Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Κοπή

Κοπίδια για την αποτελεσματική διαχείριση των αυτοκόλλητων και slicer για την κοπή του σιλικονόχαρτου κατά την εφαρμογή.

 

Κοπίδι Genial

Επαγγελματικό κοπίδι με ανατομική λαβή από συμπαγές αλουμίνιο, για καλύτερο κράτημα ακόμα και με γάντια. μηχανισμός με έλασμα που αποθηκεύει την λάμα μέσα στη λαβή για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Δεχεται τραπεζοειδή λάμα.

Genial

Κοπίδι Orafol

Επαγγελματικό κοπίδι με λαβή από καοτσούκ για καλύτερο κράτημα.

olfa-profi-cutter

Κοπίδι Big Boy

Κοπίδι με λαβή αλουμινίου, για κοπές ακριβείας και φινίρισμα σε δύσκολα σημεία. Διατίθενται ανταλακτικές λάμες.

BigBoy

Safebox - Δοχείο απόρριψης λεπίδων

Ειδικό δοχείο για την ασφαλή απόρριψη των χρησιμοποιημένων λεπίδων. Διαθέτει εγκοπές σε 2 μεγέθη για πιο εύκολο σπάσιμο του άκρου της λεπίδας.

Safebox

Opticut slicer

Επαγγελματικό εργαλείο για τον τεμαχισμό μεμβράνων μεγάλου εμβαδού και την κοπή του liner κατά την εφαρμογή. Με ειδικό μηχανισμό ασφαλείας που δεν αφήνει την λεπίδα εκτεθιμένη και με δυνατότητα ρύθμισης της φοράς της κοπής. Μεταλλική βάση με επίστρωση TEFLON για ευκολότερη ολίσθηση. Λεπίδα που αντικαθίσταται.

OpticutSlicer

Couppy slicer

Eργαλείο για τον τεμαχισμό υφασμάτων, μεμβράνων μεγάλου εμβαδού και για την κοπή του liner κατά την εφαρμογή, με μηχανισμό ασφαλείας που δεν αφήνει την λεπίδα εκτεθιμένη. Κατάλληλο και για εφαρμογή σε αυτοκίνητα. Λεπίδα που αντικαθίσταται.

CouppySlicer

Polycut slicer

Εργαλείο για τον τεμαχισμό μεμβράνων μεγάλου εμβαδού και την κοπή του liner κατά την εφαρμογή. Κατάλληλο και για εφαρμογή σε αυτοκίνητα. Με αιχμηρό άκρο για πιο εύκολη αρχή της κοπής. Η λεπίδα δεν αντικαθίσταται.

PolycutSlicer

Αναζήτηση ανά Κατηγορία