Πλήρες ντύσιμο οχημάτων με την χυτή μεμβράνη ORACAL 970 της ORAFOL!

orafol

oracal

 

H Orafol παρουσιάζει την νέα αυτοκόλλητη χυτή μεμβράνη πολλαπλών στρώσεων ORACAL 970 ειδικά ανεπτυγμένη για το πλήρες ντύσιμο οχημάτων εύκολα, γρήγορα και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

1 2 Διατίθεται σε συνολικά 39 χρώματα, εκ των οποίων 7 είναι μεταλλικά, 3 ματ και τα υπόλοιπα σε gloss τελείωμα. Η μεμβράνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές έχοντας εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα, ακόμα μετά από μηχανική επεξεργασία. Επίσης είναι κατάλληλη και για ψηφιακή εκτύπωση με μελάνια solvent/eco-solvent καθώς και για μεταξοτυπική εκτύπωση. Ειδικά για το ντύσιμο μεγάλων επιφανειών όπως τρένα, φορτηγά ή λεωφορεία η μεμβράνη διατίθεται και με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air, η οποία αποτρέπει τον εγκλωβισμό φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή του υλικού.

 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εφαρμογή της μεμβράνης 970 σε χρώμα μαύρο ματ για την πλήρη κάλυψη αυτοκινήτου, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

970-1

970-2

970-3

 
copyright 2010 - DALTEC