Η σειρά των πρακτικών επιτραπέζιων UV LED εκτυπωτών UJF-3042 προσφέρουν την μοναδική δυνατότητα εκτύπωσης κατά παραγγελία σε μια πολύ μεγάλη γκάμα υλικών και τρισδιάστατων αντικειμένων, όπως σουβενίρ, διαφημιστικά δώρα, θήκες κινητών τηλεφώνων, USB sticks, φωτογραφικά άλμπουμ, ηλεκτρονικές μεμβράνες , πινακίδες, αναμνηστικές πλακέτες, συσκευασίες, ετικέτες, επιστρωμένο χαρτί, δέρμα, ακρυλικό, ξύλο, μέταλλο κα.
Ανάλυση εκτύπωσης:έως 1440dpi
Μέγιστο Πλάτος εκτύπωσης:300 x 420mm
Μέγιστο Πάχος υλικού:50mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W Cl
Συσκευασία μελανιών:220 & 600ml

Τρεις διαφορετικοί τύποι μελανιών UV

Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους παρακάτω τρεις διαφορετικούς τύπους μελανιού ανάλογα με την εφαρμογή. Και οι τρεις τύποι διατίθενται σε κασέτες των 220ml ή σε εύκαμπτες συσκευασίες των 600ml για καθεμία από τις οποίες απαιτείται μια κενή κασέτα, η οποία επαναχρησιμοποιείται με την αντικατάσταση απλά της εύκαμπτης συσκευασίας όταν το μελάνι τελειώσει.

LH-100LF-200LF-140
ΧαρακτηριστικάΥψηλή αντοχή σε διαλύτες και χημικά χάρης στην υψηλή του πυκνότητα. Εξαιρετική χρωματική απόδοση. Ιδανικό για άκαμπτα υλικά, ή για περιπτώσεις όπου δεν απαιτείται αναδίπλωση ή κάμψη του υλικού μετά την εκτύπωση.Εύκαμπτες ιδιότητες και δεν «σπάει» ακόμα κι όταν το εκτυπωμένο υλικό εφαρμόζεται σε καμπύλες επιφάνειες Ιδανικό για POP, εύκαμπτες συσκευασίες κ.α.Σημαντική διαβάθμιση των χρωμάτων στην εξαχρωμία χωρίς έντονο το φαινόμενο της κουκίδας. Πιο εύκαμπτο σε σχέση με το LH-100, επομένως λιγότερο πιθανό να εμφανιστεί «σπάσιμο» μετά την εκτύπωση.
Διαθέσιμα χρώματαUV WClUV Wcmyklclmw

C = Cyan, M = Magenta, Y = Yellow, K = Black, Lc = Light Cyan, Lm = Light Magenta, W = White, Cl = Clear
• Οι εύκαμπτες ιδιότητες του LF-200 ink διακυμαίνονται ανάλογα με το υλικό εκτύπωσης, γι’ αυτό συνίσταται δοκιμή.
• Με την επιλογή του LF-200 ink, το διαφανές βερνίκι και το primer δεν είναι διαθέσιμα.
• Το σετ μελανιών LF-140 δεν συμπεριλαμβάνει διαφανές βερνίκι. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί το διαφανές από την σειρά LH-100.


Λευκό μελάνι για εκτύπωση σε διαφανή ή χρωματιστά υλικά

Το μοναδικό σύστημα της Mimaki επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτύπωση του λευκού και των άλλων χρωμάτων. Επιπλέον, επιστρώνοντας το υλικό με λευκό, επιτυγχάνονται πιο ζωηρά χρώματα, ειδικά στα διάφανα υλικά. 


Διαφανές βερνίκι

Για ματ/ γυαλιστερά ή ανάγλυφα εφέ και επιπρόσθετη προστασία των γραφικών.

ClearInk


Τοπική εφαρμογή primer

Η λειτουργία της αυτόματης επίστρωσης primer επιτρέπει την εφαρμογή του σε συγκεκριμένες προεπιλεγμένες περιοχές του θέματος. Έτσι, το primer εφαρμόζεται μόνο όπου είναι απαραίτητο κι όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του υλικού προς εκτύπωση.

primer


Εκτύπωση κυλινδρικών αντικειμένων

Με την επιλογή του μηχανισμού «KEBAB» εκτυπώνονται κυλινδρικά αντικείμενα μήκους 30mm έως 330mm και διαμέτρου 10mm έως 110mm. Ο μηχανισμός περιστρέφει το κυλινδρικό αντικείμενο  έτσι ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωση σε ολόκληρη την επιφάνειά του.

kebab

Μοντέλο:UJF-3042FX
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:300 × 420mm
Ανάλυση εκτύπωσης:720×600, 1200×1440 dpi
Τύπος μελανιών:UV
Συσκευασίες μελανιών:220ml κασέτα & 600 ml σακούλα
Χρώματα:

LH-100 (C/M/Y/Κ/W/Cl)

LF-200 (C/M/Y/K/W)

LF-140 (C/M/Y/K/Lc/Lm/W)

Τύπος υλικών:Έυκαμπτα / άκαμπτα
Βάρος υλικών:μέχρι 5 Kg
Πάχος υλικών:μέχρι 5 cm
Τύπος λυχνιών:UV LED
Σύνδεση:USB 2.0 Hi-speed
Τροφοδοσία:220V, 50/60Hz, έως 500VA
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):1.200×970×770 mm
Βάρος:120 kg

 

UJF-3042FX BROCHUREdownload filedownload

Share This