Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Χρωματιστές

xromastistes baneer

 

Αυτοκόλλητες μεμβράνες ORACAL σε ποικίλες ποιότητες και χρώματα για επιγραφές, διακοσμητικά γραφικά, ετικέτες, αυτοκόλλητα κ.α.

Χυτό αυτοκόλλητο  Το χυτό αυτοκόλλητο αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα αυτοκόλλητα επιγραφοποιϊας, με εξαιρετικές ιδιότητες κοπής, ξεφλουδίσματος και εφαρμογής. Οι χυτές μεμβράνες εφαρμόζονται άριστα σε ανάλυφες επιφάνειες, καμπύλες και πτυχές κι έτσι αποτελούν την ιδανική λύση για ιδιαίτερες εφαρμογές εξωτερικού χώρου-ειδικά επιγραφές οχημάτων.  

Πολυμερικό καλενδραρισμένο αυτοκόλλητο  Το πολυμερικό αυτοκόλλητο περιέχει πολυμερή, τα οποία συμβάλουν στην μείωση του φαινομένου της συρρίκνωσης. Οι μεμβράνες είναι κατάλληλες για εξωτερικό χώρο αλλά δεν προτείνονται για χρήση σε έντονες καμπύλες επιφάνειες και πτυχές.

Μονομερικό καλενδραρισμένο αυτοκόλλητο  Το μονομερικό αυτοκόλλητο δεν είναι κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές εξωτερικού χώρου όπως επιγραφές αυτοκινήτων ή βιτρινών για μεγάλη χρονική διάρκεια. Οι μεμβράνες αυτές δεν σταθεροποιούνται με τον τρόπο που γίνεται στις πολυμερικές ή τις χυτές, όποτε είναι σχεδόν βέβαιο πως μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα θα συρρικνωθούν. Γι αυτόν τον λόγο είναι κατάλλληλες για εφαρμογές μικρής χρονικής διάρκειας.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη για κοπή σε plotter με πιστοποίηση βραδυφλεγούς υλικού Β1.
Διαθέτει αφαιρούμενη κόλλα για εύκολη αφαίρεση χωρίς να αφήνει υπολείμματα.
Συνίσταται η χρήση της ταινίας μεταφοράς με χαμηλή δύναμη LT-95.
Εφαρμογή: Διακόσμηση και εφαρμογή γραφικών σε εσωτερικούς τοίχους.

Οικονομική αυτοκόλλητη μεμβράνη για κοπή σε plotter.

Εφαρμογή: Επιγραφές & διακοσμήσεις εσωτερικού & εξωτερικού χώρου διάρκειας 3-4 χρόνων.

Αυτοκόλλητη μεμβράνη ευρείας χρήσεως για κοπή σε plotter με πιστοποίηση βραδυφλεγούς υλικού Β1.
Εφαρμογή: Επιγραφές, διακοσμητικά γραφικά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου.

Χυτή μεμβράνη εξαιρετικής αντοχής και σταθερότητας. Ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη κοπή σε plotter και εφαρμογή ακόμη και σε καμπύλες επιφάνειες ή πτυχές.
Εφαρμογή: Σήμανση-διακόσμηση οχημάτων, επιγραφές, διακοσμήσεις.

Χυτή μεμβράνη άριστης ποιότητας, με την μέγιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερη ευελιξία στην εφαρμογή σε καμπύλες και πτυχές. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

Εφαρμογή: Σήμανση-διακόσμηση οχημάτων, επιγραφές μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Αυτοκόλλητη πολυεστερική μεμβράνη με μεταλλική καθρεπτίζουσα επιφάνεια, πάχους 23 μm και κατά παραγγελία 50μm για κοπή σε plotter αλλά και για εκτύπωση μεταξοτυπίας ή UV-Offset.
Εφαρμογή: Λαμπερές διακοσμήσεις εσωτερικού & εξωτερικού χώρου.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία