Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Triline

triline

Για την πλήρη και σωστή σήμανση μεγάλων κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων, όπως υπουργεία, μουσεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, εμπορικά κέντρα, στρατόπεδα, αλλά και πάρκα, εκθεσιακοί χώροι, αεροδρόμια, σταθμοί λεωφορείων και τραίνων, σταθμοί μετρό, και άλλα, υπάρχει το ολοκληρωμένο σύστημα σήμανσης της Triline με 8 διαφορετικές σειρές, ικανές να καλύψουν κάθε ανάγκη σήμανσης στους παραπάνω χώρους.

Αποτελούμενο από προφίλ αλουμινίου σε πλήθος διατομών, πλαστικά εξαρτήματα στήριξης, μεταλλικές βάσεις και άλλα, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη για απεριόριστες συνθέσεις πινακίδων, κάθετων σε τοίχο, αναρτόμενων από την οροφή ή επίτοιχων, πινάκων οροφοσήμανσης, κατευθυντήριων πινακίδων κλπ.

Εξίσου απεριόριστες είναι και οι δυνατότητες φιλοτέχνησης των παραπάνω πινακίδων. Εκτύπωση σε απλό χαρτί, φύλλο PVC με κοφτά αυτοκόλλητα, ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητο ή άλλο εύκαμπτο υλικό πάχους μέχρι 1,75mm, χρήση φύλλων χαρακτικής, απευθείας εκτύπωση σε εκτυπωτές UV, απευθείας χάραξη με laser κλπ.

Στα συστήματα σήμανσης, εντάσσεται και η σειρά ClearPath stand-offs, με μεγάλη ποικιλία μεταλλικών κόμβων και αποστατών για την τοποθέτηση πινακίδων από plexi-glass, αλουμίνιο, etalbond, φύλλο χαρακτικής ή άλλα επίπεδα υλικά, σε τοίχους ή πόρτες, ανάρτηση από την οροφή, επιτραπέζια σήμανση και άλλα.

Χαρακτηριστικά

  • Τα προφίλ αλουμινίου της Triline διατίθενται σε μήκος 3500mm και πλάτος από 31mm έως 248mm (ανάλογα μα την σειρά).
  • Για κάθε διάσταση προφίλ υπάρχει το αντίστοιχο κάλυμμα που εφαρμόζεται στα άκρα και είναι διαθέσιμο σε μαύρο & γκρι χρώμα.
  • Για σήμανση διπλής όψης υπάρχει ειδικό προφίλ σύνδεσης.
  • Για σήμανση διπλής όψης κάθετη στον τοίχο υπάρχει ειδική βάση στήριξης.
  • Για αντικλεπτική-αντιβανδαλιστική προστασία υπάρχουν ειδικά καλύμματα για τα άκρα.

 

Αναζήτηση ανά Κατηγορία