Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Εκτύπωση

Εκτύπωση

Λογισμικά προγράμματα για επαγγελματική σχεδίαση, RIP & δημιουργία προφίλ εκτύπωσης από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου

Mimaki RasterLink

To λογισμικό RasterLink Pro αποτελεί ένα πλήρες πακέτο RIP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί στο μέγιστο τις δυνατότητες των μηχανημάτων εκτύπωσης της Mimaki.

Mimaki ProfileMaster II

 

Το Profile Master II είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση χρωμάτων και δημιουργία προφίλ υλικών για το RasterLink και τους εκτυπωτές της Mimaki.

CADlink SignLab 9

Το SignLab της CADlink είναι ένα λογισμικό με βάση την παραγωγή της επιγραφοποιίας, το οποίο συνδυάζει την ψηφιακή εκτύπωση με την κλασσική κοπή βινυλίου και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες της επιγραφοποιίας, επιτρέποντας την δημιουργία οποιουδήποτε τύπου επιγραφής εύκολα, γρήγορα και με άριστη ποιότητα.  Αποτελεί ένα πλήρες πακέτο, με μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων χαρακτηριστικών και εργαλείων σχεδίασης κειμένου, κατάλληλο για κοπτικά και εκτυπωτές.

CADlink Digital Factory Epson Edition

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες διαχείρισης εκτύπωσης και μελανιού με ένα λογισμικό RIP, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για το μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης για μπλουζάκια της Epson SC-F2000.

Το λογισμικό Digital Factory Apparel Epson Edition δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης ζωντανών χρωμάτων σε μπλουζάκια μόλις σε μερικά δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει την λειτουργία δημιουργίας σειρών από αρχεία, τα οποία είναι πολλαπλά, προκαθορισμένα ή και χρωματικά οριζόμενα. Έτσι διασφαλίζεται η άψογη χρωματική  απόδοση και η απόλυτη ακρίβεια, ιδιαίτερα σε φωτογραφικά αρχεία. Επιπλέον, η αυτόματη λειτουργία επίστρωσης χρώματος διασφαλίζει την όμορφη απόδοση των αρχείων που τυπώνονται σε σκουρόχρωμα μπλουζάκια στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

 

ONYX Postershop

Το λογισμικό RIP PosterShop της Οnyx είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πακέτο παραγωγής εκτυπώσεων. Είναι σχεδιασμένο για εύκολη διαχείριση των εργασιών και υψηλή παραγωγικότητα σε ένα ευέλικτο και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα δύο εκτυπωτές

ONYX ProductionHouse

Το ProductionHouse της Οnyx αποτελεί ένα πακέτο ιδανικό για τον συγχρονισμό απόδοσης χρωμάτων ανεξαρτήτως μηχανημάτων εκτύπωσης. Διαθέτοντας 4 άδειες πλήρους διαχείρισης από μεγάλους κατασκευαστές το πρόγραμμα ενσωματώνει όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς σωστής απόδοσης των χρωμάτων. Υπολογισμός κόστους αλλά και συνέχεια στην σωστή απόδοση της εργασίας πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

ONYX RIPCenter

Το RIPCenter X10 αποτελεί το ιδανικό λογισμικό για να ξεκινήσει κανείς την εκτύπωση μεγάλου format. Με δυνατότητα επεξεργασίας πλήθους αρχείων, όπως PDF, PS, EPS, καθώς και όλα τα φωτογραφικά αρχεία (JPG, TIFF, BMP κλπ), ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να ρυθμίσει την ροή εργασίας και να πετύχει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Gerber Ωmega 5

Το OMEGA 5.0 είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού σχεδίασης και παραγωγής της Gerber για την επιγραφοποιία. Τα νέα του, βελτιωμένα χαρακτηριστικά στοχεύουν σε αύξηση της παραγωγικότητας στους τομείς της εκτύπωσης, κοπής βινυλίου ή κοπής άκαμπτων υλικών με router.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία