Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Καλάνδρες - Πρέσσες

Καλάνδρες - Πρέσσες

Καλάνδρες & πρέσσες θερμομεταφοράς υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και ποικίλες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Clam Basic

Stahls Logo

Οι πρέσσες Clam Basic αποτελούν την ιδανική λύση για ξεκίνημα στον χώρο της θερμομεταφοράς, καθώς είναι πολύ απλές στον χειρισμό και έχουν εξαιρετική σχέση απόδoσης-τιμής.

Sprint Mag Digital

Stahls Logo

Η ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη σειρά Sprint Mag Digital διεκρίνεται από το αυτόματο μαγνητικό της άνοιγμα χωρίς συμπιεστή. 

Maxx Clam

Stahls Logo

Χάρης στο μεγάλο άνοιγμα τους, οι πρέσσες της σειράς MAXX™ προσφέρουν απλή και έυκολη τοποθέτηση των υφασμάτων πάνω στην πλάκα. Μεγάλη ευκολία στην χρήση και μοναδική σχέση απόδοσης-τιμής!

Hotronix Fusion

Stahls Logo

Η  Hotronix® Fusion™ αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως πρέσσα που διαθέτει οθόνη αφής προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην ρύθμιση και αποθήκευση των διαφόρων προγραμμάτων και διπλό τρόπο διαχείρησης της πλάκας, με πλευρική ή εμπρόσθια κίνηση

Hotronix Air Fusion

Stahls Logo

Hotronix® Air Fusion™ αποτελεί την ιδανική πρέσσα για μεγάλους όγκους δουλειάς, καθώς οι εξελιγμένες λειοτυργίες της μειώνουν σημαντικά τους χρόνους παραγωγής. Λειτουργεί με κομπρεσέρ.

Monti Antonio

MONTI LOGO

H Monti Antonio αποτελεί την κορυφαία εταιρία κατασκευής μηχανών με επίκεντρο την επεξεργασία υφασμάτων. Με 50 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές και πάνω από 10.000 πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, η εταιρία διαθέτει καλάνδρες και πρέσσες θερμομεταφοράς για τους τομείς του υφάσματος καθώς και των άκαμπτων υλικών.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία