Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Αυτοκόλλητα OneWay Vision

owv banner

H σειρά διάτρητων αυτοκόλλητων της Contra Vision είναι η μεγαλύτερη της αγοράς με δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων ποσοστών διαφάνειας, εφαρμογή στο εσωτερικό ή το εξωτερικό ενός παραθύρου, με ή χωρίς backlit εφέ την νύχτα. Τυπώνονται τόσο με ψηφιακούς inkjet εκτυπωτές – solvent, UV & latex καθώς και με μεταξοτυπία.

contravision

Διάτρητη πολυμερική αυτοκόλλητη μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way). Η διαφανής πολυακρυλική κόλλα διαλύτη του υλικού επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, σωστή επικόλληση και την μετέπειτα εύκολη και καθαρή αφαίρεση, όταν αυτό απαιτηθεί.

contravision

Διάτρητη οικονομική αυτοκόλλητη μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way) για εφαρμογές μικρής χρονικής διάρκειας. Η διαφανής πολυακρυλική κόλλα διαλύτη των υλικών επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, σωστή επικόλληση και την μετέπειτα εύκολη και καθαρή αφαίρεση, όταν αυτό απαιτηθεί.

contravision

Διάτρητη πολυμερική backlit αυτοκόλλητη μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way) με διαφάνεια 30%. Η διαφανής πολυακρυλική κόλλα διαλύτη των υλικών επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή, σωστή επικόλληση και την μετέπειτα εύκολη και καθαρή αφαίρεση, όταν αυτό απαιτηθεί. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

contravision

Διάτρητη αυτοκόλλητη μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way) με ειδική κόλλα η οποία δέχεται εκτύπωση με μελάνια mild solvent στην επιφάνεια της κι έτσι εφαρμόζεται στην εσωτερική πλευρά του τζαμιού για ορατότητα από την εξωτερική του πλευρά. Η μεμβράνη είναι επανατοποθετούμενη που σημαίνει ότι μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί πολύ εύκολα κι έπειτα να αποθηκευτεί ή να επανατοποθετηθεί σε άλλο σημείο. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

orajet

Αυτοκόλλητη διάτρητη μεμβράνη ψηφιακής εκτύπωσης (one-way), 60% εκτυπώσιμη επιφάνεια. Πιστοποιητικό άδειας εφαρμογής σε οχήματα από το γερμανικό υπουργείο μεταφορών καθώς & πιστοποιητικό έγκρισης χρήσεως σε κτίρια.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία