Νέα

Συμμετέχουμε στην έκθεση Graphica 2019
Η Daltec A.E. συμμετέχει στην διοργάνωση Graphica 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας στις 22-24 Φεβρουαρίου 2019.
Νέα κόλλα για υλικά car wrapping της Orafol
Η νέα τεχνολογία κόλλας ProSlide προσφέρει την δυνατότητα γρήγορης, εύκολης και αξιόπιστης εφαρμογής με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.
UCJV300_A18
Νέο διάφανο βερνίκι στον UCJV300 της Mimaki
Η Mimaki ανακοινώνει ένα νέο διάφανο βερνίκι, το οποίο εμπλουτίζει την σειρά μελανιών με εύκαμπτες ιδιότητες LUS-170 για τους UV εκτυπωτές ρολού.
Επιτυχής παρουσία της Daltec στην Έκθεση «Συσκευασία»
H Daltec Α.Ε. με επιτυχία συμμετείχε στην έκθεση ''Συσκευασία '' από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Νέο μεταλλικό χρώμα στην σειρά Oracal 751
Η δημοφιλής σειρά χυτών χρωματιστών αυτοκόλλητων μεμβρανών Oracal 751 High Performance Cast εμπλουτίζεται με το νέο χρώμα Nickel.
Νέο χρώμα Rose Gold στην σειρά Oracal 351
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής η Orafol προσθέτει το νέο χρώμα Rose Gold στην σειρά αυτοκόλλητων με μεταλλικό φινίρισμα Oracal 351.

#news on twitter#

Η Mimaki ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου Mimaki TS55-1800, ενός νέου, επαναστατικού ψηφιακού εκτυπωτή sublimation για χαρτί θερμομεταφοράς, ο οποίος απευθύνεται στο ευρύ κοινό και φέρνει κορυφαία λειτουργικά στοιχεία στην αγορά της μικρής-μεσαίας παραγωγής υφάσματος.

Αυτοκόλλητη διάτρητη μονομερική μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way) με διαφάνεια 40%. Για μέγιστη προσέγγιση της οπτικής του εφαρμοσμένου γραφικού και πιο σωστή εκτίμηση των χρωμάτων.
@Contra_Vision
https://t.co/r9Bs2vCDIW …

Refreshed our website...!!!!

https://t.co/XzufrK4HqO https://t.co/grsSbCF4Cl

Thank you for joining the experience!!
@MimakiEurope @ORAFOL_Americas @EpilogLaser @RowmarkUSA
@Graphica2019

Refresh your creativity...
...χαρακτικά μηχανήματα Laser από την Epilog, για επεξεργασία υλικών όπως γυαλί, ξύλο, ύφασμα, πλαστικό, μέταλλα κ.α. με ισχύ από 40 έως και 120Watt.
@EpilogLaser

Refresh your creativity...
...χαρακτικά μηχανήματα Laser από την Epilog, για επεξεργασία υλικών όπως γυαλί, ξύλο, ύφασμα, πλαστικό, μέταλλα κ.α. με ισχύ από 40 έως και 120Watt.