Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Οδικά έργα

Αυτοκόλλητες αντανακλαστικές μεμβράνες για προειδοποιητικές σημάνσεις σε περιοχές οδικών έργων (κώνοι, πινακίδες, οδοφράγματα) σε κοντέινερ & κάδους σκουπιδιών/ανακύκλωσης κ.α.

Oralite 5430 / 5431 Construction Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου 1, διαθέσιμη σε 6 χρώματα (5430) ή σε εκτυπωμένες διαγώνιες λωρίδες (5431). Εξαιρετική αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες και τα χημικά. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές. 

Εφαρμογή: Προειδοποιητικές σημάνσεις σε σημεία όπου εκτελούνται οδικά έργα.

Oralite 5830 / 5831 High Intensity Construction Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙΙ, διαθέσιμη σε 6 χρώματα (5830) ή εκτυπωμένες διαγώνιες λωρίδες (5831). Εξαιρετική αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες, την σκουριά και τα χημικά. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές.
Εφαρμογή: Ειδική για την προειδοποιητική σήμανση σε σημεία όπου εκτελούνται οδικά έργα, πληροφοριακή σήμανση οδικών δικτύων και σήμανση για το έλεγχο της οδικής κυκλοφορίας.

Oralite 5851 High Intensity Container Marking Grade

oralite

Αυτοκόλλητη αντανακλαστική μεμβράνη τύπου ΙΙ, διαθέσιμη σε  εκτυπωμένες διαγώνιες λωρίδες. Εξαιρετική αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες και τα χημικά. Ο βαθμός αντανάκλασης καθώς και η χρωματική απόδοση στο φως της ημέρας πληρούν διεθνείς απαιτούμενες προδιαγραφές.
Εφαρμογή: Ειδική για την προειδοποιητική σήμανση κοντέινερ σε δημόσιους δρόμους.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία