Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Τζαμιών & διακόσμησης

Αυτοκόλλητες μεμβράνες ORACAL με οπτική αμμοβολής καθώς και χρωματιστές με 100% διαφάνεια για ιδιαίτερες διακοσμήσεις τζαμιών.

Oracal 8510 & 8510RA Etched Glass Cast

Αυτοκόλλητη μεμβράνη με επιφάνεια που προσομοιάζει σε αμμοβολή, με 2 διαστάσεις κόκκου, λεπτό και παχύ, διαθέσιμη σε ασημί και χρυσό. Η semi-gloss επιφάνειά της αποτρέπει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις.

Διατίθεται και με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air (RA) που αποτρέπει την δημιουργία φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή. Δυνατότητα εκτύπωσης με μελάνια Solvent / Eco-Solvent / UV / Latex.
Εφαρμογή: Διακοσμήσεις τζαμιών εσωτερικού χώρου, παραθύρων, βιτρινών κ.α.

Oracal 8810 Etched Glass Cast

Χυτή αυτοκόλλητη μεμβράνη, με επιφάνεια που προσομοιάζει σε υφή πάγου-αμμοβολής, με ιδιαίτερα γυαλιστερό κόκκο (οπτική του στρας). Εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την UV ακτινοβολία. Η semi-gloss επιφάνειά της αποτρέπει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις.

Εφαρμογή: Διακοσμήσεις υψηλής ποιότητας τζαμιών εσωτερικού χώρου, παραθύρων, βιτρινών κ.α.

Oracal 8300 Transparent Cal

Αυτοκόλλητη διαφανής μεμβράνη σε 30 γυαλιστερά χρώματα. Δυνατότητα επικόλλησης σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας περισσότερες αποχρώσεις. Σε περίπτωση εφαρμογής με νερό δεν υπάρχει κίνδυνος να ασπρίσει η κόλλα. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

Εφαρμογή: Διακόσμηση σε φωτιζόμενες φυσικά ή τεχνητά επιφάνειες, όπως παράθυρα, βιτρό, βιτρίνες κ.α.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία