Επικοινωνία
Τεχνική Βοήθεια
Λογισμικό
Συχνές Ερωτήσεις
Tips&Tricks
Ενημέρωση
Κλείσιμο
Νέα και ενημερώσεις... Περισσότερα -
Router

Router

CNC Routers σε διάφορα μεγέθη και με ποικίλες δυνατότητες επεξεργασίας υλικών από τις εταιρίες Comagrav, Gerber & Flexicam.

Comagrav NOTUS

comagrav

Τα 3D CNC router της σειράς NOTUS αποτελούν ιδανικό εξοπλισμό στην σύγχρονη επιγραφοποιία και τις βιομηχανικές κατασκευές. Η στιβαρή ατσάλινη βάση τους επιτρέπει την λειτουργία τους με ιδιαίτερα ισχυρούς κινητήρες servo. Επιλογές εξοπλισμού όπως οι κινητήρες με αυτόματη αλλαγή εργαλείων, η μεγάλη γκάμα κεφαλών κοπής και η κάμερα αναγνώρισης σημείων κοπής δίνουν την δυνατότητα ποικίλων εφαρμογών και εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Comagrav ZONDA / ZONDA PLUS

comagrav

H καταξιωμένη σειρά ZONDA/ZONDA PLUS της Comagrav αποτελείται από 3D CNC routers με επιφάνεια εργασίας που μπορεί να φτάσει τα 2x4m και είναι σχεδιασμένη τόσο για τις ανάγκες της επιγραφοποιίας όσο και των βιομηχανικών κατασκευών.

Comagrav MISTRAL

comagrav

Τα router της σειράς MISTRAL διατίθενται σε δύο μεγέθη, δυνατότητα επιλογής κινητήρων stepper ή servo και μια μεγάλη γκάμα επιλογών εξοπλισμού. Η ατσάλινη βάση τους προσδίδει σταθερότητα ενώ στα μοντέλα με κινητήρες servo και κατόπιν παραγγελίας, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσής της, χαρακτηριστικό το οποίο χαρίζει ευελιξία στην μετακίνηση και εγκατάσταση του μηχανήματος.

Comagrav MT Profi

 comagrav

Η σειρά MT Profi αποτελείται από δύο τριαξονικά router μικρού μεγέθους, ισχυρής μηχανικής κατασκευής, με κινούμενο τραπέζι και σταθερή γέφυρα. Είναι ιδανικά για επεξεργασία υψηλής ακρίβειας στην κατασκευή τρισδιάστατων μοντέλων, σταμπών και άλλων αντικειμένων από χαλκό, αλουμίνιο, πλαστικό, κ.ά. καθώς και για τη χάραξη ποικίλων υλικών.

Ειδικά για την κατασκευή μοντέλων υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υψηλότερης γέφυρας η οποία επιτρέπει την προσαρμογή περιστροφικού άξονα για την χάραξη κυλινδρικών αντικειμένων.

Τα router της σειράς MT Profi αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για σάρωση τρισδιάστατων αντικειμένων μηχανικά ή με laser. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές στην επιγραφοποιία (στάμπες, πλακέτες, έπαθλα κ.ά.), στη βιομηχανία (κατασκευή μεταλλικών πάνελ και μηχανικών εξαρτημάτων), στην κοσμηματοποιία, στη χάραξη διαφημιστικών και άλλων αντικειμένων και στο μαρκάρισμα προϊόντων.

Gerber SABRE

 gerber sabre

Η σειρά Sabre αποτελείται από δύο μοντέλα router, κατάλληλα για την κατασκευή τρισδιάστατων επιγραφών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την επεξεργασία ξύλου & μετάλλων και γενικότερα για γραφικές εφαρμογές. Προσφέρουν υψηλή ταχύτητα, ευελιξία, ευκολία στην χρήση ενώ το κόστος συντήρησης τους είναι πολύ χαμηλό. Μπορούν να επεξεργαστούν ποικίλα υλικά, όπως τα αφρώδη, πλαστικό, ξύλο, plexiglass με δυνατότητα σχεδιασμού όλων των τύπων γραμματοσειρών και γραφικών Ο συνδυασμός ενός Sabre με την μεγάλη γκάμα αναλωσίμων για router της Gerber δίνει μια ολοκληρωμένη αυτόματη λύση στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών.

Flexicam S2

flexicam s2logo

H γερμανική κατασκευαστική εταιρεία CNC router, Flexicam, προσφέρει ποιοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες στις αγορές της επιγραφοποιίας, κατασκευής πλαστικών και επεξεργασίας ξύλου.Το μοντέλο S2 αποτελεί μια γερή ατσάλινη κατασκευή με κινητήρες AC servo και πλανητικό σύστημα μετάδοσης και σύστημα αυτόματης αλλαγής εργαλείων.

Μπορεί να επεξεργαστεί όλα τα συνήθη μεγέθη υλικών χωρίς να απαιτείται τροποποίηση του ανάλογα με την αγορά για την οποία θα λειτουργήσει. Ο κινητήρας των 5,6hp του μηχανήματος μπορεί να αναβαθμιστεί σε 7,5hp συμπεριλαμβάνοντας την λειτουργία αυτόματης αλλαγής εργαλείων. Ιδανικό για εφαρμογές όπως επεξεργασία αλουμινίου και παραγώγων, κατασκευή διαφημιστικών πάνελ, επεξεργασία ακρυλικού & ξύλου κ.α.

Αναζήτηση ανά Κατηγορία