Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Σήμανση οχημάτων

Αντανακλαστικές μεμβράνες για την σήμανση οχημάτων παντός τύπου από φορτηγά και συρόμενα τρέιλερ μέχρι και αυτοκίνητα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης όπως περιπολικά, ασθενοφόρα, βαν οδικής ασφάλειας κ.α.

Reflexite VC104+ Rigid & Curtain Grade

Ο κανονισμός ECE104, CLASS C ορίζει τις τεχνικές προδιαγραφές αντανακλαστικών ταινιών για την περιμετρική σήμανση βαρέων φορτηγών και συρόμενων οχημάτων στην Ευρώπη, η οποία ορίστηκε ως υποχρεωτική για όλα τα νέα επαγγελματικά φορτηγά άνω των 7,5 τόνων και για τα συρόμενα οχήματα άνω των 3,5 τόνων τον Ιούλιο του 2011.

Η Reflexite αποτελεί την πρωτοπόρο κατασκευάστρια εταιρία της τεχνολογίας ταινιών ασφαλείας για σήμανση, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις του κανονισμού ECE 104, και πλέον, ως κομμάτι του ομίλου Orafol, συνεχίζει να είναι μια από τις πρώτες παραγωγικές μονάδες στον κόσμο. Η ταινία VC104+ είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον παραπάνω κανονισμό και φέρει την ειδική πιστοποίηση E-mark.

Oralite 5600 / 5600RA Fleet Engineer Grade

oralite

Χύτη αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνή τύπου Ι, με εύκαμπτες ιδιότητες και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Ειδικά σχεδιασμένες για υψηλής ποιότητας επιγραφές / σημάνσεις / διακοσμήσεις σε οχήματα με αντοχή έως και 7 χρόνια. Εύκολη κοπή με κοπτικό plotter ή εκτύπωση με μελάνια solvent ή μεταξοτυπίας. Διατίθεται και με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air (RA).

Εφαρμογή: Σε δύσκολες επιφάνειες με καμπύλες ενώ χάρης στην ειδική τους κόλλα, η αφαίρεση τους από τις βαμμένες επιφάνειες του οχήματος με την χρήση θερμότητας είναι πολύ εύκολη. H έκδοση 5600E πληροί τις προδιαγραφές του κανονισμού ECE 104 Class E και παράγεται με το αντίστοιχο υδατόσημο.

 

Reflexite VC212 HIPerformance

 oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙI πρισματικήΚατάλληλη για επιγραφές οχημάτων. Εύκολη κοπή σε κοπτικά plotter και πολύ καλή αντοχή στα πλυσίματα.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες για σημάνσεις - επιγραφές οχημάτων, ιδανική για κοπή γραμματοσειρών.

Reflexite VC612 Flexibright

 oralite

Αυτοκόλλητη πρισματική μεμβράνη μεγάλης αντανάκλασης, με ιδιαίτερα εύκαμπτες ιδιότητες για εφαρμογή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καμπύλες επιφάνειες οχημάτων. Εύκολη εφαρμογή, μεγάλη αντοχή στα πλυσίματα και εύκολη αφαίρεση όταν αυτό απαιτηθεί.
Εφαρμογή: Σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες για σημάνσειςεπιγραφές οχημάτων.

Oralite 5821 High Intensity Fleet Marking Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙΙ, διαθέσιμη σε λευκές /κόκκινες και κίτρινες /κόκκινες εκτυπωμένες διαγώνιες λωρίδες. Εξαιρετική αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες και τα χημικά. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές.
Εφαρμογή: Προειδοποιητική σήμανση οχημάτων, μέσης χρονικής διάρκειας.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία