Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Highlights

Χάραξη iphone5

 

 

 

Με την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε smart phones οι δημιουργικές ιδέες διακόσμησης τους πληθαίνουν ανάλογα. Εδώ σας παρουσιάζουμε ένα από τα πρώτα video που δείχνουν την χάραξη ενός iphone5 από laser της Epilog, το οποίο ανέβηκε στο δημοφιλές blog τεχνολογίας Gizmodo κάνοντας θραύση!

 

Νέες τεχνολογίες One Way Vision: Πέρα από τον περιορισμό της ορατότητας
Εάν το σκεφτείτε, ο πελάτης για μια εκτύπωση, η οποία φαίνεται καθαρά από την μια πλευρά ενώ από την άλλη εμποδίζει πλήρως την ορατότητα, είναι πιθανότερα κάποιος που θα ήθελε να είναι κρυμμένος.
Γι’ αυτούς που θα ήθελαν να κρύψουν λοιπόν κάτι και να περιορίσουν την ορατότητα τα υλικά one way vision εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Για τους υπόλοιπους από εμάς που θέλουμε να προωθήσουμε και να διαφημίσουμε προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις τα διάτρητα γραφικά έχουν περισσότερες δυνατότητες και μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές.

 

Contra Vision: Περισσότερα από ένα απλό One Way Vision

 

 

H Contra Vision ξεκίνησε στην αγορά το 1985 και έχει άριστη τεχνογνωσία στα διάτρητα γραφικά με 27 πατενταρισμένες εφευρέσεις στο ενεργητικό της. Για κάτι περισσότερο από απλό περιορισμό της ορατότητας τα υλικά της Contra Vision δίνουν μοναδικές δυνατότητες για μια σειρά από καινοτόμες εφαρμογές.

 

Special PVC: Oracal 651 & Orajet 3651

 

H Orafol αποτελεί την μοναδική κατασκευάστρια εταιρία που προσφέρει αυτοκόλλητες μεμβράνες Special PVC και γεφυρώνει το κενό μεταξύ των μονομερικών και των πολυμερικών βινυλίων.

Χρωματικές παλέτες των αυτοκόλλητων Oracal για προγράμματα σχεδιασμού

 

Η Orafol Ευρώπης διαθέτει χρωματικές παλέτες βασισμένες στα χρωματολόγια της σειράς Oracal για εφαρμογές στα σχεδιαστικά προγράμματα Corel DRAW, Adobe Illustrator, Freehand & Unilet.

 

Ημέρα & Νύχτα - ContraVision Backlite στον σταθμό Stratford του Λονδίνου

 

Οι επισκέπτες που έφτασαν με τρένο-το βασικό μέσο μετακίνησης κατά την διάρκεια των ολυμπιακών & παραολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου- στο σταθμό Stratford, αντίκρισαν ολόκληρο το κτίριο καλυμμένο με μια θεαματική εκτύπωση, για την οποία χρησιμοποιήθηκε η πατενταρισμένη τεχνολογία του Contra Vision BACKLITE.

 

Το φεστιβάλ της ταχύτητας - ContraVision Performance για την Tag Heuer

 

Το «φεστιβάλ της ταχύτητας» είναι ένα από τα μεγαλύτερα motor shows στον κόσμο- ένα μοναδικό σαββατοκύριακο με αυτοκίνητα, μηχανές, επώνυμές μάρκες και διάσημους, το οποίο πραγματοποιείται στο Goοdwood Hill κι αποτελεί μια διεθνούς φήμης γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα εντυπωσιακά γραφικά του event έγιναν με ContraVision Performance.

 

Εκτύπωση κατά παραγγελία με το Mimaki TPC-1000 από την εταιρεία Shirthouse

 

Η εταιρία Shirthouse με έδρα την Ελβετία αναγνώρισε ότι η αγορά των προσωποποιημένων εκτυπώσεων αναπτύσσεται όλο και περισσότερο. Προσωπικές φωτογραφίες σε μαξιλάρια, κούπες, ρούχα, διακοσμητικά κουτιά και πολλά άλλα μπορεί πλέον κανείς να βρει στην αλυσίδα των έξι καταστημάτων της  Shirthouse, το καθένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με τον εκτυπωτή/κοπτικό Mimaki TPC-1000 και με μια πρέσα θερμομεταφοράς.

 

Η Skylt & Gravyr επιλέγει UJF-3042

 

Μετά από 68 χρόνια στον χώρο της χάραξης, η σουηδική εταιρία Skylt & Gravyr διευρύνει την επαγγελματική της δραστηριότητα με την αγορά ενός UV επιτραπέζιου εκτυπωτή Mimaki UJF-3042. 

 

H Morgan Signs επενδύει στο νέο Latex εκτυπωτή της Mimaki JV400LX

 

H εταιρία Morgan Signs με έδρα το Cardiff της Αγγλίας προχώρησε πρόσφατα στην επένδυση σε ένα Mimaki JV400LX με στόχο να δώσει ώθηση στην συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για γρηγορότερους χρόνους παράδοσης. Επιπλέον η επένδυση στην τεχνολογία latex ενισχύει το οικολογικό προφίλ της Morgan Signs, πράγμα στο οποίο η εταιρία δίνει μεγάλη αξία. 

Σελίδα 1 από 2

Αναζήτηση ανά Κατηγορία