Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Προσωπική ασφάλεια

Αντανακλαστικές ταινίες για ρούχα εργασίας, και την ναυσιπλοΐα καθώς και προϊόντα για την προσωπική ασφάλεια σε σπορ / δραστηριότητες.

Reflexite FD 1403 / FD 1404 Imo Flex

reflexite new

Σειρά αντανακλαστικών ταινιών ασφαλείας για εφαρμογές στη ναυσιπλοΐα. Η ταινία FD1403 διατίθεται με αυτοκόλλητη ράχη για εφαρμογή σε άκαμπτες επιφάνειες όπως σημαδούρες, σωστικές λέμβοι καθώς και με υφασμάτινη ράχη για ράψιμο πάνω σε νιτσεράδες, αντιανεμικά κ.α. Η ταινία FD1404 με αυτοκόλλητη ράχη διαθέτει πιο εύκαμπτες ιδιότητες και εφαρμόζεται σε σωσίβια, φουσκωτές σωσίβιες λέμβους κ.α.
Ειδικά σχεδιασμένες για μέγιστη αντοχή σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας & υγρασίας και διαθέτουν την επίσημη πιστοποίηση της σύμβασης SOLAS.

 

Reflexite GP 315

reflexite new

Πρισματική μεμβράνη για ράψιμο σε ρούχα. Εγκεκριμένη για την προδιαγραφή EN471. Πλύσιμο στους 600 C (25 κύκλοι πλυσίματος).

Reflexite GP 214

reflexite new

Οικονομική πρισματική μεμβράνη για ράψιμο σε ρούχα. Εύκολος καθαρισμός και πλύσιμο στους 40C.

Reflexite Retail Items

reflexite new

Τα προϊόντα retail της Reflexite της στοχεύουν στην προσωπική ασφάλεια και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και ιδιώτες. Περιλαμβάνουν ταινίες, αυτοκόλλητα και ζώνες υψηλής αντανακλαστικότητας, για ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές αλλά και για κάθε είδους σπορ / δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο.

 

Αναζήτηση ανά Κατηγορία