Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο

Slatz

spandex

Η εταιρεία Spandex δραστηριοποιείται από το 1976 και προσφέρει την πιο επιτυχημένη σειρά συστημάτων σήμανσης και προβολής με βάση το αλουμίνιο.

Εξαρτήματα με απλές, λιτές γραμμές, τα οποία είναι μοναδικά στο design και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως και σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές δίνοντας έτσι αποτελέσματα ιδιαίτερου χαρακτήρα.

Δημοφιλή σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και επιγραφοποιούς τα συστήματα αλουμινίου της Spandex διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχημάτων για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σε σχέδιο και εφαρμογή σήμανσης/ προβολής.

Τα συστήματα slatz είναι απλά, εύχρηστα και έχουν ιδιαίτερα κομψό design. Μπορούν να τοποθετηθούν παντού και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή συστημάτων από μια απλή επιτραπέζια σήμανση μέχρι και ενός ολόκληρου δικτύου εσωτερικής σήμανσης.

Είτε για εφαρμογή σε τοίχο, είτε ως ανεξάρτητα συστήματα, μονόπλευρα ή διπλής όψεως, τα συστήματα slatz δίνουν τη λύση για τα πάντα.

Παραδείγματα εφαρμογών: Σήμανση σε πόρτες και γραφεία, πινακίδες σημάνσεως για τον προσανατολισμό σε κτίρια, κατασκευή σημάνσεων με την γραφή braille κ.α.

Χαρακτηριστικά

  • Οι βέργες αλουμινίου slatz διατίθενται σε μήκη των 3275mm, οι οποίες μπορούν να κοπούν ανάλογα με τις ανάγκες σας χωρίς φύρα.
  • Οι βασικές βέργες σήμανσης διατίθενται σε επτά διαφορετικά πάχη- mini, midi, little, middle, big, king και super–οι άκρες των οποίων εφαρμόζονται σε ειδικά κατασκευασμένα πλαίσια
  • Όλα τα μεγέθη των βεργών έχουν και τα αντίστοιχα καλύμματα τους για ολοκληρωμένα συστήματα σήμανσης.
  • Τα πλαίσια που εφαρμόζονται στις άκρες τους διατίθενται σε τρεις διατάξεις: τετράγωνο, κυβικό και γωνιακό με τα αντίστοιχα καλύμματα τους.
  • Για τις βέργες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για σήμανση διπλής όψεως υπάρχουν και αντίστοιχα διπλά πλαίσια σε τετράγωνο και κυβικό σχήμα.
  • Τα Multicaps (πλαίσια πολλαπλών θέσεων) χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σημάνσεων, στις οποίες μπορούν να προσαρμοστούν πολλές βέργες.
  • Τα συστήματα Slim Slatz με πάχος μόνο μέχρι 8mm αποτελούν μια νέα εκδοχή των συστημάτων slatz με τις ίδιες ιδιότητες για ένα μοντέρνο slim design.

Design TIP!

  • Για να έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε πλακέτες σε ένα σύστημα slatz χρησιμοποιείστε περισσότερα πλαίσια για τις άκρες, τα οποία προσδίδουν και σταθερότητα στην κατασκευή, ειδικά όταν οι πλακέτες ξεπερνούν σε μήκος τα 500mm.
  • Εκτός από τα συστήματα slatz η Spandex διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων τόσο για σήμανση όσο και για προβολή, όπως πάνελ, φωτεινά displays, πυλώνες, συστήματα προβολής για μουσαμάδες, roll-up & pop-up displays, πλαίσια για αφίσες κ.α.

 

Tα συστήματα σήμανσης Slatz διατίθενται από την Daltec κατόπιν παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Spandex καθώς και για τον ενημερωτικό κατάλογο επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6640511 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αναζήτηση ανά Κατηγορία