Ο επίπεδος εκτυπωτής UV LED JFX200 τυπώνει υλικά μεγέθους έως 2.5x1.3m & πάχους έως 50 mm, σε ανάλυση έως 1200 dpi και περαιτέρω ενισχυμένη ποιότητα χάρης στο σύστημα εκτύπωσης μεταβλητής κουκίδας με ελάχιστο μέγεθος στα 4 pl & όλα αυτά σε ταχύτητα που φτάνει τα 25m2/h.Με επιλογές τύπου μελανιού ανάλογα την εφαρμογή καθώς και επιλογή για λευκό & διαφανές βερνίκι, ο εκτυπωτής αποτελεί μια λύση υψηλής ποιότητας με πολλαπλές δυνατότητες σε εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής.
Ανάλυση εκτύπωσης:1200 dpi
Μέγιστη ταχύτητα:25 m2/h
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:2500 x 1300 mm
Μέγιστο πάχος υλικού:50 mm
Τύπος μελανιών:UV
Χρώματα:C M Y K W Cl
Συσκευασία Μελανιών1000 ml

Υψηλή ταχύτητα & παραγωγικότητα

Εξοπλισμένος με 2 νέες κεφαλές σε χιαστί διάταξη, ο JFX200-2513 φτάνει ταχύτητες έως και 25m2/h στην τετραχρωμία (CMYK), και 12.5 m2/h σε εκτύπωση με λευκό μελάνι. Αυτό μεταφράζεται αντίστοιχα σε εκτύπωση 8 και 4 φύλλων/ ώρα, διάστασης 2.440 x 1.220mm.

Πολλαπλές επιλογές μελανιού για απόλυτη ευελιξία παραγωγής

 

Το LUS-150 αποτελεί μια νέα φόρμουλα μελανιού LED, διαθέσιμο σε C M Y K W. Το μελάνι διαθέτει βελτιωμένους χρόνους στεγνώματος και πολύ καλές ιδιότητες σταθεροποίησης στο εκάστοτε υλικό εκτύπωσης. Οι εύκαμπτες ιδιότητές του (έως και 150%) αποδίδουν εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή κατά την επεξεργασία/κοπή μιας μεγάλης γκάμας υλικών.Το JFX200-2513 λειτουργεί και με το μελάνι LH-100 (C M Y K W Cl), το οποίο είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε άκαμπτες επιφάνειες και διαθέτει εξαιρετική αντοχή σε γδαρσίματα και διαλύτες.

Σύστημα Mimaki Clear Control (MCC)

 

mccΗ νέα λειτουργία MCC επιτρέπει ταυτόχρονη εκτύπωση με τετραχρωμία και διαφανές βερνίκι. Έτσι επιτυγχάνεται:

1.      3 τύποι φινιρίσματος (Gloss,Matte,Ανάγλυφο)

2.       Εύκολη διαδικασία σε ένα στάδιο & μείωση του απαιτούμενου χρόνου παραγωγής

3.      Μείωση της συγκέντρωσης σκόνης στην επιφάνεια εκτύπωσης

4.       Ποικίλες οπτικές (Εκτύπωση σε ολόκληρη την επιφάνεια του θέματος-Εκτύπωση σε επιλεγμένα σημεία της επιφάνειας του θέματος-Σημεία με ανάγλυφο εφέ)

 

 

Νέο σύστημα τροφοδοσίας μελανιού

 

jfx200-inksupply

Το μελάνι διατίθεται σε οικονομική συσκευασία δοχείου του 1Lt, μειώνοντας έτσι τον όγκο των βιομηχανικών αποβλήτων καθώς και το κόστος παραγωγής. Τα δοχεία τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή και αντικαθίστανται εύκολα και γρήγορα. Στην περίπτωση τετραχρωμίας ενεργοποιείται το σύστημα συνεχούς τροφοδοσίας μελανιού, όπου γίνεται αυτόματη αλλαγή από την μια συσκευασία στην άλλη όταν η πρώτη αδειάσει.

 

 

 

 

Εύκολη λειτουργία: Οι βίδες διάταξης εξαλείφουν προβλήματα ευθυγράμμισης

 

jfx200-layoutpins

Ο εκτυπωτής είναι εξοπλισμένο με βίδες και χάρακα που βοηθούν στην σωστή διάταξη και τοποθέτηση του υλικού πάνω στο τραπέζι, τα οποία σε συνδυασμό με τις ανάλογες ρυθμίσεις στο RIP επιτρέπουν την απευθείας εκτύπωση χωρίς ψεγάδια.

 

 

 

 

Απευθείας εκτύπωση σε άκαμπτα υλικά

 

jfx200-mediathickness

Τα αρχεία εκτυπώνονται κατευθείαν σε άκαμπτα υλικά πάχους έως 50mm και βάρους έως 50kg/m². Ένας ειδικός σένσορας μετρά αυτόματα το πάχος του υλικού και ένας δεύτερος προστατεύει την κεφαλή από τυχόν χτύπημα στο υλικό, στην περίπτωση που υπάρχει ανομοιομορφία στο πάχος του υλικού.

LED λυχνίες

 

Η νέα μονάδα λυχνιών UV LED της Mimaki, σταθεροποιεί άψογα το μελάνι πάνω στην εκτύπωση και ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED σε σχέση με τις κοινές λυχνίες UV: μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας & δυνατότητα εκτύπωσης υλικών με ευαισθησία στην θερμότητα.

 

 

Τεχνολογία μεταβλητής κουκίδας

 

jfx200-variabledot

Η λειτουργία μεταβλητής κουκίδας παράγει ταυτόχρονα κουκίδα τριών διαφορετικών μεγεθών, με την μικρότερη στα 4 pico-liters, αποδίδοντας έτσι ομοιόμορφα γραφικά χωρίς αισθητούς «κόκκους», ακόμα και στην τετραχρωμία.

 

 

 

 

 

Λειτουργία περαιτέρω μείωσης banding

 

maps

Η προσθήκη της τεχνολογίας Mimaki Advanced Pass System (MAPS) μειώνει δραστικά το φαινόμενο του banding κατά την εκτύπωση, ειδικά στην λειτουργία υψηλής παραγωγικότητας και μεγάλες ταχύτητες. Η τεχνολογία MAPS ρυθμίζει τον τρόπο ροής του μελανιού ανάλογα με την ανάλυση & τα πάσα της εκτύπωσης, προσφέροντας ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις.

 

 

Εξελιγμένο σύστημα διαχείρησης του λευκού μελανιού

 

White-ink-Circulation-technology-graphicTo σύστημα Mimaki Circulation Technology (MCT) εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία του εκτυπωτή κατά την εκτύπωση με λευκό μελάνι. Η λειτουργία αυτή ανακυκλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το λευκό κι έτσι αποφεύγεται τυχόν καθίζηση του λευκού pigment στα ακροφύσια.

 

 

Ενσωματωμένο, φιλικό προς το χρήστη RIP “Raster Link 6”

 

Rasterlink-6Το Raster Link6 είναι πολύ απλό στην χρήση καθώς όλοι οι παράμετροι της εκτύπωσης καθορίζονται σε ένα και μοναδικό «παράθυρο» του υπολογιστή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας «favorites» με αποθηκευμένα layouts.

 

Με τη λειτουργία επιλογής χρωμάτων, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει χρώματα του RIP σε σχεδιαστικά προγράμματα όπως Illustrator ή Photoshop διασφαλίζοντας έτσι απόλυτη χρωματική συνοχή των εκτυπώσεων καθώς και εξοικονόμηση χρόνου κατά τον σχεδιασμό και την παραγωγή.

Επιπλέον, το Raster Link 6 απλοποιεί την διαδικασία του reverse printing: με απλή επιλογή της σειράς των over- & under-print με λευκό καθορίζεται η διαδικασία της εκτύπωσης χωρίς περεταίρω παρεμβολή του χειριστή.

Τέλος, με το Raster Link 6, επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη εκτύπωση σε τρία επίπεδα: χρώμα, λευκό & χρώμα. Η επίστρωση με λευκό μελάνι αποδίδει εξαιρετικά χρώματα σε διαφανή υλικά και η ταυτόχρονη εκτύπωση λευκού & χρωμάτων εξασφαλίζει την άψογη ποιότητα χωρίς χρωματικές ανομοιομορφίες σε εκτύπωση πολλαπλών «πάσων».

Μοντέλο:JFX200-2513
Τύπος κεφαλής:Piezo-ηλεκτρική
Μέγιστο πλάτος εκτύπωσης:2500×1300 mm
Ανάλυση εκτύπωσης:600×600, 600×900, 900×1200, 1200×1200 dpi
Τύπος μελανιών:UV
Συσκευασία μελανιών:1000 ml μπουκάλι
Χρώματα:LH-100 (C/M/Y/Κ/W/Cl)

LUS-150 (C/M/Y/Κ/W)

Μέγιστη επιφάνεια:2500×1300 mm
Βάρος υλικού:μέχρι 50 Kg
Πάχος υλικού:μέχρι 50 mm
Τύπος λυχνιών:UV LED
Σύνδεση:USB 2.0
Τροφοδοσία:2.88 kVA
Εξωτερικές διαστάσεις(π x μ x υ):4400×2250×1250 mm
Βάρος:650 kg

 

JFX200-2513 BROCHUREdownload filedownload

Share This