 (BLT, MT, YT, KT)
Συσκευασία ΜελανιούSS21: 440ml cartridge/2L Ink pack*2 (W, Si 220ml cartridge only)
ES3: 440ml cartridge
BS3: 600ml Ink pack/2L Ink pack*2
BS4: 600ml Ink pack/2L Ink pack*2
Sb53: 440ml Ink cartridge/2L Ink pack*2
Sb54: 440ml Ink cartridge/2L Ink pack*2
Μέγιστο Πλάτος ΕκτύπωσηςCJV300-130: Max.1,361mm
CJV300-160: Max.1,610mm
Μέγιστο Πλατος ΥλικούCJV300-130: Max.1,371mm
CJV300-160: Max.1,620mm
Πάχος Υλικού1.0mm ή λιγότερο
Βάρος Υλικού40kg ή λιγότερο
Εξωτερικές ΔιαστάσειςCJV300-130: 2,525mm(W) x 700mm(D) x 1,392mm(H)
CJV300-160: 2,775mm(W) x 700mm(D) x 1,392mm(H)
ΒάροςCJV300-130: 167kg
CJV300-160: 178kg
Παροχή Ρεύματος2x Single phase (AC100~120V/220~240V +/-10%˙) 50/60Hz±1Hz
Κατανάλωση Ρεύματος1,440Wx2 or less (100V) / 1,920Wx2 or less (200V)
ΠιστοποιήσειςVCCI class A / FCC class A / CE Marking (EMC, Low Voltage Machinery) / CB report / UL60950-1ETL / RoHS / REACH / CCC (pending) / Energy Star / RCM
Συνθήκες ΛειτουργίαςTemperature: 20–30 °C (68–86 °F) Humidity: 35–65% Rh (Non condensing)

CJV300 SERIES BROCHUREdownload filedownload