Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Οδοσήμανση

Αυτοκόλλητες μεμβράνες για πινακίδες οδοσήμανσης, προειδοποιητικές/ενημερωτικές πινακίδες & σημάνσεις ενδείξεων ασφαλείας.

Oralite 5900 / 5910 High Intensity Prismatic Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙI πρισματική, ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μελάνια μεταξοτυπίας / UV.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες, για πινακίδες σήμανσης δρόμων, προειδοποιητικές /ενημερωτικές επιγραφές, αντανακλαστικά γράμματα / αριθμούς /σύμβολα κ.α.

Oralite 5700 / 5710 Engineer Grade Premium

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου Ι, ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μελάνια μεταξοτυπίας.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες, για πινακίδες σήμανσης δρόμων, προειδοποιητικές/ενημερωτικές επιγραφές, αντανακλαστικά γράμματα/αριθμούς /σύμβολα κ.α.

Oralite 5500 & 5510 Engineer Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου Ι, ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter ή εκτύπωση με μελάνια μεταξοτυπίας.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες μεταλλικές επιφάνειες, για πινακίδες σήμανσης δρόμων, προειδοποιητικές /ενημερωτικές επιγραφές, αντανακλαστικά γράμματα/αριθμούς /σύμβολα κ.α.

Oralite 5200 Economy Grade

oralite

Χυτή αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου Ι, ιδιαίτερα ανθεκτική σε κλιματολογικές συνθήκες, σε διαλύτες & χημικά και σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. Κατάλληλη για κοπή σε plotter και για εκτύπωση με μελάνια solvent/eco-solvent.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες, για διαφημίσεις, προειδοποιητικές/ενημερωτικές πινακίδες, σημάνσεις εξωτερικού χώρου.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία