Επίπεδος UV εκτυπωτής διαστάσεων 210x310 cm, ο οποίος ενσωματώνει την τεχνολογία λυχνιών LED, θέτοντας νέα στάνταρντ σε ταχύτητα, ευελιξία και ποιότητα εκτύπωσης. Με ταχύτητες που φτάνουν τα 60 m2/h το JFX500-2131 είναι 2.5 φορές γρηγορότερο από τα μοντέλα της σειράς JFX και έτσι επιτυγχάνει μια εξαιρετική σχέση απόδοσης/τιμής στην αγορά των επίπεδων UV ψηφιακών εκτυπωτών. Στην FESPA 2013 κέρδισε το βραβείο του οργανισμού EDP ως καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Καλύτερος UV επίπεδος εκτυπωτής".
Ανάλυση εκτύπωσης:έως 1200 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:60 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:2100x3100 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:50 mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W 
Συσκευασία μελανιών:1000 ml

Νέος σχεδιασμός κεφαλών εκτύπωσης

 

Εξοπλισμένος με 6 νέες κεφαλές σε χιαστί διάταξη, ο JFX500-2131 φτάνει ταχύτητες έως και 60 m2/h στην τετραχρωμία (CMYK), και 45 m2/h σε εκτύπωση με λευκό μελάνι. Κάθε κεφαλή αποτελείται από 1.280 ακροφύσια για ένα σύνολο 7.680 ακροφύσιων στον εκτυπωτή.


Πολλαπλές επιλογές μελανιού για απόλυτη ευελιξία παραγωγής

 

jfx200-inksupplyΤο LUS-150 αποτελεί μια νέα φόρμουλα μελανιού LED, διαθέσιμο σε CMYK. Με βελτιωμένους χρόνους στεγνώματος, το μελάνι σταθεροποιείται πολύ καλύτερα στο υλικό εκτύπωσης σε σχέση με άλλα μελάνια UV. Οι εύκαμπτες ιδιότητές του (έως και 150%) αποδίδουν εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή κατά την επεξεργασία/κοπή μιας μεγάλης γκάμας υλικών. Το JFX500-2131 λειτουργεί και με το μελάνι LH-100 (CMYK), το οποίο είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε άκαμπτες επιφάνειες. Επιπλέον διατίθεται και το εύκαμπτο μελάνι LF-140 σε έξι χρώματα. Και οι τρεις τύποι μελανιού διαθέτουν λευκό.

 

 

 


LED λυχνίες

 

Η νέα μονάδα λυχνιών UV LED της Mimaki, σταθεροποιεί άψογα το μελάνι πάνω στην εκτύπωση και ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED σε σχέση με τις κοινές λυχνίες UV: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας & δυνατότητα εκτύπωσης υλικών με ευαισθησία στην θερμότητα.


Εκτύπωση γραμματοσειρών έως και 2 στιγμές

 

Ο εκτυπωτής ενσωματώνει το σύστημα υψηλής ακρίβειας Intelligent Microstepping System (IMS) για την καλύτερη δυνατή ακρίβεια στο «βήμα» και την τοποθέτηση της κουκίδας. Έτσι μειώνεται αισθητά το φαινόμενο του banding ενώ καθίσταται δυνατή η εκτύπωση γραμματοσειρών έως και 2 στιγμές. Η λειτουργία μεταβλητής κουκίδας παράγει ταυτόχρονα κουκίδα τριών διαφορετικών μεγεθών, με την μικρότερη στα 4 pico-liters, αποδίδοντας έτσι ομοιόμορφα γραφικά χωρίς αισθητούς «κόκκους», ακόμα και στην τετραχρωμία. Τέλος η τεχνολογία ελέγχου της κεφαλής εκτύπωσης εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ανάλυσης & ευκρίνειας.


Λειτουργία περεταίρω μείωσης banding

 

maps

 

Το σύστημα Mimaki Advanced Pass System (MAPS) μειώνει δραστικά το φαινόμενο του banding κατά την εκτύπωση με πολλά «πάσα» χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο σταδιακής σταθεροποίησης του μελανιού πάνω στο υλικό.

 


Εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης του λευκού μελανιού

 

White-ink-Circulation-technology-graphicTo σύστημα Mimaki Circulation Technology (MCT) εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία του εκτυπωτή κατά την εκτύπωση με λευκό μελάνι. Η λειτουργία αυτή ανακυκλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το λευκό κι έτσι αποφεύγεται τυχόν καθίζηση του λευκού pigment στα ακροφύσια. Επιπλέον η λειτουργία Mimaki Degassing Module (MDM) εξαλειφει τυχόν φυσσαλίδες αέρα μέσα στο μελάνι μειώνοντας έτσι δραστικά τον κίνδυνο φραξίματος των ακροφύσιων και βελτιώνοντας παράλληλα την ακρίβεια τοποθέτησης της κουκίδας στην εκτύπωση.


Περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα

 

Εκτός από τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα των λυχνιών LED που προαναφέρθηκαν, με την εκτύπωση UV μειώνεται σημαντικά η απελευθέρωση βλαβερών αερίων στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον το μελάνι διατίθεται σε οικολογική και παράλληλα οικονομική συσκευασία δοχείου των 2L, μειώνοντας έτσι τον όγκο των βιομηχανικών αποβλήτων καθώς και το κόστος παραγωγής.


Aκριβής ευθυγράμμιση των υλικών

 

Tο JFX500-2131 είναι εξοπλισμένο με οδηγούς σταθεροποίησης του υλικού καθώς και χάρακα που βοηθά στην σωστή τοποθέτηση του υλικού πάνω στο τραπέζι, τα οποία σε συνδυασμό με τις ανάλογες ρυθμίσεις στο RIP επιτρέπουν την απευθείας εκτύπωση χωρίς ψεγάδια.

 

 

 

 


Ενσωματωμένο, φιλικό προς το χρήστη RIP “Raster Link 6”

 

Rasterlink-6Το Raster Link 6 είναι πολύ απλό στην χρήση καθώς όλοι οι παράμετροι της εκτύπωσης καθορίζονται σε ένα και μονάδικό «παράθυρο» του υπολογιστή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας «favorites» με αποθηκευμένα layouts. Με την λειτουργία επιλογής χρωμάτων, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει χρώματα του RIP σε Illustrator ή Photoshop διασφαλίζοντας έτσι απόλυτη χρωματική συνοχή των εκτυπώσεων καθώς και εξοικονόμηση χρόνου κατά τον σχεδιασμό και την παραγωγή. Επιπλέον, το Raster Link 6 RIP απλοποιεί την διαδικασία του reverse printing: με απλή επιλογή της σειράς των over- & under-print με λευκό, το Raster Link6 καθορίζει την διαδικασία της εκτύπωσης χωρίς περεταίρω παρεμβολή του χειριστή. Τέλος, με το Raster Link 6, επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη εκτύπωση σε τρια επίπεδα: χρώμα, λευκό & χρώμα. Η επίστρωση με λευκό μελάνι αποδίδει εξαιρετικά χρώματα σε διαφανή υλικά και η ταυτόχρονη εκτύπωση λευκού & χρωμάτων εξασφαλίζει την άψογη ποιότητα χωρίς χρωματικές ανομοιομορφίες σε εκτύπωση πολλαπλών «πάσων».

Μοντέλο:JFX500-2131
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:2100×3100 mm
Ανάλυση εκτύπωσης:600×600, 600×900, 900×1200, 1200×1200 dpi
Τύπος μελανιών:UV
Συσκευασία μελανιών:1000 ml μπουκάλι
Χρώματα:LH-100 (C/M/Y/K /W)

LUS-150 (C/M/Y/K/W)

Μέγιστη επιφάνεια:2100×3100 mm
Βάρος υλικού:μέχρι 50 Kg
Πάχος υλικού:μέχρι 50 mm
Τύπος λυχνιών:UV LED
Σύνδεση:USB 2.0
Τροφοδοσία:έως 2.4 kVA
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):4100x4462x1490 mm
Βάρος:1353 kg

 

JFX500-2131 BROCHUREdownload filedownload

Share This