Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -

Η Mimaki προσθέτει τον δημοφηλή μηχανισμό Kebab στην νέα οικογένεια εκτυπωτών UJF-3042 MkII &UJF-6042 MkII

Η Mimaki προσθέτει τον δημοφηλή μηχανισμό Kebab στην νέα οικογένεια εκτυπωτών UJF-3042 MkII &UJF-6042 MkII

 

10/01/2017

Η Mimaki ανακοινώνει την προσθήκη της επιλογής του μηχανισμού Kebab στους νέους UV επίπεδους εκτυπωτές της UJF-3042 MkII & UJF-6042 MkII. 

 

 

Χρησιμοποιώντας περιστρεφόμενα ροδάκια ο μηχανισμός Kebab επιτρέπει την απευθείας εκτύπωση σε μια μεγάλη γκάμα κυλινδρικών αντικειμένων διαμέτρου 10 έως 110mm.Ο μηχανισμός διατίθεται και για το μοντέλο UJF-7151 plus.Το μοντέλο UJF-3042 MkII είναι συμβατό με τον μηχανισμο MkII για αντικείμενα μήκους 30 έως 300mm, ενώ ο μηχανισμός MkIIL για αντικείμενα μήκους 30 έως 600mm προσαρμόζεται στα μοντέλα UJF-6042 MkII & UJF-7151 plus.Ο μηχανισμός περιστρέφει το κυλινδρικό αντικείμενο έτσι ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωση σε ολόκληρη την επιφάνειά του, προσφέροντας έτσι δυνατότητες εκτύπωσης οικονομικά και κατά παραγγελία σε ποσότητες που μπορούν να ξεκινήσουν κι από το ένα τεμάχιο σε μπουκάλια νερού ή κρασιού, κεριά, κυλινδρικές συσκευασίες κ.α.

«Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί στην χρήση του μηχανισμού Kebab», αναφέρει ο κύριος Mike Horsten, γενικός διευθυντής μάρκετιγκ της Mimaki Ευρώπης. « Και για πολλούς ανοίχτηκαν νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και επιπλέον έσοδα για τις επιχειρήσεις τους. Τα μπουκάλια καλλυντικών αποτελούν ένα πολύ καλό παράδειγμα. Με τις πολλές ποικίλλες απαιτήσεις για να αναγράφονται τα συστατικά στην γλώσσα της εκάστοτε χώρας, οι μικρές παραγωγές μπουκαλιών έχουν αυξηθεί σε ζήτηση».

«Επιπλέον, ο μηχανισμός δίνει την δύνατότητα οικονομικής παραγωγής μοναδικών ετικετών για ένα μπουκάλι που αναγράφει αφιέρωση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή έχει ειδική μνεία σε ένα γεγονός, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δώρο. Η απευθείας εκτύπωση σε μπουκάλια κρασιού είναι επίσης πολύ δημοφηλής: φανταστείτε ένα γάμο ή κάποιο άλλο ξεχωριστό γεγονός για το οποίο μπορούν να παραχθούν κατα παραγγελία μπουκάλια».

«Τόσο εμείς στην Mimaki όσο και οι πελάτες μας, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που έχει προσφέρει αυτός ο μηχανισμός έως τώρα και γι’ αυτό τον προσθέτουμε και στην νέα γενιά εκτυπωτών μας. Ανυπομονούμε να δούμε και νέες δημιουργικές εφαρμογές από τους πελάτες μας, προσθέτοντα έτσι αξία και το κάτι το διαφορετικό στην επιχείρησή τους».

 

Για περισσότερες πληροφορίες & δείγματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6640511 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

MKII KEBAB

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις μας.

Daltec@Facebook