Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Μεμβράνες κοπής Flex & Flock

Μεμβράνες κοπής Flex & Flock

Θερμομεταφερόμενες μεμβράνες πολυουρεθάνης Flex & Flock για κοπή.

Θερμομεταφερόμενες μεμβράνες πολυουρεθάνης Flex & Flock για κοπή. Διατίθενται σε ποικίλα χρώματα και εφέ, κόβονται και θερμομεταφέρονται πολύ εύκολα σε πληθώρα υφασμάτων όπως βαμβακερά, πολυεστερικά & μίξεις, spandex, λύκρα, νάιλον κ.α.  

Flex Cut Sportsfilm

 

 Stahls Logo

Μεμβράνη θερμομεταφοράς υψηλής ποιότητας από πολυουρεθάνη με ματ επιφάνεια σε ποικίλα χρώματα. Σχεδιασμένη για κοπή σε plotter. Διαθέτει αυτοκόλλητο πολυεστερικό φορέα και είναι ιδανική για την κοπή μικρών μοτίβων με λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμοστούν πολλά χρώματα μαζί το ένα πάνω στο άλλο.

Flex Glitter

 

 

 Stahls Logo

Μεμβράνη θερμομεταφοράς με επιφάνεια glitter για ιδιαίτερα design ρουχισμού και υφασμάτων. Προτείνεται η χρήση κοπιδιού 60° σε μέση ταχύτητα και μέση πίεση στο κοπίδι. Ο αυτοκόλλητος φορέας διευκολύνει την εφαρμογή των μοτίβων.

Flex Effect

 

 Stahls Logo

Μεμβράνη θερμομεταφοράς με λαμπερή επιφάνεια σε διάφορα χρώματα, που θυμίζει εφέ καλειδοσκόπιου, για ιδιαίτερα design ρουχισμού και υφασμάτων. Προτείνεται η χρήση κοπιδιού 60° σε μέση ταχύτητα και μέση πίεση στο κοπίδι. Ο ελαφρώς αυτοκόλληξτος φορέας διευκολύνει την εφαρμογή των μοτίβων.

Flock

 

 

 Stahls Logo

Μεμβράνη θερμομεταφοράς υψηλής ποιότητας από φλόκο βισκόζης με μαλακή υφή. Σχεδιασμένη για κοπή σε plotter, ακόμα και για μικρά μοτίβα. Προτείνεται η χρήση κοπιδιού 60° σε χαμηλή ταχύτητα και λίγο μεγαλύτερη πίεση στο κοπίδι σε σχέση με την κοπή απλού υλικού flex.

Μεμβράνες Flex & Flock

Αναζήτηση ανά Κατηγορία