Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Εργαλεία wrapping

toolsbanner

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία του επαγγελματία εφαρμοστή για γρήγορη και αποτελεσματική εργασία κατά την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα.

Εργαλειοθήκη μέσης

Θήκη από αδιάβροχο ύφασμα για όλα τα απαραίτητα εργαλεία του Car Wrapping. Διαθέτει ειδική υποδοχή για στήριξη στη ζώνη.

ergaleiothiki

Μαγνήτες

Ειδικοί μαγνήτες σταθεροποίησης της αυτοκόλλητης μεμβράνης στο όχημα. Η μαγνητική πλευρά καλύπτεται από λάστιχο για να προστατεύεται η επιφάνεια εφαρμογής καθώς και το αυτοκόλλητο.

Magnets

Βαμβακερά γάντια

Βαμβακερά γάντια πολλαπλών χρήσεων.

cottongloves

Nylon γάντια

100% nylon γάντια χωρίς ραφή. Ελαστικός καρπός για τέλεια εφαρμογή. Πλένονται εύκολα και δεν αφήνουν ίνες κατά την χρήση.

naylongloves

Στυλό απεγκλωβισμού φυσαλλίδων

Στυλό απεγλωβισμού των φυσαλλίδων αέρα που τυχόν δημιουργούνται κατά την εφαρμογή των αυτοκόλλητων βινυλίων.

pen

ORACAL 970-975 Colorswatch

Χρωματολόγιο της σειράς 970 Premium Wrapping Cast & 975 Carbon Structure Cast. Με δείγματα βινυλίου από όλα τα χρώματα σε διαστάσεις 15 x 10. Eιδικό εξώφυλλο για προσομοίωση της όψης του οχήματος με την εφαρμογή ενός ή περισσότερων χρωμάτων.

farbfcher oracal 970

Stema Adhesive Solution

Ειδικό διάλυμα για την προετοιμασία της επιφάνειας του οχήματος πριν την επικόλληση της αυτοκόλλητης μεμβράνης. Διευκολύνει την εφαρμογή και εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεση της μεμβράνης, όταν αυτό απαιτηθεί.

Stema AdshesiveSolution

Ταινία κοπής με ανθρακόνημα

Η ταινία κοπής Knifeless έχει ενσωματωμένο ένα ισχυρό ανθρακόνημα με το οποίο πραγματοποιείται η κοπή του αυτοκόλλητου με μεγάλη ακρίβεια, εύκολα και γρήγορα.Λόγω των εύκαμπτων ιδιοτήτων της εφαρμόζεται εύκολα πάνω σε καμπύλες, πτυχές ή αυλακώσεις κι είναι ιδανική για κοπές σε δύσκολα σημεία ή για την ακρίβεια σε σχηματισμό λωρίδων στο ντύσιμο αυτοκινήτων.

KNIFELESS

Αναζήτηση ανά Κατηγορία