Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Car Wrapping

Το car wrapping ή αλλιώς ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητες μεμβράνες αποτελεί την νέα εποχή στην υψηλής ποιότητας αλλαγή χρώματος και διακόσμηση οχημάτων, μια τάση η οποία παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη κι έχει πλέον εδραιωθεί σε όλον τον κόσμο.

Τα κορυφαία υλικά της αγοράς του car wrapping αποτελούν οι αυτοκόλλητες μεμβράνες της γερμανικής κατασκευάστριας εταιρίας Orafol για ολική/μερική κάλυψη οχημάτων Oracal 970 Premium Wrapping Cast & Oracal 975 Premium Structure Cast, οι οποίες χάρης στην νέα εξελιγμένη τεχνολογία τους και στην εντυπωσιακή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον η Daltec σας προμηθέυει με τις διαφανείς πλαστικοποιήσεις προστασίας του οχήματος από μηχανικές φθορές Stone Guard Films καθώς και με μια ευρεία γκάμα ειδικών εργαλείων για τον κάθε επαγγελματία εφαρμοστή.

Χρωματιστές & Carbon

Χρωματιστές & Carbon

Αυτοκόλλητες μεμβράνες εξαιρετικής αντοχής σε μεγάλη ποικιλία γυαλιστερών και ματ χρωμάτων, για την πλήρη κάλυψη οχημάτων & διακοσμήσεις εξαρτημάτων.

Προβολή...
Ψηφιακής εκτύπωσης

Ψηφιακής εκτύπωσης

Αυτοκόλλητες μεμβράνες εκτύπωσης με μελάνια solvent / eco-solvent & οι κατάλληλες πλαστικοποιήσεις για πλήρη ή μερική κάλυψη οχημάτων.

Προβολή...
Πλαστικοποιήσεις Stone Guard

Πλαστικοποιήσεις Stone Guard

Προστασία από φθορές της βαφής του αυτοκινήτου, όπως πέτρες στον δρόμο, γρατζουνιές, πλύσιμο σε πλυντήρια αυτοκινήτων με βούρτσες και την ακτινοβολία του ήλιου.

Προβολή...
Εργαλεία wrapping

Εργαλεία wrapping

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία του επαγγελματία εφαρμοστή για γρήγορη και αποτελεσματική εργασία κατά την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οχήματα.

Προβολή...

Αναζήτηση ανά Κατηγορία